O.B., Original Super, Tampony higieniczne

Kategoria
Marka
Pojemność 48 szt
Cena 29,99 zł

Skręcone rowki tamponów o.b.® zaprojektowano tak, aby skutecznie kierowały płyn miesiączkowy do wnętrza tamponu - dzięki temu możesz zawsze czuć się pewnie. Technologia StayDry utrzymuje suchy sznureczek i pomaga Ci czuć się czysto. Tampony o.b.® Original Super są zalecane na dni o obfitym krwawieniu.
Wcześniej oferowane pod nazwą ProComfort Super, teraz nazwa ta jest zarezerwowana dla wersji o splecionych rowkach, z technologią DynamicFit.

Cechy produktu

pakiet
Skóra
normalna
Pokaż wszystkie Schowaj

Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!

Dodaj go do naszej bazy!

Recenzje 26

Średnia ocena użytkowników: 5 /5
Więcej ocen Schowaj

Numer 1

Tampony O.B. stosuje od lat. Opakowanie jest proste skromne z tektury w środku dużo tamponów, każdy zapakowany w folię. Z łatwością idzie zdjąć folię, wystarczy przekręcić. Aplikacja oraz wyjęcie jest bezproblemowe, sznureczek jest mocny i nigdy się nie urwał. Bardzo wygodne podczas "tych dni", zero podrażnień czy innych niekomfortowych odczuć. Kilka rozmiarów do wyboru, dostępność, cena i gwarancja pewności "w te dni"

TAMPONY OK

Z czystym sumieniem mogę polecić ten produkt. Używam tamponów od lat i jestem zadowoloną konsumentką . W te trudne dni najważniejsza jest dla mnie higiena co tampony OB dają mi w 100%. Są łatwe w aplikowaniu jak i wyciąganiu. Są bardzo chłonne , używałam już wszystkich rozmiarów co uzależniam od obfitości miesiączki. Ich kształt powoduje że jest doskonała wchłanialność , a sznureczek nie jest mokry co pozwala mi się czuć czysto i komfortowo. POLECAM

Chyba najlepsze jakie znam

Ogólnie tampony używam rzadko ,jednak jestem fanem podpasek. Ale przychodzi lato ,wyjazdy na baseny i tu okres . Więc trzeba się ratować tamponami. Te znam i kupuje od lat. Są dobrej jakości ,łatwo je aplikować i łatwo jest je później usunąć . Mają dużą chłonność. I co najważniejsze nie uczulaja i nie podrażniaja . Jestem bardzo z nich zadowolona. Do tego jest ich dużo w paczce i cena też jest ok .

Najlepsze!

Muszę przyznać,że bardzo długi czas zajęło mi przekonanie się do używania tamponów.Na szczęście przekonałam się i już nigdy nie wrócę do podpasek.To jaki komfort dają tampony to jest coś cudownego ,czasami zapominam , że mam okres.Są niewyczuwalne ,bardzo chłonne , nic się nie brudzi ani nie przecieka.Najbardziej lubię właśnie te marki O.B.

Kupiony w: Nie podano

Nie ma lepszych!

Tampony OB to klasyk, od wielu lat jestem im wierna, bo nie znalazłam lepszych. Są chłonne, niezawodne, nie rozwarstwiają się. Dostępne w różnych rozmiarach, więc można dostosować do własnych potrzeb. Zawsze mam je w łazience i już nawet nie mam ochoty próbować innych.

spełniają swoją funkcję

Jak najbardziej moje nr 1 w każdym miesiącu. Świetnie sprawdzają się w każdej sytuacji, dobrze się układają - nie czuć ich przy poruszaniu się. Łatwo dorwać je na promocjach.

Kupiony w: Nie podano

Niezastąpione!

Miałam okazję przetestować wiele firm, ale O.B najlepsza! Bardzo duży wybór. Zawsze solidnie wykonane, jeszcze nigdy nie miałam z nimi przykrej sytuacji!

Najlepsze tampony

Tampony OB to najlepsze tampony na rynku! W 100% spełniają swoją funkcję. Zero stresu przy ich używaniu w każdej sytuacji. Są warte swojej ceny!
Wersja super idealnie sprawdza się na basenie czy, przy bardziej obfitych miesiączkach.

• Stosunek jakości do ceny: 4
  • Opakowanie: 4

Idealne :)

Tampony O.B. to jedyne i najlepsze tampony jakie używam od lat, wszelkie próby zmiany i tak kończyły się powrotem do ulubionej marki.

OPAKOWANIE: Tradycyjne, tekturowe. Same tampony szczelnie zapakowane, bardzo poręczne, ułatwiające jego wyjęcie.

UŻYTKOWANIE: Najważniejsze sznureczek nie urywa się, jest naparwdę trwale przymocowany i nie ma prawa drgnąć.

OCENA: To jedyne tampony które świetnie sprawdzają się na basenie. Są bardzo dobrze wykonane oraz idealnie chłonny nie ma obawy, że spotka nas niemiła niespodzianka. Same tampony są pokryte powłoczką która ułatwia nam aplikację jak i późniejsze pozbycie się go. Nie powodują podrażnień a sam sznureczek bardzo dobrze się trzyma i nie musimy obawiać się, iż nam się urwie.

Super

O.B. mają jedne z najlepszych tamponów, z jakimi miałam do czynienia. Super chłonne, przyjemne w użytkowaniu, dobrze się dostosowują. Co prawda wolę O.B. Silk Touch, jednak te również są bardzo dobre.

5 /5 HIT!

Kupiony w: Drogeria Super-Pharm

• Stosunek jakości do ceny: 4

daje radę!

Tampony zapakowane szczelnie- sprawdzone podczas wędrówki, kiedy wszystko mi przemokło, a tampon nadal był suchy ;))
Sprawdziły mi się mimo obaw, które miałam- ŻADEN SZNURECZEK NIE ODERWAŁ SIĘ- dziewczyny, myślę, że to produkt, którego nei musicie się obawiać. Jest dobrze wykonany i chłonny

• Opakowanie: 5

W te dni nie muszę rezygnować z moich ulubionych zajęć

Bardzo dobre jakościowo tampony. Nie rozwalają się, sznureczek nie urywa się. Dzięki nim nie muszę rezygnować z basenu, czy innych zajęć, przy których podpaski niestety się nie sprawdzą. Tampony są chłonne, nie ma obawy, że przesiąkną. Nie podrażniają i nie uczulają. Są łatwo dostępne i nie drogie. Polecam :)

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1