Wody toaletowe damskie

Exclusive Cosmetics Dagmar, Sunflower EDT

• 18 lutego 2021 o 17:30
    Nie dla mnie
    Moim zdaniem jeden z najdziwniejszych i najbrzydszych zapachów perfum :( przynajmniej nie trzyma się dobrze, po 3-4h zapach znika. Jedynym plusem jest cena i piękne opakowanie produktu, dodatkowo jest łatwo dostępny. Może komuś się spodoba, ale ze względu na słaba trwałość nie polecam.
    Wady:
    • Jakość
  • 10 czerwca 2019 o 15:27
    Exclusive Cosmetics, Dagmar, Sunflower
    Zapach DAGMAR - Sunflower jest to zapach zdecydowanie na teraz ciepły oraz bardzo energetyczny zapach na te cieplejsze wieczory również idealnie będzie pasować jeżeli w cieplejszym sezonie nie chcemy używać ciężkich zapachów. A teraz tak jak by nie patrzeć na te całe nuty zapachowe i powiedzieć o swoich odczuciach to ja na pierwszym miejscu czuję piękny kwiat słonecznika i jeszcze inne nuty kwiatowe.
    Zalety:
    • Śliczny flakon
    • Ciepły zapach z datkiem letnich kwiatów
    • Poręczny do torebki nada się idealnie
    Wady:
    • BRAK
    DagMary
    25 października 2018 o 22:07
    przechodziło koło Elizabeth Arden
    Lubię eksperymenty, więc po dziwnościach Lily z tej serii postanowiłam spróbować Sunflower. No cóż.... Jaka cena, taka trwałość.... Pachnie ledwo po aplikacji i po dłuższym stosowaniu nieco zostaje na bluzce, którą i tak trzeba wszak uprać. Zapach jest niezwykle delikatny, nie drażniący, z serii kwiatowych, ale nie tych słodkich i mdlących. To jak świeży, letni poranek, gdy słońce już ciepło grzeje i lekki zapach kwiatów z ogrodu przynosi delikatny wiatr. Nazwa wody kojarzy się ze znaną wodą Elizabeth Arden. I słusznie moim zdaniem, bo jakby Sunflowers Elizabeth rozcieńczyć odpowiednio, to wyszłoby Sunflower Dagmar. Ale Dagmar nie posiada już, a może jeszcze tej radości i końcowej melonowej słodyczy. Sunflowers Elizabeth Arden to wczesne popołudnie letniego, gorącego dnia. Sunflower Dagmar, to letni poranek i nie wiadomo, czy przypadkiem za godzinę nie będzie padać? Nie wiem, czy jeszcze spróbuję Magnolii, po nietrwałym aż tak bardzo Lily i Sunflower.
    Zalety:
    • Opakowanie ładnie się prezentuje ze szkicem słoneczników na tylnej ściance. Delikatny, nie nachalny zapach.
    Wady:
    • Trwałość praktycznie żadna.
    W perfumerii
  • 8 czerwca 2017 o 10:56
    Sunnflower - idealne na dzień
    Uzywam tej wody, na zmianę z Magnolią z tej samejh linii, już kilka miesięcy. Kupuję je w sklepie int. lub rossmanie. Ogólnie zapach trzyma ok 3-4 godziny, na ubraniu dłużej. Ale jest to woda toaletowa i w dodatku za 16 zeta więc jest ok. Trzyma na pewno dłużej niż te wszystkie larivy. Idealne na co dzień, szczególnie teraz latem :) Wracam do tych zapachów już po raz kolejny, ale polecam też magnolię, Jest genialna.
    Zalety:
    • Zapach 5
    • trwałość 4 - ale nie oczekiwałam, że będą trwałe jak perfumy
    • cena - ok
    Wady:
    • trwałość mogłaby być trochę dluższa.