Wody perfumowane damskie

Hugo Boss Boss Nuit pour Femme Intense EDP

Hugo Boss Nuit Pour Femme Intense Woda perfumowana 50ml

• 22 czerwca 2024 o 13:04
    Piękny zapach, jeden z ulubionych
    Kwiatowy delikatny zapach, który ma zmysłowy akcent. Zapach jest owocowo-kwiatowy. Perfum sprawdza idealnie się na wieczór, a sam zapach utrzymuje się długo. Zapach otrzymałam w prezencie i od razu się zakochałam. Polecam każdej, która chce pachnieć kobieco.
  • 7 marca 2024 o 22:43
    Bardzo przyjemny
    Po pierwsze opakowanie: Przepiękny flakon, który przyciąga wzrok! Zapach ma dosyć duża cenę, ale można zakupić go na promocji w bardzo korzystnej cenie. Niezwykle elegancki, przyjemny pasujący na dzień jak i na wieczór - bardzo długo utrzymuje się na skórze. Zapach słodki, niezwykle kobiecy !
  • 7 marca 2024 o 22:34
    Piękny i zmysłowy zapach
    Kolejny z moich ulubieńców, w pięknym i eleganckim flakoniku. Jest to cudowny, zmysłowy zapach, czuć drzewo sandałowe, w ogóle taki drzewny i wydaje mi się odrobinę pachnie przyprawami. Idealny na wieczór, na randkę. Niestety nie jest jakiś szczególnie trwały,wydaje mi się, że nie utrzymuje się cały dzień ten zapach.
    Zalety:
    Wady:
    • Średnio trwały
  • 20 grudnia 2020 o 13:27
    Piękny zapach
    Boss Nuit to jeden z zapachów, który odkupuję co jakiś czas, żeby zawsze mieć go w kolekcji. Zaczęło się od flakonu 30 ml, teraz kupuję już zawsze 75 ml (nie wiem, czy można dostać większy), bo wiem, że on mi po prostu pasuje. Nie umiem opowiadać o nutach zapachowych, ale te perfumy mają w sobie coś ciężkiego, a jednoczesnie nadają się na codzień. Otulają, ale jednocześnie zawierają taką drapieżność, projekcja powiedziałabym że jest dobra. Nie jest to zapach z ogonem, ale inni czują go na mnie, mimo tego, że nie psikam dużo. Trzyma się cały dzień, chociaż pod koniec dnia oczywiście jest już słabiej wyczuwalny. Butelka bardzo dobrze oddaje to, co jest wewnatrz, czyli taką wysmakowaną cięższą elegancję. Nie powiem, że to jest zapach na wieczór, bo ja perfumy noszę wtedy, kiedy mam na to ochotę na dany zapach i nie patrzę na porę dnia. Nie jest to też aromat świeży, cytrusowy, tylko taki zgaszony, słumiony (jeju, jak bardzo NIE umiem opisywać zapachów:DDD). Dla mnie jest super. Do tego zaliczam go do kategorii bezpiecznych, nie zmienia się mocno w ciągu dnia, tylko delikatnie, także jak psikam go rano, to wiem, że ten aromat pozostanie mniej więcej taki sam (a niektóre perfumy przecież bardzo się zmieniają kiedy poszczególne akordy się rozwijają).
  • 2 lipca 2020 o 16:06
    Świetny!
    Cudowny zapach odkryty parę lat temu Nietuzinkowy, taki jaki szukałam, niepowtarzalny i trudno opisywalny Jest elegancki, ale jednocześnie pasuje na co dzień Bardzo kobiecy i często chwalony, nie da się przejść obok niego niezauważonym, bo wyróżnia się mocno na tle kwiatowych i płytkich zapachów piękna, elegancka buteleczka z kryształowym korkiem, minus jest taki, że jest nieprzejrzysta i trudno stwierdzić ubytek perfum. Cena dosyć wysoka, ale czasami można dostać na promocji i wtedy chętnie kupuję.
    Zalety:
    • butelka nietuzinkowość
    Wady:
    • nieprzejrzystość butelki
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie