Maseczki w płachcie

Marion Detox, Active Bamboo Charcoal Nose Pore Strip Oczyszczający plaster na nos z aktywnym węglem bambusowym

• 5 marca 2023 o 2:31
    Dobry
    ✔️Produkt znajduje się w ładnej saszetce, którą bez problemu można rozerwać po bokach. ✔️Plasterek został przyklejony na lekko zwilżony nos, którego dobrze trzymał się. ✔️Zapach jego jest normalny, taki podchodzący pod węgiel. ✔️Plasterek był trzymany przeze mnie około jakieś 20 minut. Później został odklejony przeze mnie, ale lekko bolało. Zauważyłam że praktycznie wszystkie zaskórniaki zostały usunięte, a nosek o wiele lepiej wyglądał. ✔️Nie zauważyłam żeby podrażniał, a do tego został kupiony za jedyne 1 zł. Mogę polecić każdemu.
  • 14 czerwca 2022 o 20:59
    Dobry plaster wart uwagi
    Używa od:próbka
    Mam cerę mieszaną w niektórych miejscach dosyć problematyczną. Najwięcej zaskórników kumuluje mi się na nosie. Stosowałam jakieś produkty na usuwanie ich ale z różnym skutkiem. Plaster oczyszczający na nos z aktywnym węglem jest bardzo dobrym produktem na oczyszczenie twarzy w tym miejscu. Koszt plastra jest bardzo niski zapłaciłam za niego chyba 1,5 zł. Na początku słabo się przykleja i już miałam go wyrzucić zanim wogole spróbowałam ale jak dobrze się go namoczy to zaczyna się przyklejać do skóry a za około 2-3 minuty twardnieje. Trochę brudzi na ciemno palce i coś ale łatwo to usunąć. Po 10 minutach plater bardzo mocno przywierał do nosa i jak zaczęłam go ściągać to miałam wrażenie jakbym odklejala taśmę klejąca. Razem z usunięciem plastra usunęłam zaskórniki, naprawdę sporo ich wyszło. Do kilku dni po zastosowaniu widzę mniejsze wydzielanie sebum na nosie także polecam serdecznie. Niska cena jakoś i skuteczność bardzo dobrze.
  • 1 grudnia 2020 o 13:33
    Dobry produkt.
    Używa od:próbka
    Jestem posiadaczką skóry tłustej z tendencją do zanieczyszczania i z szerokimi porami oraz zaskórnikami, które szczególnie widoczne są na nosie. Dlatego postanowiłam go trochę oczyścić, zaopatrując się w tenże plaster. Sama aplikacja jest dość łatwa - wystarczy lekko zwilżony wodą plaster przykleić na nos. Niestety zapach jest bardzo chemiczny i drażniący, ale te 15 minut da się wytrzymać. Odklejenie plasterka jest mało przyjemne, ale trzeba przyznać, że jednocześnie wiele zaskórników zostało usunięte, a skóra była o wiele czystsza, pory lekko zwężone. Po zastosowaniu nie było podrażnienia, jak to czasem bywa po użyciu tego rodzaju produktów, nie tworzyły się też nowe zmiany. Reasumując, gdyby nie ten drażniący zapach, byłby to naprawdę dobry produkt.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    • oczyszcza i zwęża pory
    • nie podrażnia
    • niska cena
    Wady:
    • nieprzyjemny zapach
  • 28 czerwca 2020 o 9:44
    Bardzo dobre plastry!
    Od jakiegoś czasu testuję mnóstwo plastrów by wynaleźć swoich ulubieńców. Gdy zaczynałam z plastrami prawie żadne nie dawały efektu... Zastanawiałam się czy może coś robię źle. Ale po długich próbach udało mi się odkryć, że przed użyciem plastra najlepiej zrobić sobie tzw. "parówkę". Ja na początku ją stosowałam lecz miałam tam wodę, która nie była dobrze nagrzana. Lecz gdy zaczęłam wlewać prawie wżątek to prawie każde plastry zaczęły działać. A te z firmy Marion szczególnie. Wyrwały bardzo dużo zanieczyszeń nie wyrządziły podrażnień i świetnie się u mnie spisały! (Podczas używania plastrów polecam bardzo dobrze zwilżyć nos kiedyś kładąc za małą warstwę wody plastry nie trzymały się dobrze nosa)
    Zalety:
    • wyciąga bardzo dużo zanieczyszczeń
    • dobrze przylega do nosa
    • nie podrażnia
    • ładne estetyczne opakowanie
    GirlEm
    1 lutego 2019 o 18:49
    Bardzo miło mnie zaskoczył ten plasterek, dobrze oczyścił pory, ale nic poza tym..
    Tym razem zdecydowałam się wypróbować zupełnie inny produkt. standardowe plasterki, które się przykleja zamieniłam na ten produkt. Zgodnie z zaleceniem producenta zwilżyłam plasterek wodą, a następnie delikatnie nałożyłam na nos, dociskając go palcami, by dokładnie przylegał do skóry. Muszę przyznać, że początkowo sceptycznie podchodziłam do tego rozwiązania, ale właściwie nie jest on najgorszy. Po osuszeniu się plastra, czułam lekkie ściąganie. Przy zdejmowaniu plastra miło się zaskoczyłam. Pory zostały dość dobrze oczyszczone. Szczerze mówiąc za tą cenę czegoś takiego się nie spodziewałam, na pewno nie takiego oczyszczenia. Choć nadal ubolewam, że nie zauważyłam efektu ściągania i działania antybakteryjnego... a szkoda... Być może producent zmodyfikuje lekko ten produkt i będzie on dla mnie bezkonkurencyjnym hitem. Myślę, że każda z Was powinna wypróbować ten plasterek. Naprawdę możecie się miło zaskoczyć, tak jak było to w moim przypadku
    Zalety:
    • bardzo wygodne opakowanie, które świetnie się sprawdzi w podróży
    • zawiera naturalne składniki
    • na dobrym poziomie funduje oczyszczenie porów
    Wady:
    • po zmoczeniu plastra zaczyna on dość mocno budzić, jeśli zbyt dużo wody w niego nasiąknie to zaczyna zabarwiona woda spływać po twarzy.....
    • nie zauważyłam by działam ściągająco i antybakteryjnie - niestety..
    • specyficzny zapach

Zobacz także inne Maseczki w płachcie