Wody toaletowe damskie

Calvin Klein CK IN2U POP EDT

• 8 maja 2014 o 23:08
    najpiękniejszy zapach dla kobiet
    Moje ulubione perfumy, dla tego zapachu mogłabym zabić :D Niestety była to edycja limitowana i nie mogę ich już nigdzie namierzyć. Nie jest to popularny zapach, nie przypomina żadnych innych i może właśnie dlatego tak bardzo go lubię.
    kotekq
    13 lutego 2012 o 14:11
    Inny niż wszystkie
    Nie wiem czemu ale ten zapach straszie przypadl mi do gustu. Może dlatego że lubie dziwne zapachy, a ten tu napewno do takich należy. Jest inny niz wszystkie, i napewno zdania co do niego będą podzielone - albo ktoś go będzie kochać albo nienawidzieć. Napewno zanim ocenicie ten zapach, należy sprawdzić go na skórze, każda inna pachnie :) Zapach jest świeży, orzeźwiający, nie jest monotonny Rewelacja Używam tego produktu od: ok. 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 10 sierpnia 2010 o 19:47
    Killer zmysłu powonienia.
    Pozory mylą. Przekonałam się o tym na własnej skórze i to dosłownie. Mogłoby się wydawać, że tak fantazyjna buteleczka "ubrana" w limonkowy kubraczek może zawierać jedynie cudownie orzeźwiający, owocowy koktajl oczarowujący otoczenie swym pięknem... Cóż. Nic bardziej błędnego. Spróbowałam. ... - zapach mnie poraził i wstrząsnął do głębi!!! Od razu skojarzył mi się ze "znoszonymi" skarpetkami... albo lepiej - z potem ludzkim! To tak jak gdyby ktoś spocił się i zamiast wziąć prysznic, chciał zatuszować ten nieprzyjemny zapach tanim kwiatowym dezodorantem do ciała. W efekcie fetor staje się jeszcze gorszy do wytrzymania. Okropność!. Tak właśnie pachnął NA MOJEJ SKÓRZE te perfumy. Zaznaczam, że na MOJEJ skórze, ponieważ nie twierdzę, że zapach na kimś innym będzie zachowywał się w ten sposób. Czyli tak. Początkowa nuta to takie lekko sfermentowane cytruski i zielone jabłuszko, później wyczuwam ten drażniący smrodek o którym wspominałam z próbą tuszowania go delikatnymi kwiatkami. I ten etap trwa najdłużej... Właściwie do końca. Chociaż nie. Muszę oddać mu sprawiedliwość i zaznaczyć, że mimo wszystko zapach staje się znośny jedynie w naprawdę końcowej fazie swojego rozkwitu. Nabiera takiego czystego ciepełka - wreszcie bez "potu". Wyczuwam wtedy przyjemną słodką wanilię... Szkoda tylko, że w momencie "umierania" pachnidła, kiedy zapach jest już prawie niewyczuwalny. Trzeba mocno wwąchać się nadgarstek. Nie ma mowy, aby w tej fazie stał się wyczuwalny dla otoczenia. Na mnie pachną okropnie! Moja skóra go nie polubiła. Dla mnie to killer mojego zmysłu węchu, który wręcz paraliżuje swoją wonią i z tego powodu nie kupię. Buteleczka nawet ładna, ciekawy pomysł... ale wiadomo, że nie kupuje się perfum dla flakonu - przynajmniej ja tak robię. ;) Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: testy w perfumerii
  • 23 grudnia 2009 o 17:47
    super!
    Perfumki dostałam na urodziny i w owym zapachu od razu się zakochałam. Są świetne, zapach jest oryginalny i wyrazisty. Utrzymują sie całkiem długo, na rzeczach takich jak szalik czy sweter czuc je nawet po upraniu. Są także dosc wydajne, uzywam ich od 2 miesiecy codziennie i zużyłam jakas 1/4 butelki gdyż wystarczą dwa psiknięcia by zapach było czuć cały dzień. Używam tego produktu od:2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 9 grudnia 2009 o 12:27
    miłość od pierwszej chwili
    Natrafiłam na niego w jednej z perfumerii. Mój wzrok przyciągnął duży flakon w kolorze limetki, a że bardzo lubię Calvina Kleina, musiałam powąchać. Na początku w nos uderza fala świeżej, owocowej woni - taki zmasowany atak owoców ;-D.Jednak potem zmienia się i zaczyna intrygować czymś ciepłem, lekko drażniącym. I to właśnie ta końcowa nuta, podszyta owocami, zostaje na długo. IN2U Pop urzekł mnie swoją innością, bo moim zdaniem to nie jest "typowy letni świeżak". Fakt, jest lekki i subtelny, ale na pewno nie banalny. Na mojej skórze trzyma się cały dzień, na ubraniach zostaje bardzo długo. Towarzyszy mi na co dzień, właśnie teraz, kiedy brak słońca i energii, budząc wspomnienie lata. Jedyny mankament to waga flakonu, bo jest okropnie ciężki i raczej trudno wozić go ze sobą, ale poza tym wad nie dostrzegłam. Zapach: 5 Flakonik: 4. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego