Wody perfumowane damskie

One Direction Our moment EDP

• 29 października 2021 o 13:28
    Jeden z moich ulubieńców zapachowych
    Zapach genialny, perfumy kupiłam ze względu na sentyment do zespołu, jednak było warto. Jest długotrwały i intensywny. Dobry na co dzień, jak i na wieczorowe wyjścia. Szkoda, że już ciężko je dostać.
    • intensywność
    Wady:
    • słaba dostępność
  • 12 maja 2019 o 20:04
    Spełnienie marzeń ;)
    Jako nastolatka byłam wielka fanką tego zespołu i chciałam mieć wszystko co z nimi związane.. Te perfumy szczególnie. Lecz wtedy rodziców nie było na takie stać. Dopiero teraz po paru latach od premiery ,gdy zaczęłam pracę mogłam spełnić to marzenie. Perfumy mają cudowny zapach, kobiecy i delikatny. Ja stosuje je rano i wieczorem i najlepiej na każde wyjście! Długo utrzymują się na skórze i ubraniach, a ich piękny flakon wyróżnia się wśród innych na mojej półce. Często klientki w pracy pytają co to za zapach.. A to właśnie to cudo zamknięte we flakonach o trzech pojemnościach...30 ml/50 ml/100 ml ❤ Ja posiadam wersje 50 ml, która służy mi już od listopada i wciąż mam prawie pełny flakon, co tylko świadczy o ich wydajności i trwałości. Kilka psiknięc wystarczy aby oczarować nie tylko mężczyzn ale i kobiety.... Polecam, mój mężczyzna uwielbia ten zapach!
    Zalety:
    • ZAPACH
    • FLAKON
    • TRWAŁOŚĆ
    • CENA
    • DESING OPAKOWANIA
  • 21 sierpnia 2018 o 20:53
    Moje ulubione ;)
    Uwielbiam je za piekny, slodki zapach ;) Dostalam je od siostry pod choinkę i mam do teraz bo oszczędzam zeby starczyly jak najdluzej :p Maja sliczny flakonik:)
  • 28 lipca 2018 o 20:25
    SŁODKI ZAPACH
    Jedne z ulubionych perfum. Przepiękny,słodki,kwiatowy zapach. Perfumy idealne na dzień jak i na wieczór. Są bardzo wydajne. Zapach długo utrzymuje się na skórze. Dobra jakość.
    Zalety:
    • słodki zapach
    Wady:
  • 9 maja 2017 o 13:42
    Uwielbiam
    Bardzo lubię ten zapach. Perfumy zakupiłam w ciemno w drogerii internetowej na promocji. Perfumy preferowane na wieczór, ale bez problemu można je używać w ciągu dnia. Uwielbiam w nich delikatne nuty owocowe. Z pewnością spodobają się wielu kobietom w różnym wieku.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie