Wody perfumowane damskie

Hugo Hugo Boss Woman Extreme 75ml woda perfumowana

Klosowe
    17 listopada 2024 o 11:25
    Wygodne
    Wygodna butelka. Perfumy są słodkie ale nie mdlące, dość wyraziste. Pięknie pachną owocami i kwiatami. Zapach utrzymuje się długo i nie jest przytłaczający. Dobre na codzień jak i na specjalne okazje. Wydajne.
    gosik79
    15 maja 2024 o 5:15
    Lubię go
    Kupiłam go sobie sama, szukałam czegoś, co lekko przełamie moje zwykłe, kwiatowe wybory. Nie, nie wąchałam go w perfumerii przed zakupem:), poszłam na żywioł, jedynie czytając opinie i patrząc na nuty zapachowe. Nie zawiodłam się, jest dokładnie taki, jak lubię podczas wakacji, kwiatowy i lekki, ale przełamuje te nuty lekką wonią owoców, wkradającą się między te kwiatowe wonie. Jest uroczo i bardzo kobieco, idealny do zwiewnych sukienek, które tak lubię nosić podczas gorącej pory roku. Nie jest tytanem trwałości, ale też nie niknie szybko po nałożeniu. Polecam.
    W perfumerii
  • 1 marca 2024 o 12:00
    Świetny zapach
    Woda perfumowana marki hugo boss jest zapachem owocowo-kwiatowym z delikatną dominacją zapachów owocowych, malinowych, bardzo świeżych a zarazem delikatnych i bardzo kobiecych. Zapach sprawdzi się zarówno do wyjść wieczorowych jak i do stosowania na co dzień ,zapach dopasowuje się do okazji. Perfumy nie przytłaczają, są dość lekkie, bardzo przyjemne, nie są duszące. Trwałość produkt to strzał w 10 ! Bez problemu utrzymuje się przez cały dzień, wyczuwalna jest non stop, perfekcja. Wizualnie prezentuje się bardzo ładnie, elegancja i prostota, woda w delikatnie różowym kolorze i w dodatku butelka z różowym nadrukiem, bajka. Godny polecenia produkt, u mnie sprawdza się wyśmienicie. Produkt otrzymałam w prezencie, jestem w 100% zadowolona.
  • 7 września 2023 o 13:24
    Przyjemny zapach
    Perfum owocowo- kwiatowy, lekki, przyjemny zapach na codzień. Mnie zachwyca, sprawdza się świetnie latem, bo zapach nie jest ciężki i duszący. Trwałość myślę, że jest wystarczająca. Opakowanie ma świetne, przezroczysty, okrągły flakon z różową zawartością, bez problemu widać ile pozostało nam jeszcze produktu. Sięgnę na pewno jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • Lekkość
    • Opakowanie z widoczna zawartością
    W perfumerii
  • 5 września 2023 o 19:28
    Letniaczek sredniaczek
    Spoczko zapaszek na lato lub wiosnę ale zdecydowanie na dzień gdyż zapach nie jest zbyt intensywny także dla tych których razi mocny zapach ten się sprawdzi idealnie natomiast dla tych lubiących mocniejsze zapachy na wieczór - niekoniecznie. Sam zapach bardzo przyjemny , kwiatowo-owocowy moje ulubione połączenie kwiatów bzu i cytrusów No uwielbiam i tu hugo mnie zdecydowanie nie zawiódł natomiast trwałość również mogłaby być dłuższa. Buteleczka skromna acz delikatna i „ładna”. Nie wiem czy będę wracac.
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie