Wody perfumowane damskie

Calvin Klein Obsessed Woman EDP

Calvin Klein Obsessed Woman Woda perfumowana spray 30ml
Calvin Klein Obsessed Women woda perfumowana 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 marca 2024 o 13:47
    Biała obsesja
    Obsessed for Women marki Calvin Klein Lawendowo-cytrynowy świeżak. Przypomina mi proszek do prania lub świeżo uprane, lniane prześcieradło w proszku o zapachu lawendy i suszone na świeżym powietrzu. Chodź jest świeży to w upalne dni może męczyć. W cieplejsze dni staje się bardzo mydlany i ciężki. Świeża cytryna w połączeniu z ostrym Kardamonem ożywia zapach i działa świeżo na nos. Dodatkowo zielone nuty odświeżają mdławe nuty lawendy. Niebanalna świeżość, tak można je nazwać. Obsessed jest świeżym, spokojnym zapachem z bardzo dobrą trwałością. Mają dobrą projekcje. Są zdecydowanym przeciwieństwem męskiego odpowiednika tego zapachu. Pierwszy raz nie mają wspólnego pierwiastka.
  • 23 lutego 2023 o 17:31
    Lekki zapach
    Ogólnie jestem fanką perfum Kleina i pomimo, że czasem brak testerów kupuje je czysto w ciemno. Zapach do którego powróciłam po latach i szczerze nigdy mi się nie znudzi. Flakon szklany, poręczny pomimo owalnego kształtu. Moje pierwsze skojarzenie to że jest to taki delikatny puderek, bardzo lekki zapach. Na początku cytrusowy później lawenda powoduje takie delikatne nuty męskie. Dla mnie ciekawe zestawienie dobre na codzień, nadające się do pracy. Myślę że dobre na każdą porę roku choć tu bym wybrała początek wiosny, takiej jeszcze z przymrozkami.....tak wiem dziwne skojarzenie;) Głowa cytrusy, elemi, neroli Serce lawenda, szałwia, liście fiołka Podstawa ambra, piżmo Grupy zapachów aromatyczne, przyprawowe
    Zalety:
    • ładny flakon
    • nieoczywisty ale coś w sobie ma
    • dość trwały
  • 5 września 2021 o 15:11
    Zapach dość ciekawy, zwiewny i przyjemny....
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Oceniam próbkę którą dostałam do jakichś zakupów i przyznam iż jestem mile zaskoczona tyn zapachem. Obsessed for Women to zapach orientalno-aromatyczny,połączeniem subtelności z pełnią kuszącego powabu. Zapach niezwykle oryginalny na początku bardzo mocno wyczuwalna jest biała lawenda i szałwia w połączeniu z piżmem.W pózniejszych chwilach można wyczuć pewną słodkość żywicy i soczystość cytrusów. Nie jest pociągający i romantyczny, raczej lekko cierpki i chłodny. Zapach bardzo ładnie rozwija się na nadgarsku, jest delikatny i nie nachalny, świeży i trwały. Idealny na co dzień jak i do pracy.
    w3nus
    26 lipca 2021 o 14:44
    Ziołowo-piżmowo-cytrusowa mieszanka wybuchowa
    Obsessed to istna ziołowo-piżmowo-cytrusowa mieszanka wybuchowa. W zasadzie można by się po takiej kompozycji spodziewać mizernego, letniego świeżaczka, ale nie tym razem . Otwarcie jest imponujące i hipnotyzujące w postaci lawendowo-szałwiowych nut pięknie współpracujących z cytrusowymi akordami, przez co ma się wrażenie jakby weszło na polanę pełną aromatycznego ziela w towarzystwie cytrynowych drzewek. Z czasem kwiatowy niunas wprowadza do całokształtu powiew kobiecości, a piżmo pięknie nadaje czystego wydźwięku. Tutaj wszystko leży jak ulał. Zapach jest rześki i chłodny. Jak poranna rosa o poranku, która cudownie budzi ciało i umysł. Trwałość zaskakująco dobra! To wydanie od Calvina Kleina bosko blenduje się i współgra ze skórą pod każdym względem. Rewelacyjnie miesza się i wżera w naturalną warstwę lipidową przez co świetnie trzyma się ciała. Na lato jest to pozycja obowiązkowa! Nie męczy, a odświeża.
  • 10 maja 2021 o 10:00
    Idealny dla każdej kobiety
    Zachwycona perfumami z tej marki zdecydowałam się i na ten. Nie zawiodłam się ponieważ pięknie intensywnie pachnie i jest bardzo kobiecy, zmysłowy nadaje się głównie na wieczory. Jest tak intensywny że przesiąka nim całe ciało i skóra. utrzymuje się cały dzień bez potrzeby poprawiania. jest bardzo wydajny bo potrzeba zaledwie jednego psikniecia aby całe ciało ładnie pachniało
    Zalety:
    • Wydajnosc
    • Intensywność
    Wady:
    • Nie ma
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie