Kupi ponownieTak
Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
Od kiedy używasz produktumiesiąc
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Biolaven to jedna z marek jaką wypuścił Sylveco.
Tutaj receptury bazują na olejku lawendowym i oleju z pestek winogron.
Jak cała marka-matka tutaj też produkty są oczywiście wegańskie,mają naturalny skład i nie są testowane na zwierzętach.
Nie jest to moje pierwsze spotkanie z ich kosmetykami,a Biolaven jest mi bardzo znana,bo miałam okazję stosować większość jej propozycji.
Oczywiście znajdziemy tam pielęgnację do twarzy,ciała i włosów.
Mam już ponad 30 lat no i już powoli widać upływający czas szczególnie na szyi,dekolcie i pod oczami.
Niestety ,choć staram się o siebie dbać w miarę możliwości czasowych i finansowych to jednak duży stres coraz bardziej odbija się na moim wyglądzie.
Ostatnio pojawiły się u mnie do kolekcji dość duże obrzęki na powiekach,powiększyły cienie pod oczami,no i oczywiście zauważyłam coraz więcej zmian mimicznych,więc działam,a serum czy krem pod oczy to już rutyna.
Ja swój egzemplarz kremu dorwałam jako dodatek do gazety.
Nie miał pudełka ,ale oryginalnie produkt go posiada i ogólnie wpisuje się ono w design całej serii i jak zawsze jest pełne wyczerpujących informacji o produkcie.
Sam krem mieści się w małej,poręcznej tubce o pojemności 15 ml,która posiada biało -fioletową kolorystykę z delikatnymi ,roślinnymi emblementami .
Nie jest w żaden sposób dodatkowo zabezpieczona.
Tubka jest z miękkiego plastiku,nie widać jej zawartości.
Zakończona czarną nakrętką z aplikatorem w kształcie tzw. dziubka.
Na jej powierzchni mamy też opis i PAO.
W razie konieczności bez trudu ją przetniemy,żeby dostać się do środka.
Krem przepięknie pachnie ,jest to owocowy zapach ,gdzie bardzo wybija się winogrono ,a dodatkowo gdzieś tam czuć tę lawendę.
Zapach nie jest dominujący,ale jest bardzo udanym dodatkiem,bo
zwiększa atrakcyjność produktu i sprawia ,że stosowanie kremu to czysta przyjemność.
Kosmetyk błyskawicznie wydobywa się z opakowania ,aplikator ułatwia nałożenie malutkiej porcji.
Krem jest białego koloru,jego konsystencja ,która nie spływa ,a pozwala na swobodne rozprowadzenie,a potem wklepanie go pod oczy i na powieki.
Krem jest mięciutki i wyjątkowo lekki,idealny więc moim zdaniem na dzień.
Błyskawicznie się wchłania nie obciążając tak wrażliwej okolicy.
Nie pozostawia żadnej warstwy,więc sprawdzi się również pod makijaż.
Dzięki wartościom pielęgnacyjnym malowidła lepiej leżą i w ciągu dnia nic się nie psuje i nie zbiera.
Specyfik jest świetnym wyborem,żeby wspomóc swoją codzienną pielęgnację .
Pomógł mi poprawić wygląd skóry pod oczami i przedłużył zadowalający jej stan.Sprawił,że naskórek jest długo nawodniony i zregenerowany.
Odsłona od Biolaven jest świetnym kosmetykiem,wydajnym i skutecznym.
Jedynie można się przyczepić do ceny,bo momentami potrafi być wygórowana,ale to taki szczegół,bo od tego są promocje.
Do kupienia w Naturze lub Superpharm.
Sieć internetowa również obfituje w jego oferty.
Wady:
- Brak wad technicznych czy pielęgnacyjnych