+próbowałam wielu innych tańszych kremów, ale niestety na mojej skórze od razu widać różnicę, ten jest po prostu super,
+mimo iż docelowo jest to wersja lekka (ja to tak rozumiem, bo przecież jeszcze jest wersja rich), również doskonale nadaje się na noc, rano oczy są nawilżone, że wow,
+doskonale nadaje się pod makijaż,
+śliczne opakowanie i mimo iż słoiczki nie są higieniczne, bo przecież trzeba tam pchać paluchy (albo szpatułki) to temu wszystko wybaczam, tak lubię to maleństwo,
+konsystencja i kolor tego kremu to miód na serce estetek, brzoskwiniowy kolor, konsystencja żelu, ale jednak kremu, przyjemnie się go nakłada,
+jest najlepszy, doskonale nawilża, zmniejsza cienie, nie ma drugiego takiego kremu,
+najlepiej współgra z wersją rich, ten rano, a rich na noc, wtedy na pewno skóra wokół oczy będzie w doskonałej kondycji,
+efekt jest natychmiastowy już po pierwszej aplikacji, więc śmiem twierdzić, że działa jak maska,
-/+ brak zapachu,
-jak ktoś ma bardzo długie paznokcie to sobie z kremem nie poradzi, szpatułka obowiązkowa, a ją trzeba za każdym razem myć, więc dochodzi nam robotki,
-jest zwyczajnie drogi, a wydajność nie jest oszałamiająca, to 15 ml więc cudów nie ma się co spodziewać, niemniej jednak polecam i sama kupię go na pewno znowu, bo jest zwyczajnie najlepszy ze znanych mi kremów,
-za wolno się wchłania, rano mnie to denerwuje jak robię makijaż, z czasem poskutkowało to tym, że nakładam go zaraz po przebudzeniu i aż dokończę poranną toaletę i siądę do toaletki zdąży się wchłonąć