Wody toaletowe damskie

E-Glamour.pl
HUGO BOSS Hugo Woman woda perfumowana 50 ml dla kobiet
HUGO BOSS Woman Woda Perfumowana dla Kobiet 50ml
Hugo Boss Hugo Woman Woda perfumowana dla kobiet 50 ml 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 89 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 lipca 2023 o 13:56
    Jeden z ulubieńców
    Jedne z moich ulubionych zapachów. Choć jestem wybredna ta woda perfumowana bardzo przypadła mi do gustu. Świeży kwiatowo-owocowy zapach sprawdzi się o każdej porze dnia i porze roku. Polecam
    Kaisja
    1 marca 2021 o 22:58
    Ładne perfumy, klasyczne, uniwersalne, na każdą okazję – i tak... zachowawcze perfumy są potrzebne
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Perfumy są naprawdę ładne, o idealnej, niemęczącej projekcji, ale bardzo trwałe, oparte na klasycznych, sprawdzonych akordach owocowych, kwiatowych, świeżych, wodnych i drzewnych. Wszystkich w idealnie wyważonych, harmonijnych stężeniach, sprawiających, że kompozycja jest wyrazista, ale ani nie męczy, ani nie drażni. Kwiatowo-owocowo-słodka, a nie przesłodzona, i nie mdląca. Jest elegancka, a zarazem ma dużo wdzięku. Perfumy świetne dla wszystkich Pań, niezależnie od wieku, i – na każdą okazję. Wszystko to sprawia, że choć ładne, nigdy nie kojarzyły mi się szczególnie z kompozycją... zmysłową. Ładne, stonowane, uniwersalne, kobiece – cóż... i takie perfumy są potrzebne, choć chyba jeszcze nigdy nie napisałam równie... dyplomatycznej opinii o jakimkolwiek innym zapachu, ale i nie kojarzę innych damskich perfum równie... uniwersalnych, a wręcz "akuratnych" i zachowawczych. Są ładne, ale niekoniecznie porywające.
    Zalety:
    • kompozycja – ładna, elegancka - oparta na klasycznych, sprawdzonych akordach owocowych, kwiatowych, świeżych, wodnych i drzewnych – trudno o bardziej uniwersalne perfumy,
    • projekcja – poprawna, niemęcząca,
    • trwałość – bardzo trwałe, a niedrażniące perfumy
    Wady:
    • cena – wcale nie najniższa, a to niezbyt porywające perfumy,
    • flakonik – w luźnym, całkowicie aseksualnym stylu – tonik do młodej cery Nastolatków mógłby mieć tak uniwersalną butelkę
  • 27 sierpnia 2019 o 12:56
    Lubię
    Bardzo fajny zapach, długo utrzymuje sie na ciele i ubraniach. Mialam okazje używac go juz jakis czas temu i pamietam ze zapach jako wody toaletowej byl naprawde przyjemny, delikatny i nie draznil nosa (a mnie drazni duzo perfum) :)
  • 19 lipca 2018 o 18:10
    Takie uniwersalne
    Pierwszy raz sięgnęłam po te perfumy jakieś 10 lat temu będąc na studiach. Teraz do nich wróciłam, ale już mnie tak nie uwodzą jak wówczas. Flakon niczym nie zachwyca oka, ale to w końcy zapach ma urzekać. Atomizer jak najbardziej ok. Zapach jest z kategorii kwiatowo-owocowej, nie są jakoś specjalnie wyróżniające się, ale pasują zarówno na dzień i wieczór jak i każdą porę roku. Dla mnie ważne, że nie są ciężkie i pasują w zasadzie na każde wyjście czy to większe, czy mniejsze, do pracy czy uczelnię. Jest naprawdę uniwersalny, a sam zapach utrzymuje się cały dzień. Wydajne.
  • 29 sierpnia 2017 o 19:24
    Wiele lat na rynku, ale nadal fajne
    Już nie pamiętam, ile lat temu po raz pierwszy sięgnęłam po te perfumy, teraz znów je mam i nadal są fajne. Zapach nie jest delikatny, jest mocno charakterystyczny, ale jak dla mnie bardzo ciekawy. Są trwałe.
    Zalety:
    • trwały zapach