Wody perfumowane damskie

Hugo Boss Alive woda perfumowana 30ml
E-Glamour.pl
Hugo Boss Alive woda perfumowana 30ml
Sephora
Hugo Boss - Boss Alive - Woda Perfumowana - Hugo Boss Hugo Boss Edp 30ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 marca 2024 o 14:33
    Alive
    Boss Alive Perfumy w typie Good Girl Carolina Herrera. Słodkie, drzewne, kobiece. Przepełnione nostalgią, zadumą, trochę tajemnicze. Dostrzegam w nich drugie dno. Przywołują dobre wspomnienia. Wąchając wyobrażam sobie zachód słońca. Oczy wpatrzone w ostatnie promyki docierające do Ziemi. Skupiają się co raz bardziej na słońcu a myśli odlatują do przeszłości, plącząc się po zamyślonej głowie chcą obudzić wyjątkowe wspomnienie i wywołać łzę szczęścia. Zawsze ilekroć czuję ten zapach momentalnie w głowie słyszę piosenkę "By coś zostało z tych dni" - Jarockiej. Po pierwszym psiku czuję czarną porzeczkę i wanilię. Po chwili do głosu dochodzi śliwka, która na mnie wybrzmiewa męsko. Później robi się waniliowo i drzewne. Delikatne kwaśne jabłko, które ktoś chwilę temu wyciągnął z piekarnika. Nie jest ono rozprażone, tylko delikatnie podgrzane. A później zostaje już tylko delikatny oddech nut oliwnych i drzewnych. Trwałość: dobra Projekcja: dobra
  • 6 lutego 2024 o 12:21
    Kobiecy, elegancki i zwysłowy
    Nie jestem fanką mdłych zapachów, a ten mimo występującej słodyczy bardzo mi się podoba. Może to kwestia przełamania zapachu kwaskowatością, a może po prostu dobra kompozycja. Nie czuję w nich żadnej przewodniej nuty opisanej przez producenta (śliwka, cynamon, czarna porzeczka). Jednak całość komponuje się wg mnie idealnie. Dostaje wiele komplementów, gdy mam je na sobie i jest to dla mnie strzał w 10. Pasują zarówno na dzień jak i na wieczór latem jak i zimą. Są bardzo trwałe i w dobrej cenie.
  • 3 września 2023 o 9:43
    Najlepszy na wiosnę/lato
    To jest absolutnie wspaniały zapach, który od momentu pierwszego psiknięcia stał się moim ulubionym. Na początek, chciałabym wspomnieć o opakowaniu - eleganckie, minimalistyczne, i naprawdę lśniące. To już na pierwszy rzut oka daje znak, że to będzie coś wyjątkowego. Co do samego zapachu, jest on zmysłowy i pełen elegancji. W głowie jest wyraźna nuta świeżego jabłka i czarnej porzeczki, która nadaje mu delikatnego owocowego charakteru. Kiedy zapach rozwija się na skórze, wyczuwam nuty jaśminu sambac, które nadają mu kobiecy, kwiatowy akcent. Ale to, co naprawdę mi się podoba, to baza tego zapachu, która składa się z paczuli, cedru i drzewa sandałowego. To te nuty nadają Boss Alive głębi i trwałości. Ten zapach jest naprawdę trwały, co oznacza, że mogę go nosić przez cały dzień, a on nadal utrzymuje się na mojej skórze. To sprawia, że czuję się pewnie i zmysłowo, niezależnie od okazji. Boss Alive Eau de Parfum to zapach, który idealnie pasuje zarówno do codziennych sytuacji, jak i specjalnych okazji. Jest delikatny, ale jednocześnie z charakterem, co go wyróżnia. To naprawdę zapach, który sprawia, że czuję się "żywa" i pełna energii. Polecam go każdej kobiecie, która szuka eleganckiego i trwałego zapachu.
  • 31 lipca 2023 o 15:40
    Do zakochania od pierwszego powąchania
    Kobiece delikatne perfumy z nutami jabłka , porzeczki , cynamonu , kwiat jaśminu , wanilia . Perfum,y z grupy owocowe , drzewne bardzo aromatyczne pozostawiają na skórze romantyczną woń na długi czas. Eleganckie opakowanie stanowi odwzorowanie z kolekcji klejnotów projektantki biżuterii Amelie Riech. Idealne dla kobiety romantycznej , zapach bardzo gustowny ja używam na codzień . Na przód zapachu wysuwa się zapach wanilii więc bedą to lekko słodkawe perfumy . Zapach utrzymuje się w miarę długo chociaż mogło by być to dłużej .
    Zalety:
    • intensywność
    • elegancki flakonik
  • 2 lipca 2023 o 15:31
    Jestem super zadowolona z tego zakupu!
    Zapach jest bardzo fajny. Słodki ale nie przytłaczający. Bardzo owocowe. Z wyczuwalną wanilią i jabłkiem. Bardzo fajny na co dzień i super na lato. Bardzo mi się podoba. I podoba się też mojemu mężowi, co ważne dla mnie. Flakonik jest super prosty i elegancki. Jest to szklany kwadracik ze złotą obwódką. Korek jest złoty i przyjemnie ciężki w dłoni. Perfumy mają piękny brzoskwiniowy odcień. Zapach jest trwały i wyczuwalny na skórze. Ku mojej wielkiej radości jest to woda perfumowana, a nie toaletowa, stąd lepsza jakość i trwałość. Jestem super zadowolona z tego zakupu!
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie