Odżywki do włosów

Lush Veganese Conditioner

• 1 kwietnia 2025 o 19:15
    Lekka i cytrynowa
    Veganese od Lush to jedna z tych odżywek, które zaskakują skutecznością mimo lekkiej formuły. Jest naprawdę delikatna – nie obciąża włosów, nie zostawia tłustej warstwy i świetnie sprawdza się nawet przy codziennym stosowaniu. A przy tym działa błyskawicznie – wystarczy dosłownie chwila, żeby poczuć różnicę w dotyku i zobaczyć wygładzenie. Największy atut? Zapach. Świeży, cytrusowy, niesamowicie przyjemny – zostaje na włosach i daje efekt lekkiej aromaterapii pod prysznicem. Włosy po użyciu są miękkie, błyszczące i łatwe do rozczesania, nawet jeśli z natury są cienkie lub podatne na puszenie.
    Zalety:
    • lekka formuła, nie obciąża nawet cienkich włosów
    • wygładza i zmiękcza pasma już po krótkim czasie
    • przepiękny, długo utrzymujący się zapach
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • bardzo lekkie odżywienie - może być niewystarczające dla niektórych włosów
    roadie
    25 października 2016 o 20:09
    Nie polubilysmy sie
    Odzywka Veganese nie robi kompletnie nic. Rownie dobrze moglabym jej nie uzywac. Jedyny plus to ladny zapach. Dodatkowo wyjatkowo krotki termin przydatnosci (max. 2 miesiace) - po przyjsciu do domu okazalo sie, ze dostalam mala butelke z terminem konczacym sie za 2 tygodnie.
  • 29 kwietnia 2014 o 11:25
    Polecam
    PLUSY: - wydajność - skład - zapach (początkowo nie przypadł mi do gustu, ale ostatecznie bardzo się polubiliśmy) - ponieważ zapach jest intensywny fajnie, że nie utrzymuje się długo na włosach, bo mógłby nie odpowiadać otoczeniu ;) - nie obciąża włosów - włosy stają się gładkie i z łatwością się rozczesują MINUSY: - cena - dostępność Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Je2bnik
    27 października 2013 o 22:22
    No bez kitu..
    Miałam wielkie nadzieje dotyczące tej odzywki.Kosztuje sporo,firma którą uwielbiam,naturalny skład i wielkie obietnice producenta,które jak się okazało były niespełnione:( Odżywka ma dość przyjemny zapach,choć nie każdemu on pasuje,mi z żadną kostką toaletową się nie kojarzy,raczej z świeżością.Widać chyba że moim włosom bardziej służa odżywki napakowane silikonami,niż produkty naturalne.Trzeba jej dużo zużyć,włosy ją piją,przez co jest mało wydajna.Nie zrobiła dla mnie zupełnie nic i taki efekt placebo byłabym w stanie zaakceptować,jednak ta odżywka przegięła w drugą stronę.Przed jej zastosowaniem moje włosy były w całkiem dobrej kondycji,kosmyki były mocne,lśniące i zdrowe.Po kilku jej użyciach mam włosy przetłuszczone,przyklapnięte,napuszone na końcach.Do tego suche w dotyku jak siano,wiecznie poplątane i wypadające dosłownie garściami! Obraz nędzy i rozpaczy! Użyłam jej kilka razy i odstawiłam.Żałuje że nie wziełam mniejszej pojemności napoczątek tylko wywaliłam tyle kasy w taki bubel.Nie wiem czy jakakolwiek odżywka da sobie radę naprawić szkody jakie ta mi wyrządziła,bo ja aż siebie w lustrze niestety nie poznaje;( Nie kupujcie tego! Odradzam wam! Używam tego produktu od: ok 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 26 listopada 2011 o 9:15
    Nie robi nic.
    Upolowalam 100ml na ebay\'u za smieszna cene i cieszylam sie jak glupia. Mam wlosy do pepka,grube,ciezkie wiec odzwyki poszlo 1/4 buteleczki. I nic,kompletnie nic,rownie dobrze moglam nic nie nakladac. Nie polubilismy sie. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 male