Pudry do twarzy

AA Wings of Color Skincare Makeup, Matt Powder Puder sypki

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 lutego 2022 o 16:03
    Dobry ale jakoś mnie nie urzekł
    Całkiem dobry puder tylko z małym minusem. Na wstępie muszę wspomnieć o genialnym opakowaniu, w środku jest dozownik w formie siateczki, która zapobiega nadmiernemu wysypywaniu się produktu. Jeśli chodzi o sam puder, ja mam wersje ivory, jest bezzapachowy , dobrze zmielony. Nakłada się przyjemnie, delikatnie się pyli, ale świetnie trzyma się pędzla. Puder jest przyjemny, delikatny ale oczywiście nie na większe wyjścia, nawet na randkę nie użyłabym. To jest fajny dzianniczek.
    Zalety:
    • cena może być,
    • opakowanie, bardzo fajne sitko,
    • formuła, dobrze i bardzo drobno zmielony produkt,
    • fajny dzienniaczek,
    • nie zmienia koloru podkładu
    • super scala się z podkładem i utrwala
    • ładnie łączy się z korektorem
    • super opakowanie, dobrze przemyślane
    • dobrze trzyma się pędzla
    • nie obciąża
    • satynowe wykończenie
    • nie wysusza
    • super matuje na cały dzień , aleeee ⬇️
    Wady:
    • nie radzi sobie w wysokich temperaturach, szybciej znika i zostawia nie ładne plamy zebranego pudru w strefie T,
  • 12 czerwca 2021 o 19:57
    Niezły
    Puder transparenty - najlepszy jaki testowałam :) nie bieli, ma delikatny beżowy odcień. Drobno zmielony, lekki, nie daje uczucia maski. Może nie matuje w 100%, ale dla mnie to duży plus, mimo tego, że mam cerę mieszaną. Cera wygląda zdrowo. Po odciśnięciu nadmiaru sebum nie ma dziwnych ubytków, a testowałam sporo pudrow transparentnych przy tym samym podkładzie i nie zawsze wyglądało to dobrze :p na promocji można dorwać za 15zł, lub za 25zł. w regularnej cenie dla mnie troszkę drogi, ale pewnie w chwilach kryzysu kupiłabym i za taką kwotę. Co do opakowania - wszystko ok, jedynie nie przepadam za siateczkami, które potem muszę roscinac bo nie ma możliwości wysypania produktu na wieczko.
    Zalety:
    • Pięknie współgra z podkładami, wygląda zdrowo
    Kleo99
    4 maja 2021 o 20:07
    Totalnie nie
    Nie umiałam się początkowo do niego przekonać gdyż jestem zwolenniczką pudrów w kamieniu, a tutaj wiadomo trzeba sobie trochę popotrząsać żeby wyszło tyle produktu ile chcemy, plus przez wzgląd na, że jest sypki trochę brudzi przestrzeń wokół przy nakładaniu. Dobrałam bardzo jasny odcień, wręcz transparentny - 22 Golden Beige. Jest całkiem trwały i dobrze matuje. Mam cerę tłustą to wiadomo że po paru h się święcę ale jak na moje oczekiwania całkiem w porządku z trwałością. Nie współgra że skórą w moim przypadku i robi plamy :( . Daje dobry efekt matu ale trochę podkreśla suchość skórek i . Drobno zmielony, a konsystencja jest bardzo aksamitna. Chciałam przetestować coś innego niż te wszystkie pudry, które mam ale raczej nie skuszę się na ponowny zakup za bardzo przywykłam do tych w kamieniu. Puder ma bardzo ładne opakowanie, minimalistyczne i bardzo eleganckie. Nie uczula i nie podrażnia. Cena również nie jakoś wygórowana. Dobry jako puder na co dzień ale nie zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • Efekt zmatowienia
    • Duża dostępność
    • Kolorystyka
    • Opakowanie estetyczne
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Podkreśla suchość skóry
    • Robi plamy
  • 8 września 2020 o 9:28
    Dobrze matuje nie przesuszając cery.
    Puder sypki marki AA Wings of Color czekał w mojej kosmetyczce już dosyć długo, aby go otworzyć i zacząć używać. Opakowanie jest bardzo gustowne, klasyczne, minimalistyczne a zarazem wygląda bogato. Biel ze wstawkami złota na prawdę przyciąga wzrok w kosmetyczce. Opakowanie jest solidne choć plastikowe. Okrągłe pudełeczko z wieczkiem, a w środku no.. właśnie. Kompletnie nie odpowiada mi ta siateczka do dozowania produktu, a na górnym wieczku jest wystający plastikowy element. Moim osobistym zdaniem przeszkadza i utrudnia ten element przy nabieraniu produktu. Część pudru przedostaje się w górne wieczko i ciężko jest je strzepać albo nabrać pędzlem, by go nie odkształcić. Łatwiejsze rozwiązanie byłoby klasyczne z prostym wieczkiem, na które można wysypać produkt. Sam puder wygląda na drobno, solidnie zmielony. Wygląda wręcz jak mąka typu 450 :D (transparentny). Pomacałam go najpierw palcami i jest taki delikatny i aksamitny w dotyku. Puder w odcieniu transparentnym może trochę wybielać twarz, ale minimalnie. Dobrze matuje cerę, ja akurat jestem posiadaczką cery mieszanej więc super sprawdza się w strefie T, która się u mnie przetłuszcza. Troszkę zastanawiam się czy nie odpuścić matowania nim policzków, ponieważ mam wrażenie, że wyglądają sucho. Puder dobrze nadaje się również pod oczy, nie podrażnia tej delikatnej strefy. Produkt jest raczej bezzapachowy. Mam wrażenie, że trochę pielęgnuje cerę przez dodatek aloesu. Nie zapycha oraz długo utrzymuje mat. Polecam dla cer mieszanych, tłustych. A i zapomniałabym, mam wrażenie że jest jakiś mało wydajny, ponieważ po 2 tygodniach zostało mi go już tylko troszkę, a zazwyczaj puder sypki mam około miesiąca.
    • dobrze matuje
    • aksamitny
    • nie zapycha
    • trwałość
    Wady:
    • opakowanie utrudniające wydobycie produktu
  • 1 kwietnia 2020 o 15:08
    mistrzostwo
    Puder jest genialny w swojej prostocie. Nie jest ani świecący, ani kredowo matowy, jest wyważony w punkt! Przez siateczkę możemy dozować tle produktu ile chcemy, ani za dużo, ani za mało, to opakowanie zapobiega również wysypywaniu się produktu np. podczas podróży. Można schować go do torebki, wyjąć i być pewnym, że nie jest cały rozsypany. Transparenty odcień ładnie przytrzymuje podkład, nie wysusza, nie robi jasnych plam, jest po prostu cudownie dobry! Robi to co ma robić, nic się nie waży, nie ciastkuje, puder żyje wraz z naszą skórą cały dzień
    • łatwość aplikacji