Wody toaletowe damskie

Antonio Banderas Her Golden Secret EDT

Antonio Banderas The Golden Secret Woman

• 3 marca 2025 o 19:04
    Mój numer jeden!
    Zapach przepiękny. Spodobał mi się kształt butelki, dobrze się go trzyma. Opakowanie w złotym kolorze, wyglądają ekskluzywne. Mieszka kwiatów w połączeniu z orientem jest cudowne . Moje odkrycie a zarazem nr 1 wśród perfum. Wyjątkowy na każde wyjście te małe i te duże. Zapach jest długotrwały, nie traci na wartości.
    Kaisja
    1 lutego 2024 o 0:16
    Pan Antonio Banderas ma świetny gust; perfumy to wspaniała alternatywa dla kosztownych klasyków – o ile lubi się zapach gardenii
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ja gardenii szczególnie nie lubię, więc nie całkiem jestem obiektywna oceniając tę kompozycję, ale perfumy zasługują na całkiem sporo komplementów, i naprawdę mocne 4 gwiazdki w ocenie. Przede wszystkim ze swoimi akordami białych kwiatów, owocowym, waniliowym, słodkim, cytrusowym i pudrowym pachną – klaszycznie, wdzięcznie i elegancko, mogąc z powodzeniem uchodzić za niszową, kosztowną kompozycję, natomiast nuta gardenii z serca zapachu wyróżnia się na tle przyjemnych owoców i kwiatów w zasadzie przez całą projekcję, i stąd wymaga szczególnej wzmianki w opinii. O klasycznym charakterze perfum świadczy też wyjątkowo udany, jak na produkt celebrycki – flakonik. Bardzo ładny i zgrabnie łączący klasykę z nowoczesnością, ozdobiony frymuśną zawieszką-kluczykiem, przy zachowaniu prostoty formy o zaokrąglonych liniach, dzięki czemu buteleczka może śmiało, tak jak i zawartość, uchodzić za rzecz elegancką i niszową. Miłośniczkom gardenii w "złocistej", eleganckiej i zmysłowej oprawie brzoskwini, kwiatu pomarańczy, jabłka, mandarynki, bergamotki i czarnej porzeczki, na bazie waniliii, fasolki tonki, piżma, paczuli i cedru – polecam perfumy gorąco.
    Zalety:
    • kompozycja – udany klasyk wśród perfum celebryckich, w niczym nie ustępujący "złocistym" klasykom kosztownym – o akordach białych kwiatów, owocowym, waniliowym, słodkim, cytrusowym i pudrowym – z wyróżniającą się nutą gardenii;
    • trwałość – dość dobra;
    • projekcja – dobra – perfumy pachna naprawdę pięknymi, klasycznymi nutami z jedną wyjątkowo się wyróżniającą przez cały czas - gardenii;
    • flakonik – ładny, mogący świadczyć o ekskluzywnej zawartości – elegancka, zaokrąglona, szklana forma, łącząca styl retro z nowoczesnością, z fikuśną ozdobą – dyskretną zawieszką-kluczykiem;
    • cena – w miarę przystępna – zwłaszcza w porównaniu z bardzo drogimi perfumami, z którymi ta kompozycja może śmiało konkurować
    Wady:
    • brak wad
    W perfumerii
    Summer
    14 listopada 2022 o 15:48
    Nie moja bajka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    To jest taki rodzaj perfum, których po prostu nie lubię: słodkich, ciężkich, duszących. Zdecydowanie zimowo-wieczorowy zapach. Ja takie wonie odbieram jako tandetne i krzykliwe, ale wiem, że niektórzy bardzo lubią. Mam też wrażenie, że są zupełnie nieoryginalne, przypominają mi chociażby avonowskie "Far Away", ale takich perfum jest sporo. Trwałość jest dobra, wytrzymują spokojnie kilka ładnych godzin, cały czas pachnąc tak samo.
  • 29 grudnia 2020 o 8:05
    fajny zapach, lecz krótkotrwały
    Kwiatowo-orientalny zapach - bardzo faajny, lecz nie utrzymuje się długo na mojej skórze. Elegancji dodaje flakonik, wygląda przy tym na ekskluzywny produkt.
    Zalety:
    • ładny zapach,
    • elegancki flakonik,
    • cena.
    Wady:
    • krótkotrwały zapach.
    Finka2L
    28 lipca 2020 o 22:02
    Jakoś tak mniej słodko panie Banderas
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    W przypadku Her Golden Secret znów mamy do czynienia z zapachem słodkim, ale już nie tak cukierkowym ulepem jak przy Her Secret Desire i Tempation. Złoty jest trochę inny. Wszystko kręci się wokół waniliowej brzoskwini takiej w typie herbaty ice tea oraz jaśminu z gardenią. Nie ma tu typowego cukru w cukrze, aczkolwiek brzoskwinia i kwiaty posłodzono właśnie cukrem waniliowym. Kompozycja jest ciepła, gourmandowa i moim zdaniem najbardziej akceptowalna z pozostałych dwóch które poznałam. Ten zapach już bardziej pasuje mi na większe wyjścia w eleganckiej sukience i starannie ułożonej fryzurze. Wciąż nie ma w nim zaskakującego, nie jest niespotykany i nie chciałabym tak pachnieć, bo wanilia i brzoskwinia to nie są moje klimaty, ale tutaj spojrzę łaskawszym okiem i myślę, że sprezentowałabym flakon komuś kto lubi słodkie acz nie super przesłodzone zapachy
    Zalety:
    • mniej słodki niz reszta zapachów z tej serii
    Wady:
    • trwałość
    • zapach nie w moim guście
    W perfumerii