Wody toaletowe damskie

Vera Wang Princess EDT

Vera Wang Princess Woda toaletowa 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 61 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Eulina
    5 marca 2021 o 10:58
    Magiczne perfumy, otulacjące swoją wonią
    Jeden z moich ulubionych "fioletowych" zapachów. Kojarzy mi się z czymś przytulnym i ciepłym, ale nie jest mdlący i przesłodzonym. Mimo, że ma coś ze słodyczy, przenikają przez niego również akordy świeżości. Na mojej skórze pięknie się rozwija i po kilku godzinach czuję już stonowane akordy wanilia i czekolady. Buteleczka nieco dziecinna, ale mi to nie przeszkadza, ważniejsza jest dla mnie zawartość niż opakowanie. Noszę je w okresie jesienno- zimowym. Zawsze chętnie do nich wracam.
  • 28 września 2019 o 13:25
    Vera Wang, Princess EDT
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Uwielbiam sklepy kiedy mają ogromny wybór próbek o pojemnościach 1ml oraz 5ml, tym razem było tak samo zamówiłam wszystkie dostępne próbki które były od Very Wang i pamietam jedno ooo rany co za zapach .... najbardziej włąśnie on utkwił mi w pamięci, przepiękna słodycz która cudownie się rozwija w ciągu dnia, inaczej pachną zaaplikowane rano a inaczej wieczorem, na ogromny plus :). Pomyślałam wtedy idelane jeśli ktoś bierze ślub, jakież było moje zdziwienie gdy okazałao się żę są sygnowane nazwiskiem projektantki sukien ślubnych :). Mimo że jestem dojrzałą kobietą zapach mnie oczarował na tyle żę czeka w kolejności must have :).
    Zalety:
    • przecudowny słodki zapach który cudownie się rozwija
    • trwałość
    • w składzie mandarynka morela i czekolada tworzą niesamowity bukiet
    • nie pachnie nim "prawie"każda kobieta jak to w ostatnim czasie jest z LA Vie Est Belle Lancome
    Wady:
    • dziecinna buteleczka
    W perfumerii
  • 3 lipca 2018 o 15:04
    Wspomnień czar
    To były moje pierwsze , tzw drogie perfumy (kiedy jeszcze przywiązywałam uwagę do marek, a nie do jakości ;)). Bardzo złożone: słodkie, ale jednocześnie nieco orzeźwiające, z nutą drewna i czegoś cieżkiego. Prawdziwa eksplozja zapachów! Dla mnie, najbardziej wyczuwalne są czekolada, wanilia, bursztyn i jakies akordy drzewne. Reszta to jakaś słodka, owocowo-kwiatowa otoczka. To co mi się bardzo podoba w zapachu, to fakt, że on się cały czas zmienia i pod wieczór pachnie zupełnie inaczej niż rano. Nie sposób komentować perfum nie wspominajac o absolutnie uroczej buteleczce. Butelka w kształcie serduszka, ze złotą koroną i obrączką- którą można nosić jak pierścionek. Moim zdaniem, to opakowanie idealnie wręcz pasuje do zawartości. Ogromym plusem jest to, że zapach został wypuszczony na rynek juz dawno, a przez to, że nie jest super popularny, można kupić go za poniżej 100 zł za 50 ml :D Mały minusik za trwałość... Niestety 9 godzin to max, a w porównaniu do np Sensuous Estee Lauder , które czuć na ubraniach jeszcze po praniu (!!) to Księżniczka wypada naprawde słabo.
  • 6 września 2017 o 11:47
    Przytłaczające...
    Kupiłam je w ciemno, bo zawsze chciałam mieć serduszko Very... Nie było testera, ale cena była wyprzedażowa, więc stwierdziła; A co mi tam... No i niestety-rozczarowanie.,, Zapach kwiatowy, ale dość drażniący, taki metaliczny - tak jakoś mi się kojarzy. Po dłuższym czasie zaczyna boleć od niego głowa. Reasumując-flakon piękny-zapach-niestety nie dla mnie...
    W perfumerii
  • 20 lutego 2016 o 16:52
    Nie mój typ
    Perfumy miały być na prezent , ale wylądowały u mnie.. NO cóż.. Pierwsze psiknięcie jest miłe, dość słodkie. PO dłuższej chwili jednak coś w tym zapachu zaczyna mnie uwierać . Plusy : -ładne, serduszkowe opakowanie - dość trwałe Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej butelki