Wody perfumowane damskie

Hugo Boss Boss Nuit pour Femme EDP

Hugo Boss Nuit
Sephora
Hugo Boss - Boss Nuit - Woda Perfumowana - Atomizer 30 Ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 maja 2023 o 13:29
    Mała czarna...
    Moja pierwsza styczność z tymi perfumami była kilka lat temu, gdy koleżanka mi je pokazała podczas wyjazdu. Od razu wiedzialam, że muszę je mieć w swojej kosmetyczce i od tamtej pory - zawsze je mam Nie pamiętam ile flakonów już zużyłam - na pewno dużo! Delikatne drzewo sandałowe, połączone z białymi kwiatami, jaśminem, tworzy piękny, elegancki zapach, idealny na wieczór, lub do pracy (raczej jesienią/zimą). Jednocześnie utrzymuje się na prawdę bardzo długo (na szaliku czułam nawet po kilku tygodniach). Jest to bezpieczny zakup, ponieważ zapach ten odpowiada na prawdę wielu kobietom.
    Zalety:
    • delikatny, elegancki zapach
    • przystępna cena
    • elegancki flakon
  • 17 kwietnia 2023 o 18:04
    Grzeczny
    Kupiłam sobie do pracy, bo szkoda mi codziennie pryskać się moimi drogimi perfumami. I niestety czuć różnicę. W mojej ocenie nie zaoszczędziłam, a straciłam. Wodę wypsikam do końca, ale już nigdy do niej nie wrócę. Zapach jest tak kiepskiej trwałości, że normalnie gul mi skacze. Po pół godziny praktycznie nic nie czuć. Używam go w tempie ekspresowym, bo muszę go dużo aplikować, więc niedługo flakon 75ml się skończy. Perfumy same w sobie są ładne, delikatne, pudrowe, kwiatowo-mydlane. Trochę przypominają mi klasykę od Lacosty. Są bliskoskórne. Szybko wietrzeją. Od początku do końca pachną tak samo. Nic tu się nie dzieje.
  • 3 kwietnia 2023 o 16:14
    Używam odkąd pamiętam!
    To na pewno są perfumy z klasą! Używam właśnie tego zapachu odkąd pamiętam. Nie potrafię przestawić się na inny... Hugo Boss Nuit Pour Femme zachwyciły mnie klasycznie pięknym flakonem oraz zamkniętym w nim zapachu. Są zmysłowe, subtelne, takie płynne szczęście z nutką tajemniczości oraz uwodzicielskości. Delikatne kwiaty jaśminu w połączeniu z drzewem sandałowym - kompozycja idealna. Wiele osób niejednokrotnie pytało mnie co to za zapach, rzuca on się zawsze i uwodzi niesamowicie. Wiele dziewczyn nim zaraziłam. :) Mają one ponoć symbolizować małą czarną, i tez takie są te perfumy. Uwodzące, seksowne, ciepłe, zmysłowe!Zapach ekskluzywny, elegancki. Jak dla mnie bardzo trwałe. Polecam z całego serca każdej kobiecie bez względu na wiek.
  • 8 lipca 2022 o 13:57
    Delikatne perfumy
    Nie jest to zapach wieczorowy jak można sugerować po nazwie "Nuit" czyli noc. Perfumy są bardzo subtelne i dyskretne, prawie niewyczuwalne. Po 4 godzinach nie czuć ich na skórze, a jedynie delikatnie na ubraniach. Na włosach przetrwają o wiele dłużej. Mogą odpowiadać kobietom, którym perfumy przeszkadzają itp. Zapach nie jest intensywny. Z początku jest świeżo-brzoswiniowy, później staje się kremowy, pudrowo-kwiatowy z wyczuwalnym drzewem sandałowym. Wydaje się ładny, grzeczny i elegancki. Na każdą okazję, dla każdej grupy wiekowej, bardzo neutralny, uniwersalny, "biurowy". Nie jest zły czy brzydki, ale dla mnie trochę nijaki. Polecam dla osób które dopiero zaczynają interesować się perfumami, nie znają zbyt wielu zapachów, do biura/szkoły. Będą pasować na każdą porę roku, na dzień i na wieczór. Używałam też latem i nie męczą.
    Zalety:
    • klasyczny i elegancki zapach z nutą drzewa sandałowego
    • uniwersalny na każdą okazję i porę roku
    • ładny flakon
    Wady:
    • słaba trwałość
    Iccgk
    2 marca 2022 o 13:21
    Bardzo eleganckie i kobiece
    Perfumy dostałam w prezencie, który bardzo mi się spodobał - zapach okazał się bardzo trafny. Jest to bardzo intensywny, wyrazisty, a mimo to delikatny zapach - kwiatowy, lekko drzewny. Bardzo mi się podoba, pasuje zarówno na wielkie wyjście jak i na codzień. Opakowanie bardzo klasyczne, eleganckie i minimalistyczne - czarno złote. Bardzo polecam:)

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie