Wody perfumowane damskie

Escada Celebrate N.O.W. EDP

E-Glamour.pl
ESCADA Celebrate N.O.W. woda perfumowana 80 ml dla kobiet

• 27 stycznia 2024 o 11:43
    pach piękny ale mało trwaly
    Ten perfum kupiłam w naturze jak tylko powąchałam tester, a że akurat były w promocji to postanowiłam je wypróbować. Zapach jest przepiękny orientalno kwiatowy z charakterystyczną dla escady słodkością ale nie nachalna. Nie jest duszący, nie męczy tak jak niektóre kwiatowe zapachy. Niestety nie jest trwały i dość szybko się ulatnia. Występuje w mniejszym i większym wariancie (ja mam akurat wersję 50 ml)więc mimo wszystko warto go wypróbować bo zapach jest obłędny i bardzo świeży i kobiecy. Jest idealny na dzień. Świetnie się sprawdzi w okresie wiosenno-letnim kiedy nie używacie już ciężkich zapachów i potrzebujecie już czegoś lżejszego.
    Zalety:
    • przepiękny kwiatowo-orientalny zapach, z nutka słodkości
    • wydajny
    Wady:
    • zapach niestety dosyć szybko się ulatnia
    iwonab1
    29 stycznia 2021 o 0:10
    Ładny zapach
    Zapach kupiłam w ciemno, miałam nadzieję, że będzie podobny do mojego ulubionego zapachu incredible me którego już nie ma. Na początku nie przypadł mi do gustu, jednak po czasie spodobał mi się jest delikatny i kwiatowy. Ładna dziewczęca i kolorowa buteleczka.Jedynym minusem jest trwałość, już po krótkim czasie wydaje mi się że zapach się ulatnia.
    Zalety:
    • Ładny zapach i opakowanie
    Missy_M
    5 lutego 2019 o 13:56
    Piękny, ale nietrwały
    Co jakiś czas wracam do perfumów Escady - zakochałam się w nich od czasu pierwszego flakonika Sentiment. Zapach naprawdę mnie urzekł, jest słodki, ale nie duszący, bardzo kobiecy. Idealny perfum na co dzień, ale... totalnie nietrwały. Nie czuje go na skórze, nie czuję na ubraniu. Wiele wód toaletowych jest bardziej trwałych. Niestety to dyskwalifikuje w przypadku wody perfumowanej :(
    Zalety:
    Wady:
    • nietrwały
  • 5 października 2018 o 20:52
    Całkowite zaskoczenie
    Escadę kojarzyłam głownie z cukierkowymi, przesłodzonymi zapachami. Powąchałam Celebrate N.O.W. w Douglasie bo skusiła mnie urocza buteleczka i zakochałam się. Zapach całkiem niepasujący do mojego wyobrażenia o tej marce - delikatny, kobiecy, zwiewny - idealny na wiosnę i lato. Minusem jest trwałość - mógłby być lepiej wyczuwalny. Zużyłam 100ml - nie wiem czy kupię ponownie, mam wiele zapachów na swojej liście które chciałabym przetestować :)
  • 15 czerwca 2018 o 18:00
    Duża dawka optymizmu
    Bardzo ładny typowo kwiatowy zapach - który w ogóle nie przypomina mi starszych zapachów Escady. Zapach jest rześki, świeży, kwiatowy (trochę pudrowy ale tylko trochę). Woń tej wody toaletowej jest bardzo trwała i idealnie komponuję się na lato. Butelka jest różowa, prześwitująca i bardzo dziewczęca.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie