Kremy pod oczy

Clinique All About Eyes Krem pod oczy

Clinique All About Eyes All About Eyes krem pod oczy 15ml

• 2 kwietnia 2025 o 10:14
    Warty swojej ceny
    Rzadko uważam, że warto jest wydawać większe pieniądze na kosmetyki, lecz w tym przypadku zdecydowanie warto. Tanie kremy pod oczy często nie robią nic, natomiast w tym przypadku są widoczne efekty nawilżenia i wygładzenia. Produkt nadaje się pod makijaż. Ma przyjemną konsystencję - jest lekki, ale jednocześnie nawilża na bardzo dobrym poziomie.
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie
    • Lekka konsystencja
    • Nadaje się pod makijaż
    Wady:
  • 26 lutego 2025 o 18:23
    Formuła beztłuszczowa.
    Clinique All About Eyes to lekki, nawilżający krem pod oczy, który ma za zadanie redukować opuchliznę, cienie oraz drobne linie. Jego formuła jest beztłuszczowa, testowana dermatologicznie i oftalmologicznie, co sprawia, że nadaje się nawet dla wrażliwej skóry. W składzie znajdziemy m.in. ekstrakt z zielonej herbaty, kofeinę oraz składniki nawilżające, które pomagają zachować gładką i świeżą skórę wokół oczu. Krem ma lekką, żelowo-kremową konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Dzięki temu sprawdza się pod makijażem – nie roluje się i nie powoduje ważenia się korektora. Jest bezzapachowy, co jest dużym plusem dla osób z wrażliwą skórą. Clinique All About Eyes to świetny krem dla osób, które szukają lekkiego nawilżenia i odświeżenia okolic oczu. Dobrze sprawdzi się w walce z lekką opuchlizną i delikatnymi cieniami, ale nie jest to produkt o intensywnym działaniu przeciwzmarszczkowym. Jeśli priorytetem jest wygładzenie i długotrwałe nawilżenie bez efektu tłustości, ten krem może być dobrym wyborem.
  • 20 czerwca 2024 o 18:43
    Produkt poprawny ale bez efektu wow
    Produkt otrzymałam w prezencie na urodziny. Sama raczej nie prędko bym się na niego zdecydowała- są na rynku już o wiele lepsze i tańsze produkty. Marka mi się kojarzy raczej bardziej luksusowo, ich produkty nie są najtańsze i słyszałam kilka naprawdę dobrych opini. Oto jak mi się sprawdził: Ten krem wyróżnia się lekką, żelowo-kremową konsystencją, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Ta konsystencja jest naprawdę przyjemna i fajny pozostawia efekt pod okiem. Od razu jakoś oko się „ozywia”. W składzie produktu znajdziemy kofeinę, która stymuluje mikrokrążenie i redukuje opuchliznę, uwielbiam ten składnik w produktach, zawsze wyczuwam różnice jak wiem, że on tam jest. Zapach jest bardzo delikatny, nie podrażnia. Cena tego kremu zdecydowanie nie należy do najtańszych ale zdecydowanie produkt jest wydajny. Krem jest pakowany w elegancki, kompaktowy słoiczek. Opakowanie również wydaje się solidne. Ciężko tu się do czegoś doczepić, produkt jest po prostu poprawny. Ale czy naprawdę wart tej ceny? No dla mnie nie ma tego efektu zaskoczenia, nie jest to też nic innowacyjnego a cena jest spora. Produkt mi się sprawdził.
    Zalety:
    • lekka formuła
    Wady:
    axoum_
    14 maja 2024 o 12:23
    Okej produkt
    Krem pod oczy fajny, jednak mam wrażenie że mógłby dawać lepsze efekty oraz cena mogłaby być niższa. Czasem mam wrażenie że łzawią mi po zastosowaniu go oczy.
  • 18 stycznia 2024 o 21:18
    cudowny krem
    Uwielbiam ten krem, ma bardzo lekką i aksamitną konsystencję. Wspaniale nawilża okolice oka i jej nie podrażnia. Lekko rozprasowuje pierwsze zmarszczki. Skóra wygląda zdrowo i promiennie. Jest mega wydajny, wystarcza naprawdę niewielka ilość na jedno użycie. Krem zamknięty jest w prześlicznym różowym słoiczku.
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Kremy pod oczy