Wody perfumowane damskie

Hugo Boss The Scent for Her Woda perfumowana dla kobiet 30 ml
notino.pl
Hugo Boss Boss The Scent woda perfumowana 50ml
HUGO BOSS The Scent For Her Woda Perfumowana dla Kobiet 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

magjec
    12 kwietnia 2025 o 9:38
    Subtelna słodycz, która zostaje na długo
    Boss The Scent For Her to zapach, który skradł moje serce od pierwszego użycia. Słodki, delikatny, dziewczęcy – idealny dla kobiet, które kochają subtelne, ale wyraziste kompozycje. Dostałam go od męża na urodziny i od tamtej pory to jeden z moich ulubieńców. Sprawdza się szczególnie dobrze wiosną – jest lekki, świeży, otulający, idealny na co dzień i na wyjątkowe chwile. Zapach utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie tracąc przy tym swojej urody. Zdecydowanie polecam go każdej kobiecie, która szuka zapachu romantycznego, lekkiego i przyjemnego – takiego, który po prostu poprawia nastrój.
    Zalety:
    • Słodki, dziewczęcy zapach – subtelny i romantyczny.
    • Doskonała trwałość – wyczuwalny przez cały dzień.
    • Idealny na wiosnę – lekki, świeży, pasuje do ciepłych, słonecznych dni.
    Wady:
    • Może być zbyt delikatny dla osób szukających mocnych, wieczorowych perfum.
    Bpjvx
    7 grudnia 2024 o 20:25
    Cudowny kobiecy zapach
    Jest to mój drugi flakon. Zapach słodki, ale nie przesadny, kwiatowy i kobiecy. Nadaje się na każdą okazję, na co dzień jak i ja wieczorne wyjścia. Piękny elegancki flakon, ale żeby nie było za dobrze to niestety, ale trwałość nie jest za dobra, szkoda, bo naprawdę uzależniający zapach
  • 15 maja 2024 o 14:33
    Słodki podwieczorek
    Dla mnie jeden z przyjemniejszych zapachów od HUGO BOSS. Zapach jest bardzo owocowy, a przeważnie czuć brzoskwinię. Dla młodych dziewczyn zapach w sam raz. Uważam, że jest odpowiedni i do pracy, szkoły, a nawet na wieczór. Jedynym minusem jest jego trwałość. Niestety, w tym kryterium znajduje się na dole listy. A SZKODA. Sam flakon prezentuje się na prawdę elegancko i ślicznie wygląda na półce z innymi perfumami. Ogromną zaletą jest również fakt, że nie jest to zapach duszący, a niektóre potrafią takie być. W tym przypadku nie ma co się martwić, że przedobrzycie z budowanie m zapachu, czy zacznie was od niego głowa boleć. Mogę śmiało go polecić, bo używam już kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • nie duszący zapach
    • nuty brzoskwini
    Wady:
    • słaba trwałość
  • 18 kwietnia 2024 o 19:36
    Zapach ładny owocowy, słodki lecz mało trwały.
    Od kilku tygodni szukam zapachu dla siebie. Dlatego testuję próbki, które dostaję do zamówień, od koleżanek lub kupuję by przekonać się czy dany zapach jest dla mnie. :) Zapach na skórze przyjemnie pachnie. Otula owocowo słodkim zapachem. Na pierwszy plan czuć słodycz owocu, a z czasem wyczuwalne nuty kakao, czekolady. Rewelacja. Coś innego, zaskakującego. Jestem zadowolona z zapachu, ale nie z trwałości. Połączenie nut zapachowych ciekawe, intrygujące. Jednak zapach w ciągu dnia się szybko ulatnia. Jest ledwo wyczuwalny. A kupując perfum z tzw wyższej półki oczekuję dłuższej trwałości, bym nie potrzebowała pod koniec dnia/pracy ponownie używać perfum. Próbkę zużyłam z ochotą jednak pełnowymiarowego produktu raczej nie kupię.
    Zalety:
    • Przyjemny intrygujący słodko owocowy zapach
  • 1 sierpnia 2023 o 1:29
    Lekki owocowy zapach
    Używa od:próbka
    Zapach bardzo lekki dla mnie za mało wyczuwalny i taki nijaki, czegoś tu brakuje, nie zaskakują . Mam wrażenie jakbym pachniała po jakimś czasie delicjami. Nie jestem przekonana do tego zapachu. Bardzo słodkie , typowo letnie , nadające się na sezon letni chyba najlepiej i zdecydowanie w ciągu dnia warto ich użyć. Wyczuwalna jest brzoskwinia którą akurat lubię w perfumach ale niestety zapach bardzo szybko sie ulatnia , jest nietrwały jak na wode perfumowaną . Miałam próbkę całe szczęście bo nie zdecydowałabym sie na pełnowymiarowy produkt .
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie