Wody perfumowane damskie

Hugo Boss Boss Essence de Femme EDP

Hugo Boss Boss Essence de Femme woda perfumowana 50 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

_Pixie_
    8 stycznia 2017 o 13:35
    Elegancki ale lekki
    To zdecydowanie mój ulubiony zapach na wyjście. Nie jest przytłaczający, ale zwraca uwagę, czuje się w nim atrakcyjnie. Początkowo jest dość intensywny potem nieco się wtapia - co lubię, bo czuję się bardziej naturalnie. Na mojej skórze i ubraniach trzyma się długo - czuć go nawet następnego dnia.
    • Flakon
    W perfumerii
    Katefit
    19 lipca 2013 o 14:46
    kwiatowo-owocowy, a potem white\'owo kwiatowy
    Zapach długotrwały, 8 godzin co najmniej trzyma. Łagodnieje po pól godzinie. Miałam Femme Hugo Boss kiedyś, wiec essence femme powinna byc intensywną wersja tamtego pierwszego. Ale nie jest, na początku morela z lilia, półowocowy zapach, potem bardziej białe kwiaty jaśmin, niby czarna porzeczka tam jest, ale słabo to wyczuwam. Ogólnie kwiatowy po czasie. Nie ma tu uwodzenia czy seksapilu, taki poprawny przyjemny. Przynajmniej na mojej skórze. Testuje w letnim miesiącu. Wolę zapachy w stylu Poeme czy Palazzo czy nawet Sicily.
  • 15 kwietnia 2012 o 20:41
    bardzo lubiłam kiedyś
    Z moją skórą reaguje wspaniale. Zapach jest piękny, bo nieprzesłodzony. Bardzo go lubię, wręcz poprawia mi nastrój. Jego trwałość również niesamowicie mnie zadziwia. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby „wywietrzał”, nawet po całej nocy. Zapomniana apaszka, którą tylko raz założyłam, po dwóch miesiącach wciąż dość intensywnie pachniała (a miałam ją na sobie tylko raz i spryskałam jedynie skórę, a nie samą apaszkę) Wydajność ogromna, ale ponadto nie stosuję tego zapachu codziennie i raczej tylko późnymi popołudniami, wieczorami. Długo zachowuje właściwości, ale zapachy zawsze trzymam w oryginalnych pudełeczkach, w szafie. Buteleczka jest bardzo ładna i trwała. (upadała mi wielokrotnie) Edytuję [21.07.2013] Tak było dawniej... Miałam całkiem długą przerwę od tego zapachu i sądziłam, że znów do niego powrócę, ale przekonałam się, że albo zmieniły sie moje gusta, albo po prostu coś się zmieniło z moja skórą (?) i przez to zapach rozwija się zupełnie inaczej (a właściwie się nie rozwija). Obecnie także bardzo szybko przestaję go czuć na swojej skórze. Teraz nie czuję już jego wielowymiarowości. Zapach nie ewoluuje na mnie tak jak dawniej. Czuję jedynie miód, miód, miód i jeszcze raz miód. (nie wiem skąd ten miód, ale tak to czuję) Cały czas (choć dośc krótki, w porównaniu z moimi wcześniejszymi doznaniami) to samo! Dziwną słodycz, zabarwioną lekką goryczką, która może nie jest nieprzyjemna, ale lekko mnie jednak mdli po dłuższym czasie. Zdecydownie nie jest to więc już moje KWC. Z żalem, ale odejmuję gwiazdkę. Zastanawiam się, czy jakiekolwiek znaczenie może mieć to, że poprzednio zapach kupiony był zagranicą, a teraz w Polsce... Używam tego produktu od: prawie trzech lat Ilość zużytych opakowań: jedno (50 ml)
  • 11 września 2011 o 9:08
    Paskudztwo!
    Bossy nie są dla mnie. Paskudny, kwiatowy, wwiercający się w dziurki zapach. Chemiczny, coś na kształt Avonu. Mamy tu dużą porcję lilii wymieszanej z frezją plus delikatną nutkę cytrusów. No kompletnie nie mój. Może gdyby miał ciut więcej słodyczy? Trwałośc też nie zachwyca - 2,5 h. Buteleczka ładna. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbka 2 ml
  • 15 grudnia 2010 o 9:19
    Ładny. I to wszystko.
    Jest ładny. Ale taki zwykły, kwiaty i dużo cytrusów. Używałam go przez pół roku i czekałam kiedy się skończy. Nie było w nim nic porywającego, nadzwyczajnego. Kiedy rozwinął się na skórze było trochę ciekawiej, ale niestety zapach szybko się ulatnia więc i te ciepłe nuty szybko uleciały. Tragiczna nietrwałość, ale podobno wszystkie "BOSSY" tak mają. Używam tego produktu od: Pół roku Ilość zużytych opakowań: 50ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie