Dezodoranty i antyperspiranty

Fa Invisible Power, Soft Freshness Anti - Perspirant 48h Antyperspirant w kulce

• 6 czerwca 2020 o 22:28
    nic szczególnego
    zapach ma akceptowalny - trochę kwiatowy. aplikuje się ok. z dużych plusów - nie zostawia śladów na ubraniach. jeśli chodzi o ochronę przed potem - bardzo słaby.
    Wady:
    • nie chroni przed potem
  • 22 maja 2018 o 21:33
    Niestety, nie jest to dobry produkt
    Odnoszę wrażenie, że ten dezodorant ma takie częściowe, niedopracowane działanie. Niby dobrze chroni przed potem, ale tylko przez chwilę. Jego działanie jest krótkotrwałe i chyba niezbędne byłoby smarowanie się nim co dwie godziny, aby nie odczuwać nieprzyjemnego zapachu. Bardzo słabe to jest. Jestem niestety na nie.
  • 29 października 2017 o 19:07
    Nie
    Antyperspirant kupiłam w Naturze. Akurat była promocja i kosztował 5 zł. Spray tej samej firmy zostawiłam u chłopaka,bo nie chcę mi się ciągle go nosić. Będąc u niego stosuję dezodorant natomiast w domu mam tę kulkę,a raczej miałam... Użyłam jej kilka razy i odstawiłam. Antyperspirant znajduję się w szklanym opakowaniu. Osobiście wolę opakowania plastikowe. Zaraz po otworzeniu kosmetyku,poczułam straszny,spirytusowy zapach... Od razu sprawdziłam skład i niestety na drugim miejscu zastałam alkohol. Nie miałam nic innego,więc stwierdziłam,że spróbuję. Produkt szybko się wchłania i nie brudzi ubrań. Niestety użyty zaraz po depilacji podrażnił lekko skórę. Do tego nie daje skutecznej ochrony. Właściwie nie daje żadnej ochrony. No i to jest kosmetyk,którego nie polecę nikomu.
    Drogeria Natura
  • 25 października 2017 o 10:10
    przeciętny
    Dosyć tępo się rozprowadza, nie ma takiego "poślizgu", jest to raczej pocieranie skóry. Zapach średni, taki chemiczno-kwiatkowy. Opakowanie ok, Nie zostawia śladów na ubraniach, Nie wydaje mi się jednak żeby wytrzymywał 48h jak pisze producent (chociaż nie miałam go na sobie 48h bez mycia...), po całym dniu jednak wyraźnie czuć koniec jego działania. Produkt dostałam jako część prezentu. Nie kupię ponownie, bo nie gustuję w takich kosmetykach - szkodliwy chlorek glinu w składzie. Wydajność: wystarcza na ok. 1-1,5 miesiąca.
    Zalety:
    • nie zostawia śladu na ubraniach
    Wady:
    • chlorek glinu w składzie
    • sztuczny chemiczny zapach
    • tępe rozprowadzanie
    pysiam
    30 sierpnia 2017 o 12:39
    skuteczny
    Antyperspirant dobrze chroni przed poceniem się i brzydkim zapachem. Raczej nie zostawia plam na ubraniach, ale ja dozuję kosmetyk dość oszczędnie i chwilę odczekuję zanim założę ubranie. W każdym razie, na moich ubraniach plam nie zauważyłam. Zapach przyjemny, choć inne dezodoranty Fa mają według mnie lepsze zapachy. Wydajny - wystarczył mi na 1,5 miesiąca codziennego stosowania.