Dezodoranty i antyperspiranty dla mężczyzn

AXE Dark Temptation, Bodyspray Dezodorant w aerozolu dla mężczyzn

• 4 sierpnia 2024 o 18:49
    Bardzo ładny zapach
    Narzeczony wybrał sobie ten antyperspirant do przetestowania. Skusiło go ładne, nowoczesne opakowanie. Przy pierwszym użyciu już wiedziałam, że to był strzał w 10. Bardzo podoba Nam się ten zapach. Jest intensywny i utrzymuje się długo na ciele. Na pewno będzie stałym bywalcem w jego kosmetyczce.
    Zalety:
    • Zapach intensywny i długo utrzymuje się na ciele
    • Ładne, nowoczesne opakowanie
  • 20 czerwca 2023 o 0:47
    Ten zapach :)
    Mimo, ze jest ro dezodorant - jestem w szoku.. kiedy poznałam swojego partnera, używał właśnie tego.. pachniało obłędnie. Myślałam ze to mega drogie perfumy! Minął ponad rok i w dalszym ciągu używa tego samego zapachu. Ja czasami podkradam od niego, ponieważ pachnie długo i przyjemnie, ciepło. Najlepszy męski zapach jaki znam.
    • trwałość
    • maskowanie przykrych zapachów
    • dostępność w Biedronce
  • 6 lipca 2020 o 15:49
    Piękny zapach, który nęci :)
    Zapachy Axe znam od wielu lat, bo używa je mój mąż. Nie są klasą średnią, ale pachną obłędnie i są trwałe. To samo tyczy się dezodorantów. Czarne, stylowe, smukłe opakowanie, atomizer bardzo wygodny, bardzo lekko działający, równomiernie i dokładnie rozpylający , bardzo wygodny. Fajne design- nowoczesny, prosty, lekko tajemniczy. Mechanizm bezpieczny w podróży- wysuwa się podczas przekręceania, sam aerozol jest mały i poręczny. Dezodorant dla mnie i mojego męża jest tylko zapachem, więc nie będę oceniać aspektów ochrony przecipotu bo nie do tego służy, ale mogę ocenić zapach i jego trwałość, a Axe wypada rewelacyjnie. Nuty- Axe Dark Temptation pachnie słodko i czekoladowo- te nuty są bardzo uwodzące i mają w swoje intymność. Mimo słodkości nie są mdłe, są świeże . Znam ten zapach od wielu lat i uważam , że linia Dark Tempation jest rewelacyjna. Zapach utrzymuję się 48 h, ale to określam po trzymaniu się na ubraniach. Stosunek jakości do ceny - to świetny produkt za kilka złotych, który ja polecam.
    Zalety:
    • czekoladowy, słodki i uwodzący zapach
    • wygodne opakowanie, niezawodny atomizer
    • trwałość
    Staria
    16 maja 2020 o 16:02
    Coś dla ekstrawaganckiego mężczyzny
    Dezodorant był gwiazdkowym prezentem dla mojego męża. Niestety niezbyt trafionym i muszę się z nim zgodzić. Czarna szata graficzna opakowania prezentuje się stylowo i męsko. Bardzo podoba mi się sposób otwierania produktu, nakrętkę należy przekręcić w prawo i wtedy z góry wysuwa się dozownik. Zapach jest dość intensywny, długo utrzymuje się na skórze. Co do aromatu to niezbyt nam odpowiada. Dla męża jest zbyt słodki, ja się z nim zgadzam, do tego jak dla mnie mocny, wręcz duszący. Uważam, że na pewno nie jest to odświeżający wariant. Żel pod prysznic z tej serii zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu, z resztą sama go używałam. Tutaj nie widzę dla niego szans w naszej łazience. Niemniej jednak jest to na pewno charakterystyczny i niespotykany zapach męskiej słodyczy, myślę że znajdzie swojego amatora, do tego nie można mu odmówić trwałości.
  • 4 kwietnia 2020 o 13:25
    Czekoladka axe
    Dark temptation dla mezczyzn kupilam w ciemnym opakowaniu pojemnosci150ml. Spray posiada wygodny w uzyciu, wysuwany aplikator, dzieki ktoremu mozemy miec go zawsze pod reka. Wygodna zakretka, ktora przekrecamy w prawo, wtedy uwalnia sie zawor. Po aplikacji przekrecamy ponownie. Zapach zbudowany jest z nut slodkiej czekolady, wanilii, kolendry. Dla wielbicieli aromatu czekolady ten dezodorant jest idealny. Nowa formula zapewnia wyjatkowa trwalosc i intensywnosc zapachu. Nie pozostawia sladow na odziezy. Czuc go na odziezy do kilku godzin. Jak najbardziej polecam :)
    Zalety:
    • intensywny meski zapach
    • bardzo dlugo wyszuwalny na ubraniu
    • dla wielbicieli czekolady
    • niezostawia sladow
    Wady:
    • niechroni przed potem