Wody toaletowe damskie

C-Thru Lime Magic EDT

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 stycznia 2021 o 14:05
    świetny zapach na lato
    kupiłam ten perfum w okazyjnej cenie w biedronce za jedyne 20zł.Zapach ma owocowo-kwiatowy,orzezwiający i naprawdę ładny.Koleżanki pytały mnie jakie perfumy tak ślicznie pachną.Zapach w dobrej cenie trzyma się kilka godzin i zostawia ogon.Zdecydowanie polecam na wiosnę,lato.Napewno jeszcze go kupię.
    • trwałość
    • przystępna cena
    • podoba się innym
    • zostawia ogon
    Wady:
  • 26 maja 2020 o 19:18
    Nie sposób się nie zakochać !
    Zapach dostałam od teściowej w prezencie jako że nie byłam fanką c thru wcześniej posiadany zapach z pure illusion całkowicie mnie odrzucił tak teraz o dziwo zaskoczenie w pełni pozytywne jestem dość konsekwentna co do zielonych zapachow nie każdy mi pasuje ale tym razem strzał w10! Pokochałam zaraz od pierwszych sekund rozpylenia na skórze czy ubraniu zapach zielonej ale nie przesądzonej świeżej słodyczy uwodzi !!! Potem jest coraz lepiej zapach rozwija się bardzo uwodząco, baza głowy ,serca do ostatniej chwili piękna i dosc trwala w poruwnaniu z innymi, droższymi zapachami wypada naprawdę świetnie !!Na lato to wymarzony zapach na wieczór i na każdą porę dnia ocena moja 6 ! Polecam lubiącym słodkie cytrusowe ,subtelne , seksowne zapaszki :)
    Zalety:
    • Zapach ,trwałość,cena,opakowanie
  • 6 września 2019 o 1:02
    Cudo
    Zapach jest bardzo orzeźwiający cytrusowy słodko-kwaśny, chyba nie do końca w moim stylu. Osobiście wolę lekko słodkie ale również lekkie i orzeźwiające zapachy ten jest dla mnie lekko za kwaśny . Ma on na pewno sowich zwolenników ja kupiłam go w ciemno i wykorzystam go ale moim ideałem on nie zostanie. Zapach na skórze utrzymuje się dość długo to jego duży plus. Opakowanie ma proste , klasyczne bardzo ładne w stylu jak pozostałe zapachy tej firmy
    faerith
    3 września 2019 o 16:17
    Słodki, a zarazem orzeźwiający zapach
    Wodę toaletową kupiłam w drogerii skuszona ładnym zapachem i niedużą ceną, więc nie oczekiwałam od niej zbyt wiele. Jednak jestem pozytywnie zaskoczona. Oprócz pięknego zapachu i ładnego opakowania i buteleczki, długo się utrzymuje, długo po spryskaniu nadal czuć jej zapach na ubraniach. Jestem zdecydowanie na tak
  • 18 lipca 2019 o 19:18
    Urzekający
    Potrzebowałam tanich i ładnych perfum na już. Miałam w pamięci zapachy c thru z dzieciństwa, głównie pamiętałam zapach emerald shine i na niego polowałam. Udało mi się trafić na promocję, jednak na promocji była tylko poj 50 ml i padło akurat na Lime Magic, bo był dostępny. Troszkę żałowałam, ale bardzo szybko przekonałam się, że wybór był trafiony. Śliczny, świeży perfum! Bardzo poprawia mi humor, kiedy mam go na sobie. Właśnie wcale nie czuć paskudnie cytrusów jak z odświeżaczy i to jest wielkim plusem. Na mnie trzyma się dosyć długo, więc stosunek jakości do ceny jest fenomenalny. O dziwo, dodaje mi pewności siebie. Dobry tak na przeczekanie, aż finanse pozwolą na zakup perfum z wyższej ligi, gdyż te naprawdę dużo nie odstają, a cena śmiesznie niska, jeszcze na promocji. Polecam na co dzień do pracy, a i nawet skusiłabym się na wieczorną imprezę czy randkę.
    Zalety:
    • zapach (świeży i rześki, nie paskudnie cytrusowy)
    • uroczy flakonik z brzęczącymi kuleczkami
    • trwałość
    • uniwersalność