Bielenda Green Tea, Light Tea Tree Serum Serum do twarzy `Zielona herbata`

Bielenda Zielona Herbata W serum do twarzy 15ml

• 22 lutego 2021 o 16:44
    Raj dla moich nozdży!
    Serum o przepięknym zapachu i designie! Przyznam się bez bicia, że kupiłam, bo mi się po prostu wizualnie spodobał. W sumie nie żałuję, stosowałam wiele lepszych ale jak na tę cenę dane serum dobrze sobie radzi. Reguluje wydzielanie sebum, zatem będzie dobry dla osób z tłustą cerą. Nie widzę efektu nawilżenia, moja cera była może ciut bardziej promienna niż gdy nie używałam serum w ogóle.
  • 19 października 2020 o 8:55
    Co to jest?!
    Moja cera? Tłusta, trądzikowa, rozszerzone pory, zanieczyszczona. O pani kochana! Jak to mnie zapchało! No co jak co, ale moja buzia nie jest taka łatwa w zapychaniu i trzyma się skubana zawsze. Przy tym serum to mnie normalnie ścięło z nóg jak zobaczyłam efekty. Tłuste to to jest. Nie chciało się wchłonąć przez ogrom czasu. Czort nie serum. Nie zrobiło nic. Pozytywnego... Plus? Zapach. To wszystko. Odradzam.
    Zalety:
    Wady:
    • Zapycha
    • Tłuste
    • Nie działa
  • 1 września 2020 o 11:41
    Cudo
    Produkt jest zapakowany w szklaną, lekko zieloną buteleczkę z pipetką. Wygląda to bardzo elegancko i estetycznie. Opakowanie przy regularnym stosowaniu starcza na ponad miesiąc. Serum ma lekką, odrobinę żelową konsystencję. Jest przeźroczyste i przepięknie pachnie zieloną herbatą. Najważniejsze jest to, że poprawia wygląd i kondycję cery. Często wyskakują mi jakieś niedoskonałości, a gdy zaczęłam używać tego serum to wszystko zniknęło. Produkt sprawdza się jako baza pod krem. Szybko się wchłania, reguluje wydzielanie sebum, rozjaśnia przebarwienia, łagodzi, nawilża i odżywia naszą cerę. Nie wysusza i nie podrażnia skóry. Generalnie produkt idealny przynajmniej dla mnie :) 15 ml kosztuje około 25 zł. Wydaje mi się, że jak na te spektakularne działania jest wart swojej ceny, a nawet zapłaciłabym więcej gdyby trzeba było :) Na pewno do niego wrócę jeszcze nie raz, gdyż na mojej skórze naprawdę działa cuda.
    Ann_26
    14 lipca 2020 o 14:36
    Przeciętniak
    Kosmetyk kupujemy w kartoniku, który zawiera wszelkie interesujące nas informacje. Nie są one już powtórzone na właściwym opakowaniu, czyli szklanej buteleczce. Jeśli chcemy np zerknąć na skład to warto zostawić sobie kartonik. Pojemność serum to 15 ml, a więc jest to taki maluszek. Aplikacja bardzo wygodna, bo znowu mamy pipetę, która to umożliwia. U mnie wystarczają zazwyczaj 2 'porcje' na pokrycie całej twarzy :) Konsystencja jest wodnista. Szybko się wchłania, więc nie musimy obawiać się żadnego filmu. Zapach należy do bardziej charakterystycznych. Jest identyczny jak i w całej herbacianej serii, a miałam już krem, płyn micelarny i maseczkę. Został jak dla mnie dobrze odwzorowany, ale może być na dłuższą metę nieco męczący. Zwłaszcza, że czuć go nawet na długo po aplikacji.Serum ładnie rozjaśnia cerę, a przebarwienia stają się mniej widoczne. Jeśli chodzi o działanie na niedoskonałości w gorszych dniach mojej cery musiałam wspomagać się dodatkowo maścią Benzacne. Miałam wrażenie, że mimo stosowania serum jakieś drobne niedoskonałości nadal się pojawiają. Wydaje mi się, że serum delikatnie dbało ono o poziom nawilżenia skóry. Ale też nie był to efekt spektakularny, czy nawet na dłuższą metę wystarczający - bez kremu to się nie obejdzie :)
    Olcia_O
    30 czerwca 2020 o 17:15
    Niestety mi się nie sprawdził
    Bardzo lubię produkty od Bielendy. Mam ich sporą kolekcję. Seria z zielonej herbaty była dla mnie bardzo kusząca. Fajnie sprawdził mi się krem z tej serii, więc stwierdzilam że wypróbuję to serum. Jego opakowanie jest śliczne, bardzo ładnie prezentuje się na toaletce. Kilka osób zwróciło na nie uwagę, ponieważ wygląda elegancko i jak o wiele droższy produkt. Pipetka również jest praktyczna. Nabiera odpowiednią ilość produktu nie niszczy się. Zapach jest cudowny. Uwielbiam zapach zielonej herbaty w kosmetykach. I w sumie na tym kończę listę zalet. Jego działanie, a raczej jego brak bardzo mnie rozczarował. Nie zrobił mi krzywdy na twarzy oraz nie pomógł w żaden sposób. W zasadzie wyglądało to jakbym nic na twarz nie nakładała. Nie nawilżał, lekko czuć było mrowienie kiedy aplikowałam go na niedoskonałości. Jedynie w czym służył to w celach ozdobnych, a raczej kosmetyków w takim celu się nie kupuje. Niestety nie polecam go.
    Zalety:
    • Śliczny design
    • Dostępność
    Wady:
    • Brak jakiejkolwiek działania