Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Mohani Antyoksydacyjna emulsja do mycia twarzy i demakijażu `Witaminowa galaretka`

Mohani
Mohani Antyoksydacyjna emulsja do mycia twarzy i demakijażu Witaminowa Galaretka 60 ml
Mohani Witaminowa Galaretka do Mycia Twarzy 60ml

7wishes
    17 grudnia 2024 o 23:58
    Galaretka, ale jakaś taka nieco inna.
    Muszę przyznać, że galaretka mnie zachwyciła, jej świetna konsystencja pozwala na idealne rozprowadzenie po skórze. Zapach po prostu magia, zwłaszcza na zimę. Pachnie świeżymi pomarańczami ???????????? i ta nazwa Norweski Wiatr!!! Często mówię o tym, że coś wygląda smakowicie, ale tym razem na prawdę trzeba uważać, żeby się nie zapędzić i nie zjeść tych galaretkowych pomarańczy ???????????? Wiecie co jest najfajniejsze? To jak delikatna jest skóra mojej twarzy po użyciu tego produktu. Delikatna, nawilżona i zmatowiona. Taki efekt zawsze ???????????? Galaretka podana w bardzo fajnym szklanym słoiczku jest wygodna w użyciu i bardzo wydajna. Stosowałam ją jaką preparat oczyszczający, a nie do demakijażu i świetnie się sprawdzała. Zapach bardzo intensywny orzeźwia i pobudza, nie polecam go jednak jeśli jesteście zbyt wrażliwe na intensywne aromaty. Zachęcam chociaż do spróbowania jednego słoiczka.
    Zalety:
    • orzeźwiający zapach
    • działanie
    • wygładzenie
    Wady:
    • zbyt intensywny zapach
  • 18 czerwca 2024 o 23:42
    Innowacyjna konsystencja, działanie do dopracowania
    Ciekawa formuła galaretki do demakijażu zamknięta w niewielkim słoiczku. Zapach jest intensywny, cytrusowy, nie dla osób wrażliwych na zapach. Mi umila demakijaż. Jednak jego formuła i stosowanie, to wydobywanie ze słoiczka na dłuższą metę jest uciążliwe i mało higieniczne. Emulsja radzi sobie ze zmyciem SPF, ale już z cięższym podkładem jest nieco gorzej. Nie pomaga też intensywny żółty kolor, bo nigdy nie jestem pewna czy podkład jest domyty. Dla mnie raczej jednorazowa przygoda.
    Zalety:
    • nietypowa konsystencja galaretki
    • cytrusowy zapach
    • mała pojemność
    Wady:
    • trzeba go dobrze domyć bo pozostawia dziwną olejową powłokę
    • nie radzi sobie ze zmyciem podkładu
    • mało higieniczne wydobywanie produktu
    MagFifi
    13 października 2023 o 17:31
    Wspaniała konsystencja
    Są na świecie kosmetyki, których stosowanie sprawia mi mega przyjemność i do takich należy ta ,,Witaminowa Galaretka" z kolekcji NORWESKI WIATR Przeznaczona jest do mycia i demakijażu twarzy dla każdego rodzaju cery. Ja mam mieszaną z skłonnością do przesuszania się i świecenia w niektórych miejscach. Jej konsystencja w formie apetycznej galaretki jest bardzo delikatna i skuteczna w działaniu. Samo jej nakładanie jest mega przyjemne i relaksujące. Galaretka szybko uporała się z wszelkimi zanieczyszczeniami, nadmiarem sebum a także sprawdziła się świetnie w demakijażu twarzy. Zawdzięczamy to wyjątkowej formule z naturalnych składników zapewniających antyoksydacyjne działanie, dzięki zimnotłoczonym oleją m.in.jojoba i z rokitnika. Formuła jest na tyle niezwykła że pod wpływem wody zamienia się w emulsję o bialej barwie, która łatwo się spłukuje oraz pozostawia po sobie uczucie idealnej czystości i przyjemnej świeżości. Skóra jest cudownie gadka i miękka w dotyku Pozostaje w dalszym ciągu odpowiednio nawilżona, wiec produkt nie narusze warstwy ochronnej skóry i nie ma tu mowy o efektcie ściągania. Bardzo polubiłam tą galaretkę, bo swoim zapachem mnie relaksuje a skutecznym działaniem, gwarantuje lepsze wchłanianie składników aktywnych z dalszej pielęgnacji. Super produkt w drugim etapie oczyszczania twarzy i nawet wydajny. Opakowanie to szklany słoiczek z czytelną etykietą i ładną szatą graficzną
    Zalety:
    • Czysta skóra bez efektu ściągania
    • Nawilżona
    • Odświeżona
    • Elastyczna
    • Miękka i gładka
    • Miła konsystencja
    • Fajna w skladzie formuła
    • Opakowanie ok
    Pulpix
    24 września 2023 o 13:32
    Fajna konsystencja
    Używałam na pierwszy etap mycia i do demakijażu. Świetna konsystencja i przepiękny zapach. Ładnie się emulguje i delikatnie oczyszcza. Co do zmywania makijażu - ma lekko problem z wodoodpornym tuszem. Trzeba niestety tej galaretki trochę nabrać, przez co niestety produkt jest mało wydajny, a szkoda. Duży plus za inwencję twórczą, ale produkt jak dla mnie wymaga dopracowania.
    • skład
    • do zmywania SPF się nadaje
    Wady:
    • ma problem z domyciem makijażu
    • mało wydajny
  • 1 sierpnia 2023 o 17:53
    Delikatnie i szybko oczyszcza
    To moje drugie opakowanie tej galaretki, przy mojej suchej skórze świetnie się sprawdza. Ma szklany ładny słoiczek, ale trzeba uważać by nie dostała się do niego woda, gdyż zemulguje. Ma bardzo przyjemny cytrusowy zapach, a po nałożeniu na twarz, aż ma się ochotę zrobić masaż. Po zetknięciu z wodą emulguje. Mam wrażenie że pozostawia delikatną warstwę nawilżenia, jednak ja stosuję wieloetapowe oczyszczanie. Nie szczypie w oczy. Skóra po niej jest przyjemnie nawilżona i ładnie oczyszczona.