WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki w płachcie

A'pieu Sweet Peach & Yogurt, Sheet Mask Maska w płacie

• 6 maja 2021 o 12:00
    Dobra maska dla mieszanej cery
    Cerę mam mieszaną i w związku z tym nie każda maseczka jest dobra dla mojej skóry, ponieważ wiele z nich zatyka pory i wzmaga przetłuszczanie się mojej skóry. Po zachwyceniu się bananowa maską z tej serii kupiłam kolejną, tym razem brzoskwiniową. Według producenta maska ma wygładzać, ograniczać pojawianie się niedoskonałości i regulować wydzielanie sebum. I ta maseczka wszystko to robi. Opakowanie jest wprost urocze - pastelowe z rysunkiem brzoskwini. Po otwarciu czuć przyjemny zapach brzoskwiń. Konsystencja emulsji jest kremowa i dość gęsta. Maska dobrze przylega do twarzy, nie przesuwa się nawet gdy chodzimy z maską na twarzy. Otwory na usta, nos i oczy są dobrej wielkości. Po zdjęciu maski od razu czuć, że skóra jest odświeżona i wygładzona. Po kilku minutach pozostały płyn wchłania się i pozostawia skórę miękką i nawilżoną. Maska sprawdzi się u posiadaczek cery mieszanej lub tłustej.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Ogranicza wydzielanie sebum
    • Maska wygodna w noszeniu
    Wady:
    • Dostępność
    orionio
    2 marca 2021 o 20:09
    Godna polecenia
    Maseczka jest bardzo dobrze wycięta. Idealnie leży na twarzy, mocno nawilżona, nie zsuwa się. Po jej użyciu cera na prawdę wygląda na oczyszczoną i jest przyjemnie nawilżona.
    Zalety:
    • dobrze wycięta
    • mocno nawilżona
    • ładnie pachnie
    • opakowanie przyjemne dla oka
    • faktycznie oczyszcza i nawilża
  • 30 marca 2020 o 17:36
    Brzoskwiniowe LOVE
    boziuniu jak to pachnie! Jak mamba brzoskwiniowa, jak jogurt z brzoskwiniami - jogobella. No cudnie. Dobrze nasączony płat idealnie trzymał się skóry. Nie odklejał się ani nie zjeżdżał. Co do działania to skóra jest wygładzona i miękka. Nie wywołała żadnych podrażnień u mnie. Muszę przyznać, że z tej maseczki jestem bardzo zadowolona.
    • Działanie
    • Wygląd
  • 9 listopada 2019 o 17:59
    fajna maseczka
    Używa od:próbka
    Bardzo lubię maseczki w płacie, tą kupiłam w promocji za niecałe 5zł więc myślę, że to jest dobra cena jak na taką maskę. Maseczka ma ładną, prostą grafikę, przyjemnie pachnie. Tkanina jest bardzo dobrej jakości i świetnie przylega i dopasowuje się do buzi, jest mocno nasączona płynem którego zostało w saszetce i można wmasować go w szyję, dekolt czy w dłonie. Po relaksujących 15 minutach moja twarz wchłonęła praktycznie wszystko, poczułam, że skóra otrzymała pokaźną dawkę nawilżenia, po użyciu była gładka, miła w dotyku i nie potrzebowała już niczego więcej. Zauważyłam, że cera wygląda bardziej promiennie.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • przyjemny zapach
    • dobrej jakości tkanina, dobrze przylega do twarzy
    • esencja bez trudności wchłania się w skórę i pozostawią ją nawilżoną i miłą w dotyku
    • duża ilość esencji pozwala na użycie jej np. do nawilżenia szyi, dekoltu czy dłoni
    M_R_
    30 października 2019 o 13:42
    Bardzo dobra
    Kupiłam maseczkę przy okazji promocji w Rossman. W cenie standardowej niestety była zbyt droga (jak wszystkie koreańskie maseczki w Polsce). Maseczka ma gęstą, kremową konsystencję. Jeśli chodzi o zapach to dla mnie był słabo wyczuwalny, nie może konkurować z zapachem bananowej wersji maseczki. Maseczkę nakładałam na oczyszczoną skórę na ok 15-20 minut. Po tym czasie pozwalałam resztkom maski wchłonąć się. Efektem była miękka, oczyszczona i gładka skóra. Esencja maseczki jest dość gęsta , jednak bez problemu wchłaniała się do zera (bardzo nie lubię jak po zdjęciu maseczki twarz jest tłusta a produkt się nie wchłonął do końca, muszę wtedy myć twarz). Tkanina maseczki jest dość duża, nie było problemu aby dopasować ją do mojej twarzy. Podczas aplikacji nie zsuwała się a produkt nie skapywał (niestety często to spotykam jeśli chodzi o koreańskie maseczki w płachcie) Bardzo spodobał mi się ten produkt, więc zamawiałam go w większych ilościach na serwisie aukcyjnym, prosto z korei. Wtedy cena była zdecydowanie bardziej przystępna niż w polskich sklepach. Niestety od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć tej maseczki zarówno w polskich sklepach ani też na ebay :(
    Zalety:
    • Dobra wielkość tkaniny
    • Działanie
    • Nie pozostawia tłustego filmu
    Wady:
    • Dostępność
    • Cena w polskich sklepach

Zobacz także inne Maseczki w płachcie