Wody toaletowe damskie

Miss Sixty Original EDT

Kamciax
    21 września 2014 o 18:00
    Świetny zapach zamknięty w pięknym flakoniku
    Zapach jest świeży, rześki, bardzo dziewczęcy :) Niestety jego trwałość nie jest zbyt zadowalająca :( W dodatku perfuma ma ładny flakonik, choć nieco mały, przez co szybko się kończy. Plusy: - zapach - wygląd flakoniku Minusy: - trwałość - szybko się kończy Używam tego produktu od: lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Finka2L
    22 kwietnia 2011 o 18:01
    podoba mi sie!
    Uzywalam wersji EDP. Dostalam ja od ciotki i powiem szczerze, ze na poczatku myslalam, ze sie pozbede, bo kiedys ta sama ciotka wreczyla mi takiego obrzydliwka, ze pozbylam sie jeszcze tego samego dnia. Jednak ten zapach mi sie spodobal. Nie jest co prawda jakis niewiadomo jak oryginalny, czy rzucajacy na kolana, ale jest przyjemny i dobrze sie w nim czulam. Wyczuwalny na mnie byl rabarbar.Co zabawne-moj maz uwielbial kiedy uzywalam tego zapachu i ciagle mnie pyta, czy mam w planach zakup nowej buteleczki:) Zapach na cieple pory roku. Używam tego produktu od: 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: 30ml
  • 20 grudnia 2009 o 17:04
    Jak na swoją klasę OK
    Buteleczka dla mnie jest zbyt udziwniona. Niby korek jest, ale równie dobrze mogłoby go nie być. 2* Zapach zdecydowanie dla młodych dziewczyn i nastolatek. Lekki, rześki. I faktycznie czuć w nim rabarbar (czego nie mogę powiedzieć o Brit Red). Do tego dochodzą także inne owoce, głownie cytrusowe. Trwałość mizerna, bo ok 2 godzin, Ale za takie pieniądze można się skusić. ;) Używam tego produktu od:lipiec 2009 Ilość zużytych opakowań:15 ml
    Ija
    10 listopada 2008 o 17:47
    Cudowny zapach
    Zapach jest moim zdaniem wspaniały... świeży, dziewczęcy, w sam raz dla nastolatki (czyt. dla mnie :)) opakowanie całkiem, całkiem... nie jest źle :) jednak krótko utrzymuje się na skórze :( a szkoda :( Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1.
  • 19 kwietnia 2007 o 10:03
    Dziewczęcy i radosny...
    Zapach młodości. :) Dziewczęcy, radosny, żywy. Wg mojego nosa na wiosnę i lato. Jest w nim świeżość i energia. Bardziej owocowy niż kwiatowy, słodkawy świeżak. :) Dwa minusy: - bardzo brzydka butelka; - trwałość nie jest zadowalająca; Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: próbki