Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Garnier Czysta Skóra Intensive, Oczyszczający żel myjący do mycia z aktywnym węglem

Bodyland.pl
Garnier Skin Naturals Czysta Skóra Aktywny Węgiel Żel oczyszczający 150 ml
Garnier Skin Naturals Czysta Skóra Aktywny Węgiel Żel oczyszczający 150 ml
Garnier Czysta Skóra

• 19 lutego 2025 o 7:34
    Nie polubiliśmy się...
    Posiadam cerę mieszaną z dużą ilością zaskórników oraz pojedynczymi wypryskami w okolicach żuchwy. Niestety podczas stosowania co 2-3 dni moja skóra była mocno podrażniona i sucha. Po umyciu zawsze mam uczucie ściągnięcia i przesuszenia. Zapach zbyt intensywny. Butelka mocno wywrotna podczas naciskania pompki.
    Zalety:
    • nie miałam szansy zauważyć czy spełnia obietnice producenta
    Wady:
    • może powodować uczucie suchości
    • intensywny zapach
  • 30 października 2023 o 10:41
    Bardzo fajny na co dzień
    Najpierw pienię produkt w dłoniach, a później nakładam na skórę. Cudowna opcja do zmywania makijażu, nie szczypie w oczy, dokładnie oczyszcza, gdy przecieram skórę ręcznikiem nie ma żadnych pozostałości po makijażu. Produkt eco (bo nie używamy wacikow do zmywania makijażu), produkt idealny dla leniuchów bo zmywamy i myjemy buzię od jednocześnie.
    fitst
    27 października 2023 o 13:06
    Fajnie zmywa makijaż
    Bardzo fajnie zmywa makijaż , usuwa nawet ten wodoodporny , nie szczypie , nie podrażnia , nie ma nieprzyjemnego zapachu . Mam skore raczej alergiczna i nie zauważyłam żeby podrażnia mi buzie . Bardzo fajna konsystencja
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 kwietnia 2023 o 10:32
    Dobrze czyści, pozostawia skórę świeżą i gładką.
    Żel o gęstej konsystencji i czarnym zabarwieniu. Odrobinę mniej gęstej od niebieskiego protoplasty z serii "czysta skóra". Jest też mniej inwazyjny, tzn. też myje dokładnie, ale jest delikatniejszy dla skóry. Nie ma się wrażenia takiego pieczenia, jest jednak lekkie mrowienie. Świetnie radzi sobie z rozpuszczaniem makijażu i wszelkiego brudu. Wnika w skórę, odżywiając ją i pozostawiając świeżą, dokładnie domytą. Czy radzi sobie z trądzikiem? Na pewno hamuje jego nawarstwianie i wspomaga leczenie. Mam skórę tłustą, już bez problemów trądzikowych, ale lubię nim raz dziennie, wieczorem, oczyścić dobrze twarz. Polecam.
    Zalety:
    • gęsta konsystencja, którą można spieniać gumowym płatkiem do mycia twarzy
    • dokładnie myje i czyści
    • pozostawia uczucie świeżości
    • wspomaga leczenie trądziku
    Wady:
    • trochę drogi, bo kosztował 20zł
    • może być dla niektórych osób za ostry
    Adanca
    12 kwietnia 2023 o 21:03
    Bardzo dobry żel, szczególnie dla cery mieszanej i tłustej.
    Jestem posiadaczką cery mieszanej i żel Garnier Czysta Skóra z aktywnym węglem sprawdził się u mnie bardzo dobrze - zapewnia dogłębne oczyszczenie oraz intensywne odświeżenie skóry. Jest odpowiedni do codziennej pielęgnacji i dobrze radzi sobie ze zmywaniem makijażu. Dużym plusem jest pompka znacznie ułatwiająca stosowanie i fakt, że produkt jest bardzo wydajny. Jego formuła to przejrzysty czarny żel o intensywnym, przyjemnym mentolowym zapachu.