Tampony

notino.pl
O.B. OB tampony ProComfort Normal 8Y43S0 8Y43S0 SAM ONE

• 14 kwietnia 2025 o 22:31
    Używam od lat
    Podczas miesiączki używam tylko tamponów. Zawsze kupuję właśnie te i rozmiar jest odpowiedni dla mnie. Sa przyjemne w dotyku, dobrej jakości, chłonne. Czasem zdarzało mi się kupić inne tampony bo np. tych nie było w sklepie i żadne im nie dorównały. Były takie twarde, nieprzyjemne w dotyku i użytkowaniu. Te tampony to mój nr. 1 i nie wiem czy kiedyś znajdzie się ich zastępca.
  • 2 listopada 2024 o 18:27
    No 1 wśród tamponow
    Od wielu lat używam tych tamponow i nigdy mnie nie zawiodly. Są naprawdę dobrej jakości. Zapewniają świetną chłonnośc i 100% bezpieczeństwa. Aplikacja dzięki siateczce Silk Touch jest wygodna. Niezastąpione w każdej sytuacji.
    Zalety:
    • Wygoda,
    • jakość
    • chłonnośc
    Wady:
  • 7 października 2024 o 20:06
    O.B.
    Tampony higieniczne O.B. ProComfort Normal to produkt, który zasługuje na szczególne wyróżnienie. Cechują się doskonałą chłonnością, co zapewnia komfort i bezpieczeństwo przez cały dzień. Ich innowacyjna forma oraz gładka powierzchnia ułatwiają aplikację, co jest szczególnie ważne dla komfortu użytkowania. Dodatkowo, tampony są wykonane z materiałów przyjaznych dla skóry, co minimalizuje ryzyko podrażnień. Używając ich, czuję się pewnie i swobodnie, niezależnie od sytuacji. Zdecydowanie polecam tampony O.B. ProComfort Normal każdemu, kto szuka skutecznego i komfortowego rozwiązania!
    Zalety:
    Wady:
  • 20 lutego 2024 o 17:45
    Najlepsze
    Używam tamponów od ponad 20 lat i nie wyobrażam sobie życia bez nich podczas miesiączki. Czystość i higiena w porównaniu do podpasek to dla mnie największa zaleta. Właściwie zawsze wybieram O.B. czasem tylko zdarza mi się kupić inne, tak dla porównania. O.B. ProComfort normal używam gdy miesiączka nie jest już tak obfita (na początku stosuję super, są większe i bardziej chłonne). Łatwo się aplikują, nie uwierają, usuwanie też nie sprawia kłopotu, gdyż sznureczek jest solidnie przytwierdzony i nigdy się nie urwał. Przy aplikacji bardzo pomaga siateczka SilkTouch, która sprawia że ten tampon w porównaniu do innych jest bardziej śliski i łatwiej go wsunąć. Nigdy też nie miałam po nich żadnego podrażnienia. Dla mnie one są idealne. Każdy rozmiar jest oznaczony swoim kolorem, te są pakowane w niebiesko-żółtą folijkę, każdy tampon oddzielnie.
    EwaKK11
    5 listopada 2023 o 14:08
    OKej dla OBej
    Marka znana. Formuła wypracowana i sprawdzona. Tampony nie są miękkie ale taka zbita forma jest adekwatna. Łatwe do wprowadzenia i skuteczne. Nigdy mnie nie zawiodły. Tampony OB są dopracowane. Mają dobre oznaczenia kolorystyczne, kropelkowe. Mocne sznureczki. Świetna chłonność. Zatrzymują okres. Zatrzymują zapach. Dają poczucie komfortu. Ufam im.

Zobacz także inne Tampony