Bielenda Carbo Detox Biały Węgiel, Oczyszczający żel micelarny do mycia twarzy

• 22 lipca 2020 o 14:10
    Jest ok
    Jestem ogromna fanką firmy Bielenda, bo te produkty poprostu bardzo służą mojej skórze. Żel do mycia twarzy z białym węglem też do tych należy. Po pierwsze, bardzo ładne i wygodne opakowanie z pompką. Po drugie, samo działanie- doskonale oczyszcza, u mnie głównie zaraz po demakijażu. Zostawia skóre lekko napiętą, delikatna w dotyku.
    Majaa12
    20 czerwca 2020 o 15:20
    Jest spoko
    Skusiłam się na niego przez promocję w drogerii Natura. Bardzo dobrze oczyszcza twarz i zmywa makijaż. Jest w wygodnym opakowaniu z pompką. Ma przyjemny zapach i odpowiednia konsystencję. Dopiero niedawno zaczęłam go stosować ale póki co jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • ładnie pachnie
    • wygodne opakowanie
    Drogeria Natura
  • 29 maja 2020 o 7:59
    Biały węgiel
    Carbo detox biały węgiel zamknięty w wygodnej butelce z pompką. Świetnie matuje i odświeża skórę. Dla osób o tłustej cerze powinien sprawdzić się idealnie. Nie pozostawia uczucia ściągnięcia skóry. Zapach jest przyjemny arbuzowy, a tego się nie spodziewałam. Cena atrakcyjna, dostępność też. Jak dla mnie bardzo wydajny.
    Zalety:
    • matuje
    • wydajny
    • pompka
  • 20 kwietnia 2020 o 11:29
    Prawdziwy biały detoks do twarzy
    Bardzo lubię produkty marki Bielenda. Mam swoje ukochane olejki do ciała pod prysznic a jakiś czas temu dołączyły do nich również żele do mycia twarzy. Ten z aktywnym, białym węglem ma działanie detoksykujące, głęboko oczyszcza skórę, zwęża pory i zapobiega tworzeniu się niedoskonałości na twarzy. Według zapewnień producenta ma również działanie matujące. Aktywny, biały węgiel działa jak magnes oczyszczając skórę z toksyn i innych zanieczyszczeń, z powierzchni oraz głębszych warstw skóry. Producent zapewnia, że zawarta w składzie witamina B3 redukuje nadmierne wydzielanie sebum oraz zapobiega powstawaniu przebarwień. Wszystkie te składniki sprawiają, że moja skóra jest oczyszczona, nawilżona i bardziej elastyczna. Żel do mycia twarzy jest w kolorze białym, w dość sporej butelce z pompką. Jest również bardzo wydajny. Ja używam 2 razy w tygodniu i jestem bardzo zadowolona z efektów.
    Zalety:
    • Naprawdę oczyszcza
    • Wygodna butelka z pompką
    Wady:
  • 5 lutego 2020 o 20:25
    Całkiem niezły ;)
    Nie jest to produkt, do którego wrócę,ale zużyłam całe opakowanie i uważam, że był skuteczny. Dobrze usuwał makijaż, bardzo przyjemna konsystencja o ciekawym zapachu. Do tego całkiem wydajny.
    • skutecznie usuwał makijaż