Pudry do włosów

Isana Style 2 Create, Volumenzauber Volumen Puder Puder do włosów dodający objętości

• 16 października 2023 o 21:59
    Pozytywnie zaskoczona efektem
    Kupując ten puder nie spodziewałam się, że tak mnie zaskoczy. Idealnie pasuje do moich włosów. Nie skleja ich, nadaje im bardzo dobry podkład do modelowania lakierem. Dodatkowo nie wysusza skóry głowy i jest łatwo zmywalny. Za tą cenę mogę z czystym sumieniem polecić.
    Zalety:
    • lekkość stosowania
    • nie skleja włosów
    • nie wysusza skóry głowy
    Wady:
    • dla osób oczekujących mocniejszego efektu: określiłabym jego działanie na poziomie średnim. Jeśli szukasz mocnego pudru, to pewnie nie zaspokoi Twoich potrzeb.
    xBunny
    7 października 2023 o 0:11
    Dobry kosmetyk
    Kupiłam na próbę. Nie robi krzywdy ale nie działa jakoś spektakularnie. Owszem ma ładny zapach i lekko unosi włosy od skóry głowy i to na tyle. Do codziennego użytku sprawdzi się dobrze. Nie przetłuszcza włosów.
    • Dostępność
    Wady:
    • Słabe działanie
  • 4 czerwca 2023 o 10:34
    puder do włosów, zwiększający objętość
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    ISANA Style 2 Create puder do włosów, zwiększający objętość włosów Rewelacyjny orodukt, znacząco zwiększa objętość włosów, bardzo łatwy w aplikacji. Nie obciąża włosów i ma bardzo przyjemny kwiatowy zapach.
    Zalety:
    • łatwy w stosowani, dobry skład, przyjemny zapach
  • 16 maja 2023 o 8:21
    Polecam
    Stosowałam go kiedyś kupiłam go w rossmanie.Ladnie pachnie (mam ten różowy) lecz póżniej ciężko go usunąć z włosów i muszę myć.Co do objętości to rzeczywiśie unosi włosy i to na długo
  • 25 grudnia 2022 o 18:07
    Minimalnie dodaje objętości, ale kosztem okropnych w dotyku włosów.
    Produkty do stylizacji włosów to grupa kosmetyków, po które sięgam najrzadziej. Lakiery stosuję tylko przy wielkich wyjściach, gumę podkradam partnerowi, gdy mam ochotę na perfekcyjnie „ulizanego” kucyka i to by było na tyle. Po proszek marki Isana sięgnęłam chcąc zmienić ten stan rzeczy. Włosy mam cienkie, nie mam jakichś szczególnych problemów z objętością bezpośrednio w dniu mycia, ale wiadomo -na drugi dzień u nasady zdarza się im klapnąć. Proszek zapakowany jest w plastikowe, odkręcane opakowanie, które bezpośrednio pod nakrętką ma umiejscowione sitko do wydobywania produktu. Zapach proszku jest słodkawy, ale nieszczególnie intensywny, po zaaplikowaniu nie czuję go na włosach. Co do szaty graficznej -ja nie przepadam za słodkimi, dziecinnymi wzorami i motywami, więc nie przypadła mi do gustu. Używałam kosmetyku zgodnie z zaleceniami na etykiecie -wysypywałam optymalną ilość na nasadę, po czym szybko wmasowywałam, a następnie przechodziłam do stylizowania fryzury. Trzeba przyznać, że jakieś efekty pod względem zwiększenia objętości się pojawiają. Nie są spektakularne, ale widoczne. Włosy są nieco odbite u nasady, ponadto fajnie poddają się dalszej stylizacji. Niestety pojawia się efekt uboczny, który dla mnie dyskwalifikuje produkt i jego dalsze stosowanie. Mam na myśli to, jakie włosy stają się w dotyku po zastosowaniu pudru. Niby są suche, ale jakby „obślizgłe”, trochę drętwe. Nie wpływa to co prawda na ich wygląd, nie wyglądają na nieświeże, ale tak zaczynam się czuć niedługo po nałożeniu tego produktu -nieświeżo. Próbowałam kilkukrotnie -z większą, mniejszą ilością produktu, nakładając go najpierw na dłonie i później wmasowując w nasadę -niestety, zawsze to samo. Po przetestowaniu produktu Isana moja przygoda z produktami stylizującym nadal jest w tym samym, martwym punkcie i choć nie mam porównania z innymi tego typu kosmetykami -po swoich doświadczeniach nie mogę go polecić.
    Zalety:
    • bardzo subtelne, ale widoczne uniesienie włosów u nasady
    • włosy podatne na stylizację po zastosowaniu proszku
    Wady:
    • nieprzyjemne uczucie oblepionych włosów
    • niedługo po aplikacji ma się wrażenie nieświeżych włosów