-spodziewałam się po tej palecie wiele, zwłaszcza, że naoglądałam się pozytywnych opinii na Youtubie, tym bardziej się zawiodłam,
-opakowanie, które doprowadza do szału, żeby otworzyć długimi paznokciami trzeba zaryzykować ich złamanie, jak zwykle musiałam "naprawić" moje opakowanie przy pomocy skrzynki z narzędziami,
-dostępność to duży problem, stacjonarnie nigdzie, online musiałam polować, bo była niedostępna, zapisałam się na powiadomienie i po dłuższym okresie udało mi się ją dorwać, teraz nie wiem, czy byłoby prosto,
-sypie się, w sensie w palecie, włożenie w nią pędzla powoduje pustynię dookoła, nierzadko także na naszym ubraniu,
-jako fanka marki Makeup Revolution czuję się zawiedziona jakością tego produktu,
-rozświetlacze szybko znikają z mojej twarzy,
-są bardzo subtelne, dają mały blask, o ile w ogóle można to nazwać blaskiem, dla mnie na pewno niewystarczający, nawet na co dzień,
-owszem, jak ja zrobię swatch palcem, to jest ultra mega tafla, ale pędzlem już nie uzyskamy takiego efektu,
-większość odcieni jest do siebie łudząco podobna, nie widzę żadnej różnicy,
-jak na taką jakość to jest to produkt za drogi,
-/+tych dwóch brązowych kolorów można używać jako brązera, a jednego jako różu, do odważnych świat należy:)
-/+dobrze się zmywa, ale to nie jest jakiś wielki plus, bo rozchodzi się o to, że produkt jest tak słaby, że praktycznie nie ma co zmywać pod koniec dnia...
+bardzo łatwo się je nakłada, nawet amator krzywdy sobie nie zrobi,
+szkoda, że produkt nie jest lepszy, bo szalenie podoba mi się układ, takie 8 kwadracików, coś wspaniałego
To po prostu nie to, wszystko jest ok, ale dla tak delikatnego efektu to szkoda używać rozświetlacza. Fanki tafli nie będą zadowolone.
- Trwałość