Wody perfumowane damskie

Narciso Rodriguez For Her woda perfumowana 30ml
Bodyland.pl
Narciso Rodriguez For Her woda perfumowana 50ml
Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum

Nasi użytkownicy zostawili 75 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

xomaria
    1 marca 2022 o 23:07
    Mam z nimi relacje love hate
    W pierwszym zdaniu ważne chyba jest zaznaczenie, że perfumy dostałam, sama pewnie nigdy bym ich nie kupiła. W pierwszej kolejności producent wspomina, że to zapach rozwijającej się róży na tle innych kwiatów, i muszę przyznać, że nie czuję tam róży w ogóle, czuję jakieś kwiaty, paczulę, piżmo, brzoskwinie, ale róże na szczęście nie. W pierwszym odruchu stwierdziłam, że to nie są perfumy dla mnie, zapach gryzł mi się ze mną, jednak powoli zaczęłam się do nich przyzwyczajać, ale podkreślić muszę, że dla mnie to perfumy TYLKO na wieczór, w dzień nie jestem w stanie ich znieść. Perfumy są bardzo kobiece, uwodzicielskie, ciągnące z ogonem i z NIESAMOWITĄ trwałością. Mimo wszystko, uważam, że perfumy jeszcze kupię, nie będą one moimi ulubionymi perfumami, ale super opcja na randkę czy wyjście do klubu.
  • 1 czerwca 2021 o 14:12
    piękny zapach - szkoda, że nietrwały
    Zapach jest piękny. Elegancki, trochę orientalny, trochę kwiatowy. Dla dojrzałej, pewnej siebie kobiety, która wie co lubi i nie dba o to co inni powiedzą. Niestety na mnie ten zapach jest nietrwały. Przestaję go czuć po ok godzinie. Nie wiem czy to chemia mojej skóry czy mój nos. Nie wiem też jak się rozwija na mojej skórze, bo nic nie czuję. W związku z tym rzadko używam mojego pachnidła For Her i z pewnością nigdy więcej nie kupię. Nie przepadam też za estetyką opakowania. Ale jak to perfumy i poczucie estetyki - bardzo to indywidualne.
    Zalety:
    • piękny zapach
    Wady:
    • nietrwały
    • flakon taki sobie
    HonoSa
    12 kwietnia 2021 o 13:01
    Kobiecość w rozkwicie
    Zapach poznałam prawie 20 lat temu podczas pobytu w Atenach. Na jednym z pięter Hondos Center, oszołomiona luksusowymi zapachami i kosmetykami, postanowiłam sprawdzić, czy ten zapach od NR to to samo, co boska wersja wcześniejszego aromatu w czarnej butli. W zestawieniu z zapachem z 2003 roku ,perfumy wydały mi się agresywne i wulgarne. Róża i brzoskwinia pachniały dla mnie wtedy zbyt staroświecko, a wibrujące nuty piżma i paczuli uderzały w mój zmysł powonienia jak bębny podczas parady. Przez lata omijałam zapach szerokim łukiem, co nie było trudne, ponieważ był trudno dostępny i -niezmiennie- drogi. Dziś, kiedy już mam swoje lata, perfumy mogę określić jako manifest silnej, ale delikatnej i wrażliwej kobiety. Aromat pięknie rozwija się na skórze, jest trwały i oryginalny. Używam go tylko na specjalne okazje, bardzo rzadko. To zdecydowanie ulubieniec mojego Mężczyzny. Natychmiast rozpoznaje, że to "ta"różowa butla i niezmiennie komplementuje, że pięknie pachnę. Kompozycja zapachowa przez wiele kobiet może być postrzegana jako kontrowersyjna, agresywna, "zbyt kwiatowa". Zdecydowanie nie jest to zapach na co dzień i nie na każdą okazję. Raczej wieczorowy. Dozowany oszczędnie, rozkwita z jego użytkowniczką. Rzecz jasna, różowy flakonik od NR to jedna z najpiękniejszych, minimalistycznych buteleczek perfum, jakie znam, prawdziwa ozdoba toaletki. Dla mnie-zapach "jakby luksusowy";-)Polecam, ale najpierw do testów, zapach dla wielu trudny, odpychający. Ja - uwielbiam!
    Zalety:
    • oryginalność kompozycji zapachowej
    • jakość produktu
    • przepiękna, minimalistyczna butelka
    Wady:
    • niezmiennie- cena
  • 21 października 2020 o 11:17
    Piękny!
    Zapach piwonii jest jednem z moich ulubionych. Tutaj mamy ich całe naręcza. Ba! Wręcz całe ogrody! <3 Wąchane z korka wybuchają kwiatami. Aplikowane na skórę stapiają się z właścicielką, tworząc wytworną, nieprzytłaczającą całość. Ja, po około godzinie, przestaję je na sobie wyczuwać. Otoczenie czuje je jednak wyraźnie i komplementuje. :) Przytykając nos do nadgarstka czujemy również nuty drzewne i dość głęboko schowane piżmo. Narciso z piżma słynie, lecz tu bardzo je schował. Paczula dodaje im wytrawności. Zmieniają się i grają na skórze, dopasowując do pory roku i temperatury. Nie ciągniemy za sobą długiego ogona, a jedynie delikatny powiew intymnego aromatu. Floakon jest idealnym uzupełnieniem. Cudowny zapach; blisko skórny, scalony z ciałem, elegancki, a do tego bardzo trwały. Wart wypróbowania zwłaszcza przez fanki niebanalnego kwiecia. :)
  • 21 listopada 2019 o 19:56
    For Her by Narciso Rodriguez
    For Her (EDP) by Narciso Rodriguez naleza do jednych z moich ulubionych perfum, a grono to jest naprawde bardzo waskie. Zapach jest naprawde piekny, dosc "ciezki", co uwielbiam. Sa to perfumy okazjonalne. Nadaja sie zarowno na randke, jak rowniez na spotkania biznesowe (nie spotkalam sie jeszcze z rownie " biznesowym" zapachem). To naprawde plus. Trwalosc jedna z lepszych - pod tym wzgledem wiele wypada blado przy For Her Rodrigueza.
    Zalety:
    • Okazjonalnosc (dosc uniwersalna)
    • Trwalosc
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie