Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Health Labs Care Pure On, Łagodny żel myjący

Health Labs Care Pure On Łagodny żel myjący 200 ml
Health Labs Care Pure On Łagodny Żel Myjący 200ml
topestetic
Health Labs Pure On Łagodny żel myjący, 200ml - >>> DARMOWA od 99zł <<< w 24h !

• 28 października 2024 o 17:20
    Czystość i Delikatność w Jednej Kropli – Pure On, czyli Moja Skórna Harmonia
    Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że coś tak prostego, jak żel myjący, może stać się gwiazdą mojej pielęgnacji, ale Health Labs Care Pure On zdecydowanie zasłużył na to miano. Ten łagodny żel to jak mały rytuał oczyszczenia, który nie tylko odświeża, ale też dosłownie koi moją skórę. Od pierwszego użycia czuć różnicę – formuła jest lekka, nie pieni się zbyt mocno, co dla mnie jest idealne, bo nie ma mowy o przesuszeniu czy ściągnięciu skóry po umyciu. Pure On zachowuje delikatność, ale skutecznie radzi sobie z codziennymi zanieczyszczeniami, nadmiarem sebum i resztkami makijażu, zostawiając skórę przyjemnie gładką i gotową na kolejne etapy pielęgnacji. Uwielbiam, że produkt nie zawiera zbędnych składników ani drażniących substancji – to czysta troska o skórę zamknięta w minimalistycznym opakowaniu. To zdecydowanie nie jest zwykły żel; Pure On sprawia, że codzienne oczyszczanie staje się przyjemnym doświadczeniem, które wprowadza równowagę i świeżość. Dla wszystkich, którzy szukają łagodnego, a zarazem skutecznego oczyszczenia – Pure On to prawdziwy zen dla skóry!
    Zalety:
    • Delikatność
    • Skuteczność
    • Dobry skład
    Wady:
  • 18 sierpnia 2024 o 13:13
    Świetny żel oczyszczający
    Żel Health lab care jest świetny. Super oczyszcza buzke, usuwa nawet makijaż a jednocześnie jest delikatny, nie wysusza. Żel ładnie się pieni i pachnie. Zdecydowanie polecam dla wrażliwej skóry twarzy
  • 6 sierpnia 2024 o 15:00
    Delikatność i Skuteczność w Codziennej Pielęgnacji
    Żel myjący Health Labs Care Pure On jest dostępny w funkcjonalnej tubce, która ułatwia precyzyjne dozowanie produktu. Tubka ma nowoczesny i estetyczny design, co sprawia, że jest nie tylko praktyczna, ale także prezentuje się elegancko w każdej łazience. Konsystencja żelu jest lekka i żelowa, co zapewnia łatwą aplikację i równomierne rozprowadzenie na skórze. Health Labs Care Pure On działa łagodnie, nie powodując podrażnień ani uczucia ściągnięcia skóry. Po aplikacji skóra jest dokładnie oczyszczona, a jednocześnie nawilżona i odświeżona. Żel nie pozostawia resztek ani filmu na skórze, co czyni go idealnym środkiem do codziennego stosowania zarówno rano, jak i wieczorem. Regularne używanie żelu przyczynia się do poprawy wyglądu skóry, zapewniając jej zdrowy i promienny wygląd. Health Labs Care Pure On to doskonały wybór dla osób, które szukają łagodnego i efektywnego żelu myjącego, który skutecznie oczyszcza skórę, nie podrażniając jej. Dzięki swojej delikatnej formule i właściwościom nawilżającym, żel zapewnia kompleksową pielęgnację, pozostawiając skórę świeżą, gładką i zdrową. Jego eleganckie opakowanie i przyjemna konsystencja sprawiają, że jest to produkt wart uwagi w codziennej rutynie pielęgnacyjnej.
  • 18 lipca 2024 o 15:42
    Żel do twarzy z serii PureOn HLC dostałam w prezencie od koleżanki z uwagi na krótki termin, a że ona ma zawsze zapas kosmetyków, to oddała mi go, aby się nie zmarnował. Ja z radością go przyjęłam, bo nie miałam jeszcze okazji używać tego produktu, a kocham serum z witaminą C tej marki. Żel do twarzy to mój must have od wielu, wielu lat. Nie wyobrażam sobie codziennej pielęgnacji bez tego kosmetyku. Stosuję go do porannego oczyszczania twarzy, po wieczornym demakijażu jako kolejny etap oczyszczania i jako kosmetyk odświeżający w ciągu dnia (choć to akurat zdarza mi się rzadko). Ma dobrze oczyszczać, a jednocześnie być delikatny dla skóry, nie podrażniać, nie wysuszać. Takie są moje podstawowe wymagania w stosunku do tego kosmetyku. Żel od HLC spełnia wszystkie moje wymagania co do dobrego produktu z tej kategorii i miło mnie zaskoczył – ma orzeźwiający zapach, delikatny skład, przyjemnie oczyszcza i jest łagodny dla skóry. OPAKOWANIE Żel znajduje się w dużym kartoniku o jasnobeżowej barwie z prostą szatą graficzną. Z boku można odnaleźć opis produktu, omówienie składników aktywnych oraz INCI. Butelka wykonana jest z przezroczystego szkła, dzięki czemu na bieżąco widzimy zużycie. Pompka to strzał w dziesiątkę! Pozwala na precyzyjne i higieniczne dozowanie, nie zacina się a ilość jaką aplikujemy jest odpowiednia do pojedynczego mycia. Niestety należy zachować ostrożność w przypadku użytkowania tego produktu, łazienka i szkło to nie jest zbyt dobre połączenie, nawet nie chcę myśleć co by było gdyby buteleczka spadła na ziemię. ŻEL Żel nie posiada barwy, za to ma bardzo przyjemny, wyrazisty zapach będący połączeniem świeżej, lekko słodkiej nuty cytrusów i kwiatów, przynajmniej moim odczuciu, choć najbardziej wyczuwalne są według mnie nuty cytrusowe, a że jestem ogromną fanką cytrusów, to każde zastosowanie tego produktu to dla mnie czysta przyjemność. Ma dosyć gęstą konsystencję, więc nie spada z dłoni podczas aplikacji. Bardzo dobrze się pieni wytwarzając aksamitną piankę, która przyjemnie otula twarz. Dokładnie oczyszcza, ale przy tym nie wysusza skóry, nie powoduje uczucia ściągnięcia, dba o naturalne pH skóry i mikrobiom. To dobry produkt do codziennego stosowania. Podoba mi się to, że formułą została oparta na łagodnych substancjach myjących i ekstraktach a także innowacyjnych składnikach aktywnych na jakich bazuje marka. Produkt ma aż 200 ml pojemności, jest bardzo wydajny, więc to opłacalna inwestycja. Wystarczy niewielka ilość na jedno mycie, więc posłuży na dłuższy czas. Jedynym minusem jest wysoka cena regularna, ale marka często ma promocje, więc warto polować na taką okazję. PLUSY ładny zapach świetnie się pieni dobrze oczyszcza nie wysusza dobra wydajność niska cena opakowanie z pompką duża pojemność (200 ml) MINUSY dość wysoka cena regularna
  • 27 lutego 2024 o 19:12
    Bardzo dobrze oczyszcza
    Łagodny żel myjący, fajnie odświeża i oczyszcza skórę. Stosuję go codziennie rano i wieczorem. Dzięki niemu moja skóra jest dobrze oczyszczona i gotowa do dalszych etapów pielęgnacji, Przemiła konsystencja, lekko się pieni. Dzięki stosowaniu kosmetyków do twarzy z Health Labs Care, zauważyłam że stan mojej skóry znacznie się poprawił. Żel ma ładną butelkę, szklaną. Bardzo wpasowuje się do mojego designu łazienki. Bardzo dobry skład produktu, żel jest łagodny dla skóry. Jestem bardzo zadowolona ze stosowania i polecam bardzo (najlepiej kupić na promocji) ;)