Wody toaletowe damskie

notino.pl
Mexx Forever Classic Never Boring Woda Toaletowa dla Kobiet 15ml
Pachnidelko
MEXX Woda toaletowa Forever Classic Never Boring for Her 15 ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 marca 2023 o 21:12
    Dodaje energii
    Owocowy, świeży, dodający energii zapach. Zdecydowanie kojarzy mi się z latem. Nie jest to ulep tylko przyjemny, delikatny zapach. Niestety nie utrzymuje się wiele godzin, ale ja wole takie na turbo upały. Lepiej się dopsikać, niż dusić się przez nadmiar zapachu. Na promocjach można dorwać w super cenie, więc na okres letni polecam. Bezpieczny i myślę, że dla każdego raczej się spodoba.
  • 4 stycznia 2022 o 15:16
    Świeży
    Zapach idealny na letnie dni i wieczory. Dla mnie był świeży, dosyć długo utrzymywał się na skórze. Fajnie było spróbować czegoś nowego, odbić się od perfum, które używam na co dzień. Nuty zapachowe to porzeczka i lotos, gdzie bardziej wyczuwam tutaj kwiatowe zapachy. Posiadałam małą pojemność, więc dosyć szybko się skończyły, jednak nie żałuję ich kupna.
    Zalety:
    BorIza
    22 lipca 2021 o 21:16
    Owocowy, lekki zapach.
    Perfumy kiedyś kupiłam przypadkiem. W jednej z drogerii była promocja na ten zapach, zapłaciłam ok. 25 zł za 30 ml, uważam, że to niedużo. Produkt wzięłam w ciemno, gdyż dla mnie perfumy Mexx są dosyć uniwersalne i raczej mi się podobają. Kiedy popsikamy skórę tymi perfumami to na początku czujemy owoce, dużo owoców, porzeczka, wyczuwam dość słodka brzoskwinię, ale całość jest bardzo świeża i intensywna. Z czasem zapach łagodnieje i jest przełamany słodkimi nutami, na próżno jednak tutaj szukać wanilii. Ten Mexx jest tylko delikatnie słodki. Kiedy owocowa eksplozja przeminie (a w moim przypadku to kilka minut) to otrzymuję zapach, który już potem się nie rozwija. Pachnę nim dosyć krotko: 1-3 godziny, a potem muszę go ponownie zaaplikować. W mojej ocenie zapach przeznaczony bardziej na sezon wiosenno letni. Do pracy się nada, na zakupy, na spotkanie ze znajomymi. Zapach raczej dzienny. Produkt średnio trwały, ale często bywa na promocji, jeżeli komuś się podoba to warto szukać okazji cenowych.
    Zalety:
    • Zapach,
    • Cena.
    Wady:
  • 18 grudnia 2020 o 16:11
    Za tę cenę i taki bubel?!
    plusy: + słodki + kwiatowo-owocowy + lekki zapach minusy: - zerowa trwałość - ledwie wyczuwalny zapach - nuty zapachowe nie zmieniają się inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność - niewydajna - za wysoka cena w stosunku do pojemności i jakości
  • 7 sierpnia 2020 o 17:11
    Piękny i delikatny
    Piękny i delikatny zapach który wg mnie definiuje istotę kobiecości. Romantyczny i klasyczny. Lekko słodki i dosyć charakterystyczny. Jestem jego wielka zwolenniczką dlatego na pewno nie wskaże w czasie jakiej pory roku go używać bo ja psikam się nim cały rok. Jest to mój kolejny zapach Mexx na którym się nie zawiodłam i na pewno do niego wrócę. Nie mam też zastrzeżeń co do trwalosci ponieważ za taką cenę która nie jest specjalnie wygorowana utrzymuje się dosyć długo.