Korektory pod oczy

Rimmel The Multi-Tasker Concealer korektor w płynie 048 Vanilla 10ml
Rimmel The Multi-Tasker Concealer korektor w płynie 048 Vanilla 10ml
Bodyland.pl
Rimmel MULTI-TASKER KOREKTOR DO TWARZY 020 3616301273127

Nasi użytkownicy zostawili 524 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 16:19
    Korektor, który faktycznie robi wszystko
    Korektor Rimmel Multi-Tasker kupiłam z myślą o uniwersalnym produkcie, który poradzi sobie zarówno z cieniami pod oczami, jak i punktowym maskowaniem niedoskonałości. Używam go od ponad miesiąca i zdążyłam dobrze go przetestować w różnych warunkach. Ma kremową, ale niezbyt ciężką konsystencję. Aplikator typu jumbo – duży, gąbkowy – jest bardzo wygodny, szczególnie jeśli używa się korektora również jako lekkiego podkładu lub do konturowania. Nakłada się bez problemu, łatwo się rozciera, nie zastyga zbyt szybko, więc daje czas na pracę z produktem. Krycie oceniam jako średnie w kierunku mocnego – bardzo dobrze radzi sobie z zaczerwienieniami, niedoskonałościami i cieniami pod oczami. Przy jednej warstwie wygląda naturalnie, ale można je budować bez efektu ciężkości. U mnie nie zbiera się w załamaniach skóry, pod warunkiem wcześniejszego nawilżenia okolic pod oczami. Trwałość jest bardzo dobra – utrzymuje się przez większość dnia bez potrzeby poprawek, zwłaszcza po utrwaleniu pudrem. Nie oksyduje i nie ściera się zbyt łatwo. Nałożony punktowo trzyma się nawet lepiej niż niektóre podkłady. Nie zauważyłam działania komedogennego – nie zapycha, nie podrażnia (mam skórę wrażliwą i skłonną do niespodzianek). Opakowanie solidne, poręczne, korektor jest bardzo wydajny – wystarczy dosłownie odrobina. W swojej kategorii cenowej to naprawdę dobry wybór.
    Zalety:
    • Wielozadaniowość
    • Dobre krycie
    • Łatwa aplikacja
    • Duży i wygodny aplikator
    • Nie wysusza skóry
    • Nie zapycha
    • Dostępność i cena
    • Estetyczne i solidne opakowanie
    Wady:
    • Przy bardzo suchej skórze pod oczami może delikatnie osiadać w zmarszczkach
  • 22 kwietnia 2025 o 9:56
    Ma bardzo mocne krycie
    Korektor fajny, jest bardzo wydajny bo wystarczy malutka kropka a zakrywa wszystko co trzeba. Trzeba dobrze nawilżyć okolicę pod oczami bo wygląda dość sucho. Jak za tą cenę to bardzo polecam.
  • 10 kwietnia 2025 o 4:24
    Mój ulubiony korektor pod oczy od Rimmel
    Rimmel Multi-tasker Concealer to mój absolutny ulubieniec wśród korektorów pod oczy – uwielbiam go i kupuję non stop! Ma świetne krycie, pięknie stapia się ze skórą i wygląda bardzo naturalnie. Doskonale radzi sobie z cieniami pod oczami, nie wchodzi w załamania i nie przesusza skóry. Ma lekką, ale jednocześnie trwałą formułę, która utrzymuje się przez cały dzień bez potrzeby poprawek. Dodatkowy plus – świetnie sprawdza się także jako baza pod cienie! Nakładam go na powieki i cienie trzymają się rewelacyjnie przez wiele godzin, więc nie muszę już używać osobnego produktu. Dla mnie to ogromna wygoda. Jedyny mały minus to odcienie – kolor 40 jest dla mnie trochę za jasny, a 50 za ciemny, dlatego mieszam oba, żeby uzyskać idealny efekt. Mimo to – zdecydowanie warto! Jak tylko zaczyna mi się kończyć, od razu zamawiam kolejny. To jeden z tych produktów, do których zawsze wracam.
    Zalety:
    • Świetne krycie – radzi sobie nawet z mocnymi cieniami pod oczami
    • Naturalne wykończenie, dobrze stapia się ze skórą
    • Lekka, a jednocześnie trwała formuła
    • Nie wchodzi w załamania i nie przesusza delikatnej skóry
    • Utrzymuje się przez cały dzień bez potrzeby poprawek
    • Może być używany także jako baza pod cienie
    • Przedłuża trwałość makijażu oczu – cienie trzymają się świetnie
    • Oszczędza czas i miejsce w kosmetyczce – 2w1 (korektor + baza)
    • Łatwo dostępny i wydajny
    • Tak dobry, że kupuję kolejne opakowanie, zanim zdążę zużyć poprzednie
    Wady:
    • Trudności z dopasowaniem idealnego odcienia – np. odcień 40 jest za jasny, a 50 za ciemny
    • Konieczność mieszania dwóch kolorów, by uzyskać odpowiedni efekt
  • 1 kwietnia 2025 o 17:39
    świetny
    świetnie wygląda, fajna formula, zasycha przez co jest trwały. jedyne minusy to ciężkie blendowanie ponieważ bardzo szybko schnie,moje 7 opakowanie z pewnością kupie kolejne
    Zalety:
    • pięknie wygląda
    • trwały
    • jasne kolory
    Wady:
    • szybko schnie
    Bpjvx
    30 marca 2025 o 21:24
    Jest mega
    Kiedy pojawiły mi się cienie pod oczami stwierdziłam, że muszę zmienić korektor na bardziej kryjący i rimmel to był mój pierwszy strzał i narazie z nim zostaje. Jest gęściejszy, ma bardzo dobre krycie, nawet wydajny, ale wymaga dobrego nawilżenia, bo może wysuszać. Kupiłam na promocji za ok 20 zł, cena regularna mnie nie przekonuje

Zobacz także inne Korektory pod oczy