Płyny do kąpieli

Bambi Baby Szampon i płyn do kąpieli dla dzieci 2 w 1

• 9 czerwca 2020 o 21:01
    Stoi i się kurzy
    Produkt dostałam w prezencie z okazji narodzin dziecka. Już tak mam, że nim coś zapodam dziecku to najpierw wypróbuję na sobie. W tym przypadku bardzo dobrze, że umyłam najpierw sobie tym głowę- pierwszy i na pewno ostatni raz. Podrażniło moją skórę głowy a co dopiero by mogło zrobić dziecku. Już nawet nie wspomnę o tym, że włosy były prawie nie do rozczesania i gdybym nie nałożyła odżywki połamałabym sobie wiele włosów. Nie wykorzystam ani na sobie, ani tym bardziej na dziecku. Może znajdę inne zastosowanie tego produktu, ale z pewnością nie do mycia. Na razie stoi i się kurzy.
    monu92
    5 stycznia 2020 o 19:09
    Fatalnie...
    Ogólnie bubel jakich mało. Żałuję, że umyłam tym dziecku włosy. Raz umyłam i raz za duzo. Szczypie w oczy niemiłosiernie, ma paskudną konsystencję, nie zmywa się dobrze z włosów, do tego włosy po umyciu strasznie ciężko rozczesać. Nie, nie i jeszcze raz nie...
  • 22 listopada 2019 o 21:59
    Szampon dla dzieci?
    Używa od:próbka
    Nie polecam szamponu - zastanawiałem się czemu dziecko płakało przy myciu główki(nigdy jej się nie zdarzało), dopóki nie spróbowałem szamponu na swoim oku - szczypie, jak diabli. Miałem zamazane widzenie i dyskomfort w oku jeszcze przez kilka następnych godzin. WYCOFAJCIE TEN PRODUKT ZE SPRZEDAŻY!
  • 16 lipca 2017 o 11:24
    jest niezbyt
    Niestety zgodzę się z przedmówczynią, szampon, płyn jest tłusty, nie zmywa się dobrze, dla dziecka się absolutnie nie nadaje. Sama ze swoich włosów również nie mogłam się go pozbyć.
  • 16 lipca 2017 o 0:11
    kiepsko
    Rozczarowanie. Płyn, który dolany do wody się niemal nie pieni. Ma jakby tłustą konsystencję, więc do mycia włosów również się nie sprawdził. Sprawił, że włosy były nieświeże od razu po umyciu. Jako żel też kiepsko, bo ma bardzo rzadką konsystencję przez co przelewa się przez palce i bardzo traci na wydajności. Pachnie intensywnie, migdałowo. W składzie na drugim miejscu SLS co niestety moja skóra czuje. I na nic się zdaje tłusta konsystencja, bo od razu po prysznicu muszę łapać za balsam. I jak w tym umyć dziecko? Ja bym się nie odważyła. Opakowanie wygodne, szata graficzna ma swój urok. Cena ok, dostępność też. Ja już jednak podziękuję.
    Drogeria Natura