Korektory pod oczy

Estee Lauder Double Wear Waterproof, All Day Extreme Wear Concealer Wodoodporny korektor w płynie

• 3 stycznia 2019 o 17:23
    moze byc
    korektor ma lekką konsystencję, wygląda pod oczami całkiem naturalnie, jest trwały. niestety dla mnie za mało kryje, jego krycie jest najwyzej średnie, potrafi wchodzić w zmarszczki, jest ważny tylko 6 miesiecy po otwarciu, co jak na 15ml jest krótkim okresem czasu plus za duże i funkcjonalne opakowanie
  • 9 lipca 2018 o 12:42
    jeden z lepszych
    Ten korektor jest wart każdej ceny! Bardzo dobrze ukrywa niedoskonałości cery oraz cienie pod oczami. Ma higieniczny aplikator (z małą wadą, o czym później), który pozwala na odpowiednie odmierzenie produktu. Nie migruje, nie oksyduje, wręcz wtapia się w cerę. Nawet przy trzydziestostopniowych upałach daje radę! Odcienie są dobrze wyważone, nie odcinają się, a sam korektor, chociaż jest wodoodporny nie podrażnia cery. Jedynym minusem jest to, że przy nakładaniu można przedobrzyć i początkowo nałożyć zbyt dużą ilość produktu, jednak nie odejmuję za to gwiazdki. Po prostu lepiej nałożyć mniej niż więcej.
    Pani_D
    24 maja 2018 o 20:12
    Naprawdę lekki
    Korektor jest naprawdę lekki, nie tworzy skorupy tak jak to robią inne korektory. Nie wchodzi w linie ani nie tworzy zmarszczek. Wygląda naprawdę naturalnie. Dla mnie kryje wystarczająco ale zaznaczę że nie mam problemów z workami czy cieniami pod oczy. Szybko zastyga i utrzymuje się naprawdę dobrze ( oczywiście przypudrowany ). Po calym dniu mam tylko lekko zetarte koło nosa poniewaz w tym miejscu mam problematyczna cerę - przetluszczajacą z rozszezonymi porami. Korektor jest matowy, nie posiada jakichkolwiek drobinek. Nie wysusza mi skóry pod oczami. Opakowanie również na plus ponieważ można je przeciąć na pół i wydobyc resztki produktu. Minusem jest dostępność kolorów. W Sephorze i Douglasie są dostępne raptem dwa kolory które są zbyt jasne dla mojej opalonej cery. Odcień 1W Light jest naprawdę jasny i chodź powinien wpadac w żółć na mojej cerze utlenia się na różowo. Odcien 2W Light\Medium ( który jest niedostępny w Polsce, kupilam go w Anglii ) jest żółto-pomarańczowy i dla mnie jest idealnym kolorkiem. Podsumowując : korektor tak jak obiecuje producent jest długotrwaly i wodoodporny ale jednocześnie lekki i wygląda naturalnie. Nie spodziewalam się że tak trwały korektor może byc tez tak lekki.
  • 20 listopada 2017 o 23:18
    Super
    Jak do tej pory nie zawiodłam się na marce Estee Lauder. Może dlatego ze rozważnie dobieram produkty ze względu na wysoką cenę ale jakość tej firmy jest na wysokim poziomie tak czy inaczej. Z tego korektora jestem zadowolona w 90%. Mam kolor 1W czyli jasny, żółty odcień który dobrze niweluje zasinienia. Kupiłam go głównie z myślą właśnie o okolicy pod oczami ponieważ mam cienką skórę i wszystkie ciężkie, mocno kryjące korektory bardzo mnie postarzają. Ten korektor ma lekką, lejącą konsystencję (jeśli porównamy go do np. NARSa lub Pro Longwear'a) dzięki czemu po nałożeniu na cienką skórę daje ładny naturalny efekt. Skóra wygląda jakby była taka ładna a nie jakby był na niej korektor. Kolejną zaletą jest trwałość, czyli jak na DW przystało jest nie do zdarcia. Jeśli chodzi o minusy to jego krycie jest niewystarczające nawet przy moich średnich cieniach, czyli ktoś z większymi zasinieniami raczej nie będzie zadowolony. Dokładam sobie kropelkę Narsa w miejscu gdzie jest największe zasinienie i dzięki temu mam wszystko przykryte a zarazem bardzo naturalny lekki wygląd skóry pod okiem. Kolejny plus to opakowanie. Ładne i nie musimy brudzić produktu palcami podczas nakładania. Niestety cena nie należy do najbardziej przystępnych ale wiem że płacę za super jakość więc przeboleje i kupię na pewno jeszcze nie raz. Ogólnie jestem bardzo na tak!