Wody toaletowe damskie

L'Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons EDT

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Katefit
    26 kwietnia 2017 o 23:22
    Gardeniowo-tuberozowa woń
    Ciepła gardeniowo-tuberozowa woń, nie powalająca. Jakoś brakuje mi tu charakteru, słodki kwiat do przesady, ale trwałość zanikająca. 3 godziny. Potem lekutko pachnie jak się nos przyłoży do skóry. Więc może dlatego czegoś mi tu brakuje. Gdyby to były perfumy tzw. killer to dałabym więcej gwiazdek. A tak zapach niezapamiętywalny.
  • 21 czerwca 2014 o 22:16
    Kocham jaśmin ale nie w tym wydaniu
    To prawda uwielbiam jaśmin w perfumach - jest dla mnie najbardziej ogoniasty ze wszystkich akordów i najdłużej wyczuwalny. Często zaglądam na stronę Fragrantica.pl - jest tam dość przydatna funkcja mianowicie jeśli lubisz dany zapach np. Alien Muglera to pod recenzją sugerują inne podobne zapachy, które mogą Ci się spodobać różnych marek często niszowych o jakich nawet nie miałam pojęcia a są dostepne choćby w formie próbek w Galilu czy Quality Missala. La chasse podpowiedział mi ten portal przy wpisaniu JAŚMIN - stwierdzam, że warto go najpierw trochę ponosić i sprawdzić jak zachowuję się w ciągu dnia by przekonać się tak jak to było w moim przypadku, że ten rodzaj jaśminu mi nie odpowiada. Jest dla mnie zbyt świeży. Mój nos kocha orient i ciężarne depresyjne trutki - a tu jak dla mnie nieznośna lekkość i radość. Brakuje mi w niej tego agresywnego ogona..są zbyt eteryczne i niewinne.. Używam tego produktu od: tyg. Ilość zużytych opakowań: 2ml.tester
  • 25 maja 2013 o 14:50
    Piękny, ale nietrwały
    Wiosna, lekkość, kwiaty i motyle. Zapach idealny na wiosnę, taki przejrzysty i czysty. Niestety szybko się kończy na mojej skórze. Po tak drugiej wodzie spodziewałam się lepszej trwałości. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: próbka
    louv
    5 lipca 2011 o 16:45
    Uroczy i ulotny
    Pogoń za motylem, słoneczna krotochwila, letnie popołudnie, lniana biała sukienka, słomkowy kapelusz i bose stopy zanurzające się w trawie... Delikatny, przyjemny, uroczy i ulotny, żywotność na skórze iście motyla... Dla beztroskich panien, których "tatusiowie" mają głęboką kieszeń i hojną rękę ;-) Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 15 ml
    yerena
    18 kwietnia 2011 o 23:02
    Letnie popoludnie
    To byl moj prezent urodzinowy, wybierany tylko w oparciu o recenzje... Jasminu, co prawda, w perfumach nie lubie, ale tutaj on jest po prostu fantastyczny. Na poczatku czuje cytryne, do niej sie przylacza tuberoza, daje o sobie znac jasmin i nareszcie sie pojawia kwiat lipy. Zapach lipy nie jest dokladnie przekazany (jezeli ktoras ma mozliwosc zbierac kwiaty lipy na zimowa herbate- wie, o czym mowie), ale osoby otaczajace wyraznie go wyczuwaja. W sumie to jest zapach upalnego letniego popoludnia spedzonego na kwitnacej lace pod ogromna lipa- sa wakacje, jest kapa, jest ksiazka i jest mnostwo nagrzanych kolorowych motyli. Zapach do trwalych nie nalezy, ale naprawde wart grzechu :) Używam tego produktu od: marzec 2011 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 100 ml