Tampony

O.B. Original Normal, Tampony higieniczne

• 26 lutego 2025 o 15:15
    Świetne tampony
    tampony o.b. Original Normal to produkt godny polecenia dla kobiet poszukujących niezawodnej ochrony i komfortu podczas menstruacji. Dla tych którzy, wolą tampony od podpasek
    Zalety:
    • Skuteczna ochrona – specjalne skręcone rowki dobrze kierują płyn do wnętrza tamponu, zmniejszając ryzyko przeciekania.
    Wady:
    • Nie nadają się na noc – zaleca się ich wymianę co kilka godzin, więc mogą być niewygodne do użytku podczas snu
  • 1 czerwca 2024 o 22:47
    Niezawodne!
    Kiedyś nie chciałam nawet patrzeć na tampony, ale to chyba był wynik strachu. Teraz bez tamponów nie wyobrażam sobie życia. Swoją przygodę z tamponami zaczęłam właśnie od OB. Ale nie ukrywam, że próbowałam też innych tamponów - również takich z aplikatorem. Ale nie ma się co czarować - za każdym razem z pokorą wracam do OB. To najlepsze tampony jakich używałam. Zapewniają mi 100% ochrony i komfortu. Nigdy nie mam problemy z ich zaaplikowaniem, mają taką jakby zwartą strukturę, dzięki czemu się nie rozwarstwiają podczas aplikacji. A niestety coś takiego zdarzało mi się w innych tamponach. Na prawdę chłoną idealnie, a nie czuć, że się je nosi. Idealne na lato, do sukienki, na basen, ale i po prostu kiedy chcemy czuć się komfortowo i bezpiecznie. Nie zamienię na żadne inne.
    Zalety:
    • łatwość aplikacji
    • chłonność
    • poczucie bezpieczeństwa i komfortu
  • 5 listopada 2023 o 16:11
    Numer jeden wśród tamponów
    Cześć! Tampony O.B Normal od wielu lat goszczą w mojej łazience. Jak tylko je wypróbowałam, zaczęłam kupować nawet na zapas. -są bardzo chłonne -solidnie zrobione -sznureczek nie urwie się, nawet jak z całej siły będziemy próbować to zrobić -komfortowe w noszeniu -mają odpowiednią długość -dobrze zabezpieczone folią -materiał się nie strzępi -dostępne wszędzie i w różnych wielkościach -od początku by dla mnie idealne, mini były zdecydowanie za małe -nie miałam żadnego złego doświadczenia z tymi tamponami Bardzo polecam tampony O.B. mimo,że są chyba jedne z droższych [tak mi się wydaje] , to w tym wypadku naprawdę warto zapłacić za ten komfort fizyczny i psychiczny.
    KardiaM
    26 marca 2023 o 15:02
    Zdobyły moje zaufanie
    Chcąc wypróbować tampony, w pierwszej kolejności wybrałam O.B. Kierowałam się dobrymi opiniami i zapewnieniami o wygodzie aplikacji, użytkowania i bezpieczeństwie. Nie zawiodłam się. Począwszy od opakowania to jest ono przykuwające wzrok i estetyczne, posiada niezbędne informacje. Tampony są wykonane z "przyjemnego" materiału. Nie ma problemów z ich aplikacją i usuwaniem. Są solidnie wykonane, nigdy nie zdarzyła się sytuacja, żeby na przykład sznureczek się urwał. Nie spowodował u mnie podrażnień i uczuleń. Był to mój pierwszy i najprawdopodobniej ostatni wybór tamponów. Na ten moment nie mam zamiaru testować innych, ponieważ te spełniają moje oczekiwania :)
  • 6 września 2022 o 9:55
    Spełniają swoją role
    tampony spełniają swoją role, moim zdaniem niczym nie odbiegają od tańszych odpowiedników. Sa chłonne, nie uczulają. Jedyne w czym maja przewagę to otoczka silky touch, dzięki której jest łatwiejsza aplikacja.

Zobacz także inne Tampony