Podkłady

By Terry Teint Terribly Densiliss, Wrinkle Control Serum Foundation Podkład ujędrniający i korygujący zmarszczki

thequre
    3 kwietnia 2023 o 17:11
    Tylko dla idealnej skóry... niestety
    Moim podkładem na podium jest Estee Lauder Double Wear, który kocham od lat, ale który nie jest pozbawiony wad. Dlatego od czasu, do czasu, kiedy mnie zaintryguje coś nowego, postanawiam to wypróbować. Tak też było tym razem. Zakupiwszy By Terry za niebotyczna kwotę 400 zł, oczekiwałam niemalże nowej, młodej skóry ;P Niestety podkład jest dla mnie WIELKIM rozczarowaniem!!! Nie mam idealnej cery, gdyż zawsze mam co zakryć: a to jakieś przebarwienie, krostkę, rozszerzone naczynka na skrzydełkach nosa... Podkład ma zero krycia, nie ukryjesz pod nim nic! Jeśli ktoś posiada nieskazitelną skórę, którą potrzebuje tylko wygładzić, to może będzie zadowolony z By Terry, ja niestety nie. Może faktycznie nie wchodzi w zmarszczki, ale za to podkreśla suche skórki (u mnie po kwasach). Ma jeszcze jedną wadę, a mianowicie ściera się. Wystarczy chwila nieuwagi, jakieś przetarcie i podkład schodzi! Mam cerę dojrzałą, mieszaną z tłusta strefa T, suchą i wrażliwą na pozostałej części i choć ten podkład jest dedykowany cerom dojrzałym, to jeszcze powinno być dopisane nieskazitelnym, idealnym..., tylko po co wtedy komuś podkład???
  • 11 grudnia 2020 o 20:05
    Cudo!
    Potwierdzam, skóra dojrzała pokocha ten podkład. Mięciutki, gładziutki, skóra wyglada przepięknie. Testowałam tony innych podkładów, niektóre były kosmicznie drogie, ale żaden tak do końca mnie nie zachwycał. Ten jest po prostu boski. Mam cerę mieszana z tłusta strefa T, wiecznie miałam problem z ogromnym swieceniem tej strefy. A tu takie cudo, ze twarz wyglada jak marzenie i świecenia brak. No coś niesamowitego. Polecam dla kobiet dojrzałych, naprawdę super podkład wart każdej złotówki.
    Zalety:
    • Pięknie wyglada, pięknie pachnie, cudownie się rozprowadza, nie znika z twarzy.
    Wady:
    • Nie ma wad. No może oprócz ceny ????
    kasinaa
    28 listopada 2017 o 12:13
    Cudo i magia dla dojrzałej cery
    To jest moja druga recenzja tego produktu bo pierwsza była średnia a po latach doceniłam ten podkład i pokochałam całym malijazowym sercem. Czyli trzeba się zestarzeć żeby zadziałał produkt który jest dedykowany właśnie w takiej kategorii wiekowej! Konsystencja -idealna, fantastyczna praca z podkladem podczas aplikacji. Najlepiej spisuje sie nakladany palcami, po prostu sunie po skorze jak maselko. Ja niestety nie lubie brudzic sobie rąk wiec "rezygnuje" z lepszego efektu na rzecz dobrego korzystajac z pędzla. Zreszta czego nie uzyjecie bedzie wyglądał jak milion dolcow. Opakowanie i dozowanie jest rowniez na plus, pompka pompuje idealna ilosc produktu: 1,5 pompki to najlepsza ilosc na nasza twarz. Lota zasada i tutaj im mniej tym lepiej. Używam go z pewnością już 3 rok i jest najlepszym z najlepszych , mega , mega wydajny i autentycznie poprawia stan naszej cery. Widać to gołym okiem! Kontakt ze skóra to zmian konsystencji w pianko mus który sam się równo rozprowadza jak słowo daje i zostaje w stanie niezmiennym cały dzień do zmycia makijażu . Nie czuć go na skorE bo jest bardzo lekki czuć za to luksusowy zapach . Wygładza skore i robi z niej pupę niemowlaka , ale uwaga to jest podkład do cer dojrzałych i takie go docenia ! Zero wchodzenia w zmarszczki , pory itd. Tylko piękna zdrowa naturalna cera do zmierzchu Kolor to 7 golden beige -moje spore Zdziwienie to To ze kolor jest dosc jasny. Moj odcien to NC 20/23 wiec murzynka nie jestem a numer 8 lub 8,5 to kolor na lato. Podkład spisuje się idealnie zima i latem, nigdy nie znika i nie brudzi wszystkiego dokola tak jak np Traceless TF Wyglada tak ładnie Ze żal go zmywać wieczorem ! A jak się już zmyje to widać jego super działanie w ciągu dnia. Rewelacja za ogromna cenę Jest wart każdej złotówki bo zawita pielęgnacje która tez działa !
    Zalety:
    • ideal
    Wady:
    • Cena oczywiście