Dezodoranty i mgiełki do stóp

No 36 Dezodorant do stóp odświeżający z talkiem

• 19 sierpnia 2022 o 11:12
    Ratunek na upały
    Dezodorant do stóp wyposażony jest w strawnie działający aerozol, który się nie zacina. Produkt nie pozostawia białego osadu na stopach. Przyjemnie chłodzi skórę, lecz nie na długo. Aby czuć komfort cały dzień, wskazana jest reaplikacja, a to z kolei sprawia, że dezodorant szybko się zużywa. Zgodnie z obietnicami producenta chroni skórę przed podrażnieniami. Dezodorant posiada mocny zapach.
  • 17 sierpnia 2021 o 19:46
    Dezodorant do stóp
    Dezodorant został kupiony przeze mnie całkiem nie dawno i również z polecenia. Odświeżył mi stopy i złagodził potliwość stóp. U mnie zapobiegł u mnie z potliwością nóg, zaczęły mi się trochę mniej pocić. Ze swojej strony mogę polecić u mnie się sprowadził i odświeżył stopy. Bardzo lubię jego napewno jeszcze nie raz kupię. Zalety: -cena -działanie -długość utrzymywania świeżość -złagodził potliwość
  • 28 maja 2021 o 19:51
    Zasługuje na 5+!
    Latem bardzo chętnie sięgam po dezodoranty i spraye do stóp. Przede wszystkim, dają mi ukojenie po całym dniu w butach w pracy, a lekka, odświeżająca mgiełka to taka kropka nad "i" po prysznicu. Marka No 36 przyznaję, że rzadko gości w mojej kosmetyczce. Kojarzy się z najtańszymi kremami do stóp, a tak na prawdę nie ustępuje w niczym droższym markom. Dezodorant otrzymujemy w dużej, solidnej puszce. Działa bez zarzutu, nie zacina się i dozuje tyle kosmetyku, ile trzeba. Nie podoba mi się tylko szata graficzna - jak dla mnie mało wyróżniająca się wśród innych produktów i taka typowa dla lat 2000. Lekki tuning grafiki by nie zaszkodził ;) Jeśli chodzi o działanie to nie mam się do czego przyczepić. Dezodorant pięknie pachnie! Cytrusowo-pudrowy, orzeźwiający, energetyczny zapach - cudownie orzeźwia i dodaje energii. Kosmetyk rozpyla solidną mgiełkę. W mig chłodzi, odświeża i dezodoryzuje skórę. Od razu czuć chłód i ukojenie. Pomimo, że zawiera talk, nie osypuje się i nie pozostawia śladów. Chwalę także za to, że błyskawicznie się wchłania, więc niemal od razu można chodzić lub zakładać buty czy skarpetki. Nie zauważyłam, żeby przesuszał stopy, jak mają to w zwyczaju inne spreje z talkiem. Niezwykle skuteczny, przyjemny w użyciu - niezastąpiony latem. A to wszystko za niewielkie pieniądze i dostępność w każdym Rossmannie. Daję zasłużoną piątkę i chyba czas przyjrzeć się innym produktom marki.
  • 14 kwietnia 2020 o 17:56
    Bez szału.
    Słowem wstępu: dezodorantow do stóp używam w zasadzie w sezonie letnim. Zaprzyjaznilam się z nimi mocno gdy pracowałam w słonecznej Hiszpanii, kiedy caly dzień byłam na nogach i to nie w klapkach... Moje stopy: wiecznie suche, z tendencją do rogowacenia naskórka i wzmożonej potliwości. Aplikacja - aerozol dobrze rozpyla, nie zacina się, mgiełka dobrze się wchłania, nie pozostawia uczucia tłustości ani lepkości. Zapach - ziołowy, świeży. Działanie - faktycznie odświeża stopy, ale efekt nie jest długotrwały, na pewno nie daje komfortu na cały dzień. Chroni skore przed podrażnieniami i otarciami. Skład - no cóż niestety alcohol denat mamy wysoko, na plus natomiast łagodzący talk i odświeżajacy/antyseptyczny olejek miętowy i wyciąg z szałwii. Wydajność - raczej słaba, dla dobrego efektu wypadałoby powtarzać aplikację dobrych kilka razy w ciagu dnia. Opakowanie: nic szczególnego, sztampowo. Recenzowany dezodorant to jak dla mnie taki przeciętniak dla osób z niezbyt wymagającymi stopami. Oj trója jak nic, ani dobrze ani tragedia. Nie kupię ponownie, lepiej sprawdza mi się zwykły puder dla niemowląt, cenowo zresztą również.
  • 4 listopada 2019 o 17:06
    Lubię :)
    Lubię zaaplikować sobie ten dezodorant po wieczornej kąpieli. Ma przyjemny, lekko mentolowy zapach, nie daje lepkiej powłoki na stopach, nie bieli talkiem. Daje cudowne uczucie odświeżenia i ukojenia po całym dniu, czasem w ciasnym i nieprzewiewnym obuwiu. Jednocześnie chłodzi stopy. Wpływu na potliwość nie ocenię, nie mam tego problemu. Tym niemniej daje się zauważyć, że kolejnego dnia stopy są długo suche, nie lepią się do obuwia.

Zobacz także inne Dezodoranty i mgiełki do stóp