Wody toaletowe męskie

Christian Dior Dior Homme EDT

Dior Homme woda toaletowa 50 ml
Sephora
Dior - Dior Homme - Woda Toaletowa Dla Mężczyzn - Dior Homme Edt 50ml - Dla Mężczyzn

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 grudnia 2020 o 0:48
    Ponadczasowy zapach męski
    Piękny, ponadczasowy zapach męski. Klasyczny, zmysłowy, intrygujący. Zapach jest intensywny, trwały. Idealny na zimowe wieczory. Jest ciepły i otulający. Bardzo ładny flakon. Perfumy godne polecenia.
    Zalety:
    • flakon
    • Flakon
    W perfumerii
  • 3 maja 2018 o 0:16
    Numer 1 wśród zapachów meskich
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kocham ten zapach od 1 powachania. Jest to zapach idealny, który wywołuje na mnie ciarki. Niesamowicie seksowny, głęboki i zdecydowanie inny niż wszystkie. Połączenie nut skórzanych i wanilii działa cuda.
    • Flakon
    W perfumerii
    aegon
    17 sierpnia 2015 o 0:38
    Szminka, ale damska;)
    Dla mnie to zapach pt."Garderoba Gwiazdy". Co mam na myśli, już spieszę z wyjaśnieniami. Na scenie oglądamy super show Gwiazdy, którą otacza aura niezwykłości. Aplauz publiczności, uwielbienie, krzyk ekstazy i fruwające staniki, ale nadchodzi koniec koncertu i Gwiazda schodzi ze sceny. Gdybyśmy zajrzeli w tej chwili do jej garderoby, naszym oczom ukazałby się jakże odmienny widok: zmyty makijaż i smutek na twarzy, strój estradowy w szafie, a na grzbiecie wymięty szlafrok. Samotność i cisza w garderobie, czar prysnął, została zwykłość, przeciętność, a Król Dior Homme jest nagi (choć w szlafroku)! Dior Homme jest wspaniały, gdy na niego patrzymy i gdy go wąchamy tuż po aplikacji. Lawenda, irys i kakao...hmm, cudowne zestawienie. Jednak, gdy schodzi ze sceny po paru chwilach, zostaje pustka...taka przeciętność, że głowę sobie łamać trzeba, za co żeśmy go tak wielbili przed paroma chwilami. Czary-mary...cudownie było i się skończyło. Cóż, może to moja przypadłość, że po 20 min. czuję tę (czy tą?) pustkę, możliwe, że w partnerskiej relacji moja skóra – mój nos, któreś z nich odmawia przekazu niezwykłości. Niewykluczone. Ale nic nie poradzę, zasadzam się do tej Gwiazdy po raz enty i ciągle tylko: krótkie, choć na wysokim poziomie show, a później bezbarwność, niepozorność i banał. Jednakże zwracam się z uprzejmą prośbą do Szanownej Publiczności o wysupłanie paru złotych i pójście na koncert tej Gwiazdy. W końcu, gdy fan naprawdę pokocha swojego idola, żadna siła nie zmieni jego uwielbienia, a dostrzeżenie w Gwieździe zwykłego człowieka, jeszcze bardziej zacieśnia emocjonalną pętlę. Spróbujcie, przecież koncert może odbyć się wszędzie, a kto wie, czy nie zapiszecie się do fanklubu... Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 9 lutego 2015 o 13:34
    genialny
    wspaniały zapach, cóż za ulga po tych wszystkich obrzydliwych nachalnych i alkoholowych bossach i calvinach które tak często są dziś używane... zapach jest zupełnie inny niż wszystkie perfumy akie znam. jest bardzo intymny, delikatny, pudrowy, nie jest to mega męski spryskiwacz na dyskotekę. tak, to zapach dla faceta z klasą, pewnego siebie, pasuje do zarostu, do miękkich wełnianych ubrań i czarnego garnituru. jest bardzo sexy, słodkawy, zmysłowy, taki \'kuchenny\' o zlizania ze skóry ^^ butelka wspaniałą, prosta ale daje z klasą, wykwintna.
  • 12 czerwca 2014 o 17:59
    nie do końca męski
    Inne określenie jakie mi się nasuwa to: kremowo-skórzany poemat. Zapach z mojej ulubionej kategorii - nieoczywiste. Przez producenta przypisany mężczyznom, jednak nie jest do końca męski. Nie od dziś wiadomo, że męska chemia różni się od kobiecej i inne tony podbija w zapachach. I jak są zapachy typowo męskie, które nawet na mnie pachną po prostu męsko, tak ten - nie. Nabiera miękkości i głębi. Na początku ostra mieszanina lawendy i szałwi, podchodząca pod wodę kolońską, albo wodę zapachową, którą się wlewa do żelazka. Po kilku chwilach zaczyna świdrować w nosie coś, co przyprawia o miłe ciarki. Trochę jak mieć świadomość jakiejś supermocy, której można użyć w dowolnej chwili, jednak nad którą nie do końca się panuje. I nic nie zwiastuje tego, co pojawia się na końcu. Rozbłysk siły. Jednak nie fizycznej (jak w przypadku mężczyzn), ale takiej z którą my, kobiety się po prostu rodzimy. Nie trzeba być feministką, chłopczycą, wampem, czy wyzwoloną kobietą żeby to wiedzieć. Jeśli jesteś właśnie taką, użyj tego zapachu choć raz, żeby się przekonać jakie wrażenie wywrzesz na otoczeniu. Polecam! Używam tego produktu od: czasu do czasu Ilość zużytych opakowań: próbka z wymiany, którą P. zrobił mi miłą niespodziankę