Oliwki do skórek i paznokci

Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, Dolce Vita, Perfumowana oliwka do skórek i paznokci

• 16 września 2021 o 12:08
    Lubię
    Miałam oliwkę, ale sposób aplikacji mi nie odpowiadał. Pipetka kompletnie się nie sprawdzała przez co użytkowanie było utrudnione. Zapach przyjemny, trochę brzoskwiniowy, ale nienachalny. Przez pipetkę stosowałam troszkę za dużo, stąd użytkowanie nie było przyjemne. Paznokcie były lepiej odżywione, trochę ładniejsze, ale sama pipetka zniechęcała mnie do używania. Nie kupię ponownie. Z tego co widziałam w sklepach, kosmetyku już nie ma albi jest trudno dostępny.
  • 6 maja 2020 o 19:19
    Zapach pomarańczy
    Na oliwkę do skórek i paznokci marki Eveline natrafiłam kiedyś w Rossmannie. Spodobało mi się jej opakowanie, wyglądało profesjonalnie jak w salonie manicure. Produkt znajduje się w szklanym opakowaniu, ze szklanym kroplomierzem w środku, natomiast zakrętka jest już plastikowo-silikonowa. Oliwka ma jak dla mnie zapach pomarańczy i jest też w podobnym kolorze, takim żółto-pomarańczowym. Ja używam jej zawsze po świeżo zrobionym manicure na skórki i paznokcie. Czasami zdarza mi się stosować ją więcej razy w tygodniu niż tylko raz. Dzięki tej oliwce moje skórki i paznokcie są miękkie, a paznokcie dodatkowo pięknie się błyszczą od razu po nałożeniu tego preparatu. Jak dla mnie same plusy.
    Zalety:
    • Skórki stają się bardziej miękkie
    • Ładne opakowanie z kroplomierzem
    • Polski produkt
    Wady:
    • Nie wiem czy jest jeszcze dostępna na rynku
  • 5 kwietnia 2020 o 13:08
    Dobra
    Produkt ma bardzo wygodne opakowanie, z którego łatwo można wydobyć taką ilość produktu, jakiej w danym momencie potrzebujemy. Dzięki temu jest też niezwykle wydajny. Oliwka ma przyjemny zapach. Dobrze się rozprowadza i szybko wchłania w skórki. Po regularnym stosowaniu widać, że skóra wokół paznokci jest w lepszej kondycji, jest nawilżona i odżywiona. Paznokcie mają połysk, a skórki są w dobrej formie.
    • działanie
  • 22 marca 2020 o 19:38
    Dobry produkt
    Oliwkę kupiłam z ciekawości, lubię testować tego typu produkty a nawilżanie i pielęgnacja skórek to moja mala obsesja :) Działa - ładnie nawilża skórki i paznokcie, pięknie pachnie i jest wydajna. Jedynym minusem jest opakowanie, może coś jest z moim egzemplarzem nie tak, ale przecieka i jest mało szczelne.
  • 30 grudnia 2019 o 16:16
    Świetna oliwka za niewielkie pieniądze
    Oliwka ma cudowny zapach. Sprawdza się zarówno do codziennego nawilżenia paznokci jak i nawilżenia skórek po stylizacji hybrydowej. Poprawia kondycję paznokci, nadaje im piękny połysk, przyśpiesza ich wzrost. Ma dobrą cenę.
    • Poprawia kondycje paznokci
    Wady:
    • Wolno się wchłania