Wody toaletowe męskie

Kenneth Cole Black Woda toaletowa 100ml
Kenneth Cole Black Woda Toaletowa 100 ml

• 5 kwietnia 2013 o 23:46
    uwielbiam
    bedac w Douglasie po kolejna butelke Black XS dla mojego Kochanego zdecydowalam, ze kupie mu cos na walentynki. pracownicy perfumerii nakreslilam obraz gustu mojego chlopaka, a ta pokazala mi zapach Black. od razu mnie porwal. nogi sie ugiely. jak dla mnie nieslychanie seksowny, pociagajacy, dla idealnego faceta - pewnego siebie i swojej atrakcyjnosci. moj chlopak jest teraz szczesliwym posiadaczem, a ja obwachuje go dokladnie za kazdym razem, kiedy tymi perfumami pachnie. sa piekne. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 50ml
    Finka2L
    6 stycznia 2012 o 16:34
    mily zapach dla mlodszego mezczyzny
    Moj maz jest w posiadaniu 50ml tej wody toaletowej i zapach mu sie podoba. Mi rowniez. Nie jest to nic zwalajacego z nog,ale aromat przyjemny, meski, z nuta cytrusow, imbiru i bazylii. Na moim mezu utrzymuje sie praktycznie caly dzien. Mysle, ze jest dobry dla mlodych mezczyzn jak moj maz, tak na dzien w pracy lub na uczelni. Używam tego produktu od: ponad rok ( ale na zmiane z innymi) Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50ml
    nowy48
    29 sierpnia 2010 o 18:01
    nic specjalnego
    ale co to ma być. Przepraszam, ale było tyle ochów i achów na temat tego zapachu, a tutaj nic specjalnego. Nawet nie określiłbym tego mianem wody meskiej. Zwykła woda jak większosć. zblizona do Live Jazz-a. Niby w którym momencie pojawia sie to kadzidło podane w skąłdzie skoro ja tam czuję tylko mięte i jakieś nutki herbaciane. Nie polecam jedynie flakonik mi się podoba a zawartość pozostawia wiele do zyczenia. odradzam Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań:w trakcie 50 ml
  • 11 lutego 2009 o 11:53
    Tajemniczy i bardzo męski
    Zapach miałem okazję testować z poróbki 5 ml,jest to przyjemna męska kompozycja,choć u mnie nie zbyt trwała,a jak Wasze doświadczenia z trwałością.Cena bardzo korzystna,i stosunek jakości do ceny 100/100. Używam tego produktu od:test Ilość zużytych opakowań:5 ml
  • 22 kwietnia 2008 o 14:59
    ma to coś!!!!
    zdecydowanie jest to zapach który przyciąga! chciałam wypróbować damską wersję ale w wielkim pośpiechu namierzyłam tylko męską. Zapach zmysłowy, dla mnie kwintesencja męskości, rzeczywiście różni się od innych (może nie w takim stopniu jak Gaultier ale jednak!). Opakowanie średnie ale dla mnie liczy się to co jest w środku ( co zdecydowanie zasługuje na lepszą oprawę!) :) Nie potrafię (co zresztą widać po recencjach) opisywać zapachów rozkładając je na czynniki pierwsze jednak uważam ten zapach za naprawdę godny co najmniej wypróbowania! Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy