Pharmaceris W, Albucin-Maxima, Intensywny krem wybielający

Pharmaceris W Albucin-Intensive intensywny krem wybielający na noc 30ml

• 7 grudnia 2015 o 18:03
    Niszczyciel przebarwień
    Bardzo dobry krem na przebarwienia posłoneczne i potrądzikowe, nawet te stare. Mogę śmiało powiedzieć, że ten krem zlikwidował niemal całkowicie moje plamy po słońcu, szczególnie jedną starą, po retinolach, widoczną na czole. Używam go od trzech miesięcy, co drugi dzień, i plama niemal całkowicie zniknęła. Cera jest w jednolitym, jasnym, zdrowym kolorze. Wiele osób zwróciło uwagę na rozświetlenie mojej cery i kolor. Trochę się bałam jakiegoś dużego efektu wybielenia, ale nie takie zadanie ma ten krem. Myślałam, że nie da się wyrównać koloru mojej cery i usunąć przebarwień, a tu taka niespodzianka. Widać papaina rzeczywiście ma świetne działanie na takie problemy. Jeśli ktoś ma problemy z szarą cerą i nierównym kolorytem, to powinien śmiało wypróbować ten krem. Krem nie zapycha i wg mnie jest lekki, szybko się wchłania - mam wersję na noc. Mam zamiar używać go do lata, potem przerwa. Ogólnie na efekty trzeba poczekać minimum półtora miesiąca. Używam od niedawna także serum rozświetlającego z tej serii, ale jest bardzo kiepskie w porównaniu z tym kremem - waży się i zapycha. Natomiast ten jest naprawdę świetny i cena śmieszna, jak za takie działanie. PS Mam cerę mieszaną, ze skłonnością do zapychania. Nie używałam kremu z filtrem podczas stosowania kremu, wrócę do filtrów na lato, ale być może działanie tego kremu wraz z filtrami byłoby jeszcze lepsze. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    nnatkaa
    28 czerwca 2015 o 10:50
    W porządku
    Używam tego kremu od około 2 miesięcy. Mam wersję na noc i najpierw stosowałam zgodnie z zaleceniami, a teraz używam go na dzień, bo na noc zaczęłam używać kremu mikrozłuszczającego z myślą, że krem wybielający lepiej zadziała (a przynajmniej tak mi się jakoś uroiło). + krem radzi sobie ze świeżymi przebarwieniami, śladami po trądziku i innymi takimi. Ze starszymi zmianami jest już problem + nawilża + nie na natłuszcza, nie zapycha + opakowanie jest bardzo wygodne a najważniejsze, że produkt się nie rozlewa + wydajny. To oczywiście zależy kto ma ile przebarwień, bo krem stosuje się na obszary twarzy. Ja używm na policzki i nos i zużyłam około połowę opakowania. Krem jest wart wypróbowania, ale naprawdę trzeba go stosować przynajmniej te 8 tygodni jak zaleca producent. Każdy krem ma to do siebie, że działa po jakimś czasie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 23 czerwca 2015 o 8:08
    fantastyczny na swieże przebarwienia
    Krem już w ciągu 3 tygodni poradził sobie idealnie ze swieżymi przebarwieniami słonecznymi. Wyrównał koloryt skóry, wyraźnie zmniejszył plamki i piegi. Cera stała się bardziej promienna, jasna, jednolita. Lekko rozjaśnił stare przebarwienia hormonalne (nad ustami), ale jeszcze nie tak jakbym chciała. Trochę tłustawy pod makijaż, cera ma tendencję do świecenia się po jakimś czasie, ale i tak warto. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 23 stycznia 2015 o 2:26
    Polecam przy niewielkich przebarwieniach
    Używałam tego produktu z serii na noc i spisał się super. Krem jest bardzo wydajny, bardzo ładnie pachnie. Wiele przebarwień potrądzikowych z moich policzków bardzo zbledło. Używałam kremu łącznie z peelingiem rozjaśniającym więc myślę, że przez to głębiej wchodził w skórę. To był mój pierwszy krem wybielający i myślę, że warto było czekać dłużej na efekty. Oczywiście stosowałam filtr i nie opalałam w tym czasie twarzy. Nie kupię jednak ponownie, bo odkryłam inny sposób na prawie całkowite pozbycie się przebarwień za jeszcze niższą cenę :-) (kwas azelainowy) Polecam przy niewielkich przebarwieniach potrądzikowych Używam tego produktu od: luty 2014 Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 24 sierpnia 2014 o 21:09
    bardzo dobry krem
    Posiadam ten krem na noc, poleciła mi go kosmetyczka. Krem jest lepki na twarzy dosyć długo się wchłania , nawet przyjemny zapach . Cena spoko miałam wcześniej avon za 60 zł . Co najważniejsze krem działa smaruję codziennie na noc nawet dwa razy . Zrobiłam zdjęcia pierwszego dnia i po dwóch tygodniach i jest EFEKT !!!! przebarwienia zaczynają znikać a mam ich bardzo dużo , piegi się rozjaśniły. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno