Wody toaletowe męskie

Calvin Klein Euphoria Men Intense Woda Toaletowa 50 ml

Mborka
    26 lipca 2023 o 14:38
    Jeden lepszych
    Świetny zapach, z nutami drzewnymi korzennymi. Długo się utrzymuje na skórze. Nuty rozwijają się na ciepłej skórze, otulając ją aromatem obok którego nie przejdzie się obojętnie. Jest to zapach który można zakwalifikować do najlepszych perfum CK
    Kaisja
    23 marca 2021 o 20:55
    Przepiękny zapach, i bardziej klasyczny od klasyka
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Naprawdę piękne męskie perfumy. Wersje "intense" zapachów, niezależnie od tego, czy przeznaczone dla Mężczyzn, czy dla Kobiet, mają do siebie to, że są... intensywniejsze. Konkluzja zaskakująca, ale naprawdę – bazują na zbliżonych, jeśli wręcz nie na tych samych akordach, a nawet nutach zapachowych, jak kompozycje klasyczne, natomiast z reguły w o wiele wyższych stężeniach, z bardziej sensualną, a nawet wprost rozerotyzowaną mocą, czyniącą perfumy w typie "intense" idealnymi wersjami wieczorowymi pierwowzorów klasycznych. W przypadku Euphorii Intense dla Mężczyzn wydarzyło się coś miło zaskakującego. Nie powstała bowiem jedynie stuningowana, mocna do granic krzykliwości, mroczniejsza, "seksowniejsza" w zamyśle wersja klasyka, a perfumy o charakterze – dużo bardziej eleganckim, stonowanym i stabilnym. I w tym rozumieniu tego pojęcia – faktycznie, jak dla mnie – seksowniejsze, bardziej męskie, od korzennej – przytulnie – Euphorii tradycyjnej. Intense są korzenne – słodko, ale niebanalnie. Ton nadają im nuty imbiru i pieprzu, który tak szybko się ulatnia, że na szczęście w zasadzie go nie wyczuwam, czarna bazylia, cedr i szałwia w nutach serca, oraz baza zapachu skomponowana z bursztynu, agaru, paczuli, mirry i labdanum. Wszystkie nuty, nawet zdecydowane, ostre i mogące budzić kontrowersje (pieprz, szałwia), połączone zostały w idealnie wyważony sposób, czyniący te męskie perfumy bardzo... spokojnymi, choć niesamowicie przez ten spokój pociągającymi, w związku z czym raczej bardziej pasują starszym Użytkownikom, ale za to na każdą okazję, i również na dzień. Pachnący tak dobrze i z taką klasą Mężczyzna z pewnością budzi zaufanie, i jak dla mnie, jest o wiele seksowniejszy od nadpobudliwego bawidamka. Polecam perfumy gorąco.
    Zalety:
    • kompozycja – ambrowa, korzenna – bardzo elegancka, męska i zmysłowa w stonowany sposób, z wielką klasą,
    • trwałość – bardzo dobra,
    • projekcja – bardzo dobra – perfumy pięknie ewoluują od słodkiej, imbirowej korzenności w stronę akordów korzennych w sposób mocny, ale łagodny i stonowany,
    • flakonik – prosty, elegancki, ładny, tożsamy z klasykiem – o ciemniejszej barwie,
    • cena – przystępna – jak zazwyczaj w przypadku perfum Calvina Kleina
    Wady:
    • brak wad
    Milgret
    14 stycznia 2018 o 23:51
    5/5
    Super perfumy, zmysłowy, przyciągający zapach, który bardzo długo utrzymuje się na skórze, a jeszcze dłużej na ubraniach. Uwielbiam kiedy mój partner ich używa, bo to jest właśnie to. Ten zapach zdecydowanie trafił w mój gust.
  • 15 lutego 2017 o 14:17
    Woda toaletowa Euphoria men intense
    Świetny zapach, ciepły z nutami drzewnymi. Już drugą buteleczkę kupiłam mojemu mężowi, uwielbiam jak nią pachnie. Długo się utrzymuje na skórze. Nuty rozwijają się na ciepłej skórze, otulając ją aromatem obok którego nie przejdzie się obojętnie. Flakonik prosty ale oryginalny.
  • 24 sierpnia 2014 o 14:36
    Rozpuszczone landrynki - wersja orientalna
    Na Euphorię Man Intense natknąłem się przypadkiem, któregoś razu robiąc zakupy w Rossmanie. Z ciekawości przetestowałem, mając w pamięci nienajlepsze wspomnienia po wersji pierwotnej. Później testowałem je jeszcze kilka razy w Superpharm. To, czym wyróżnia się na tle swojego poprzednika, to na pewno jego parametry. Trwałość na mnie wynosi ponad 10 h, a projekcja jest bardzo dobra przez prawie 6 h. Jednakże, wciąż czuć te "słynne" landrynki, które przyprawiają mnie o ból głowy, w otoczeniu - ciekawostka - nut orientalnych - mirry i ambry. Pewien żywiczny element przez moment przemknął przez moją skórę - nie ukrywam - zaciekawiło mnie to, jednakże całość wciąż brzmi, jak jego poprzednik. Nie jest także migrenogenny, przez co podniosłem ocenę. Moja ogólna ocena Euphorii Man Intense nie jest jednak, jak widać, wysoka. Po prostu - Calvin Klein nie należy do moich ulubionych producentów perfum (w jego zapachach czuję syntetyczność i marną jakość składników, co zresztą doskonale współgra z ceną perfum). Używam tego produktu od: Nie używam Ilość zużytych opakowań: Kilkanaście testów globalnych w Rossman i Superpharm