Rozświetlacze

ColourPop Super Shock Cheek, Highlighter Rozświetlacz do policzków

• 20 lutego 2021 o 14:40
    Tak tak!
    Uwielbiam, wielbię, kocham. Mam 2 różne odcienie tych boskich rozświetlaczy są to jedne z lepszych jakie miałam. Są delikatne, subtelne, a widoczne aż pewnie w kosmos. Nie ścierają się, współpracują z każdym podkładem. Wystarczy nie duża ilość by wyglądał dobrze, nie robi ciemnych plam.
    Zalety:
    • Rozświetlenie, pigmentacja, wydajność.
    Wady:
    • Opakowanie takie sobie, cena w przeliczeniu ba nasze jest wysoka.
    amariae
    9 maja 2020 o 12:34
    shut up and take my money
    O, jakiż to jest zacny rozświetlacz... Oceniam wersję Lunch Money, i jest to słoiczek, który powinien leżeć w Sevres jako wzór rozświetlacza w kremie. Nie mam mu nic do zarzucenia, poza dostępnością, jak to się stało, że CP nie jest jeszcze dostępny w Polsce i trzeba zamawiać paczki prosto z Los Angeles? Rozprowadza się bosko, opakowanie nie męczy użytkownika, kolor ma idealny, blask bez zarzutu, trwałość znakomita. Działa tak na skórze bez podkładu, jak i na podkładzie, dobry do makijażu dziennego i wieczorowego. Pewniaczek, jak mi się skończy - kupię następny. I następny.
  • 30 stycznia 2019 o 10:47
    polecam
    Rozświetlacz warty swojej ceny, bardzo ładnie prezentuje się na kościach policzkowych. Jest blask, ale subtelny, pigmentacj mega, odcien mi odpowiada. Mógłby być tańszy, ale coś za coś.Jak najbardziej warto kupić.
    Czarls
    30 stycznia 2019 o 10:40
    Amrezy się może schować
    Kultowy już Amrezy może się schować przy tej unikalnej formule i blasku jak stąd na księżyc. Posiadam odcień FLEXITARIAN który jest prawdziwym skarbem wśród moich rozświetlaczy i sięgam po niego częściej niż Amrezy kiedy chce mieć taflę i TEN glow. Formuła jest bardzo unikalna, kremowa, ale z łatwością pracuje pędzlem i przy jednym pociągnięciu otzymujemy taflę błysku. Rozświetlacz znajdziemy w kilku (jak nie kilkunastu kolorach?), FLEXITARIAN to zbawianie dla bladziochów, jest świetnie wyważony, szampański, ale nie złoty jak Amrezy. CUDO za 8$ <3
    Zalety:
    • blask
    • kolory
    • formuła kremowa
    • łatwość aplikacji
    • trwałość
    Wady:
    • NIE MA to jest absolutny HIT !
  • 21 stycznia 2019 o 14:51
    Trzeba obalić kilka mitów
    Będę pisała o kolorze najbardziej kultowym czyli "flexitarian" - kupiłam go bezpośrednio ze sklepu Colourpop i taki zakup polecam - szkoda przepłacać 3-krotnie w polskich sklepach online. 1. Kolor - żaden szampan, żadne jasne złoto - niemiłosiernie białe srebro - kolor bardzo jasny - mimo mojego odcienia bardzo jasnego skóry pod światło dawał mi białe smugi na twarzy 2. Tafla tak ale z brokatem - nie jest to jednolite lustro ale jest sporo drobinek brokatu który widać 3. Jeśli nie chce się go nałożyć delikatnie to wychodzi na pierwszy plan brokat Dla mnie to połączenie diamentowego rozświetlacza z FENTY i srebrnego z lovley (jeszcze nawet trochę jaśniejszy). Szkoda liczyłam na coś lepszego a kolor mi nie podpasował.
    Zalety:
    • niesamowita konsystencja - nigdzie w Polsce takiej nie kupimy
    • ogromna moc
    Wady:
    • kolor
    • brokar