Emulsje, esencje i boostery

hairstore.pl
Korres Golden Krocus

• 19 lipca 2019 o 10:52
    ZŁOTO ZIEMI
    Złoto ziemi, tak nazywana jest najcenniejsza roślina w przyrodzie - kwiat szafranu, znany jako krokus. To niepowtarzalny kwiat z piękną historią i silną mocą antyoksydacyjną ukrytą w czerwonych stygmatach. KORRES Golden Krokus Elixir Młodości z szafranem jest umieszczone w przepieknej pozłacanej butelecce z pepitką. złotko na butelce przepieknie się mieni, jest lekko przezroczystę co pozwala nam na orientację zużycia, jak i chroni produkt przed słonecznymi promieniami. Pepitka jest wygodna, i trwała, główka anti trochę sie nie pokruszyła czy zaczeła odklejać od zakretki. Opakowanie przypomina trochę styl Versace. KORRES wykorzystał moc tej cennej przyprawy w nowym Eliksirze Młodości Golden Krocus – tworząc rewolucyjną formułę, która ma za zadanie wyraźnie zwalczać wszelkie oznaki starzenia się skóry. Innowacyjny eliksir łączy ekstrakt z jednodniowego szafranu o maksymalnej sile działania antyoksydacyjnego z beta-glukanami, peptydami i aminokwasami. Co daje możliwości rozjaśnienia i roświetlenia cery. Producent zapewnia że nadaje się do każdego week do każdego rodzaju skóry. Ja posiadam dojrzała wrażliwą, sprawdza się idealnie. Zaskoczył mnie fakt że moje przeparwienia również żaczeły blednąć, nie znikneły w całości ale jest widoczne rozjaśnienie. Producent pisze że wystarczy użyć kilku złotych kropli rano i wieczorem przed innymi produktami pielęgnacyjnymi aby cieszyć się młodą, promienną skórą przez lata. Używałam głownie wieczorem, z rana zabardzo czasu nie ma, zauważyłam ujędrnienie skórę, poprawia jej elastyczność i strukturę, zmniejszenie zmarszczek oraz rozjaśnienie cerę jak i przebarwien. Cena jest wysoka, polecam głownie osobom z dojrzała cerą, przy takich efektach, jest wart swojej ceny. Dużym plusem jest wydajność, posiadam produkt już miesiąc, dochodzę do połowy buteleczki, przy codziennym użytkowaniu.