Wody toaletowe damskie

E-Glamour.pl
Calvin Klein Euphoria woda toaletowa 50 ml dla mężczyzn
Calvin Klein Euphoria Men Woda toaletowa dla mężczyzn 50 ml 50 ml
Calvin Klein Euphoria Men Woda Toaletowa Spray dla Mężczyzn 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 lutego 2025 o 9:54
    piękny
    Dla mnie bardzo superowy zapach bo uwielbiam bazylię a tutaj jest wyczuwalne nuty bazylii pieprzu i imbiru i takie połączenie daje ekstra mocny i wyrazisty zapach. Ogólnie sam w sobie zapach jest dość ładny i długo się utrzymuje. Flakon jest taki odpowiedni dla faceta jedynie minusem jest cena bo za 30 ml stówka to taka trochę wygórowana cena ale wart swojej ceny. Mi się podoba mam na każdą okazję.
    Zalety:
    • ładny flakon, piekny zmysłowy zapach
    Wady:
    • troche drogi
  • 27 sierpnia 2024 o 18:49
    Euphoria Men CK
    Osobiście uważam, że to najładniejsze perfumy męskie z marki Calvin Klein. Uwielbiam, gdy mój chłopak nimi pachnie. Utrzymują się bardzo długo. Są mega trwałe i nadają się na eleganckie wyjścia. Cena też jest atrakcyjna. Perfumy bardzo wydajne. Na pewno kupię kolejny raz te perfumy mojemu chłopakowi. Wyczuwalne nuty zapachowe to pieprz, szałwia oraz imbir.
    Zalety:
    Wady:
    elennna
    19 lipca 2023 o 17:08
    Nieco korzenny
    Perfum bardzo przyjemny, trochę odświeżający ale jednocześnie z głębią delikatnych nut korzennych, bardzo elegancki. Idealny na wyjścia, jak i do biura, w zimę i w zasadzie w lato też. Mam Bossa szarego i jest świetny, ale Euphoria równie świetna i nawet zapach bardziej elegancki. Euphoria intense jest kiepska, troche mdła bo za dużo nut korzennych, ale podstawowa Euphoria jest znakomita.
  • 27 marca 2023 o 2:29
    Nietrwały niewyróżniający się przeciętniak
    Nie jest fanką damskiej Euphorii, ale jakby też nie mogę jej odmówić tego, że jest charakterystyczna, rozpoznawalna, w sumie ładna. Męską wersję kupiłam mojemu facetowi w sumie z ciekawości, przy testowaniu na papierku wydawała się całkiem ok. Niestety, w trakcie używania okazały się tak niecharakterystyczne, że gdy wykończył już buteleczkę nie wiem czy w tłumie rozpoznałabym ten zapach. Do tego nie pachną zbyt długo. Ja tam nie czułam żadnego pieprzu, żadnej bazylii, żadnych ykhm, kropli deszczu. W sumie to ten zapach pachnie dla mnie jak tanie pospolite psikadło, bez wyrazu. Może tak pachnieć każdy i nikt. Mimo, że jak wspomniałam nie jestem fanką damskiej wersji to ta męska nie ma do niej żadnego podjazdu. Plus za ładny flakon. Drugi plus za to, że na pewno nie zrobi ten zapach krzywdy ani noszącemu go ani otoczeniu, przede wszystkim dlatego że szybko znika.
  • 3 września 2022 o 12:44
    Elegancki zapach
    Ładny , męski zapach z wyrazistą orientalna nuta zapachową. Polecany szczególnie dla młodego mężczyzny.Jednak nie jest to długo utrzymujący się zapach. Zatem po zakupie trzeba szybko się liczyć z ponownym wydatkiem albo... używać okazjonalnie , znaczy "oszczędnie". Mimo mieszanego uczucia co do wad i zalet myślę ,że choć raz należy dokonać zakupu by mieć własne zdanie. Kupiłam ten zapach wcześniej dla męża, teraz dla syna. Różnice w odbiorze, w odczuwalnej nucie zapachowej i trwałości... są dosyć istotne.